Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شفیق نیا روز جمعه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: روز دوم آذر ماه جاری برای صید ماهی به ۲۵ مایلی دریا رسیدیم و تور انداختیم که بطور ناگهانی توفان شروع به وزیدن کرد و موج های بزرگی در دریا ایجاد شد و در این روز همگی مرگ را به وضوح دیدیم و شهادتین بر زبان آوردیم.

وی یادآور شد: در فاصله ۲۵ مایلی بندر دیر به دلیل خرابی باتری موتور نتوانستیم خود را به ساحل برسانیم و در دریای توفانی گیرافتادیم و دو موتور لنج و کشتی دوبه که در کنار ما عبور کردند اما به تلاش های ما برای استمداد توجه نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناخدای نجات یافته دیری اظهار داشت: از طرف دیگر، توفان شمالی هم شروع و به مرور زمان آب وارد بدنه قایق شد اما با دادن روحیه به جاشوها و خالی کردن آب از قایق به آینده امیدوار شدیم.

وی اضافه کرد: با وجود اینکه همگی تلفن همراه داشتیم اما در این موقعیت هیچ گونه آنتی دهی صورت نمی گرفت و مرتب امیدوارانه خدا را شکر و همه به درگاهش رازو نیاز می‌کردیم.

وی در مورد غذای موجود در قایق اظهارداشت: با مدیریت جیره بندی غذای خود را شروع کردیم تا روز آخر یک قرص نان و دو عدد سیب زمینی داشتیم.

شفیق نیا ادامه داد: با وجود اینکه جلیقه نجات داشتیم  و تور خود را به دریا انداختیم و با تجربه ناخدایی قایق را از غرق شدن نجات دادیم.

وی ضمن تشکر از مسئولان شهرستان بویژه فرماندار که پیگیر این موضوع بودند، گفت: از اصحاب رسانه و مردم بویژه صیادان دیری و بردخونی که زمینه نجات ما را فراهم کردند، تشکر می‌کنم.

قایق این صیادان دیری با چهار سرنشین بر اثر توفانی شدن دریا و از کار افتادن باتری موتور قایق به مدت چهار روز روی آب در خلیج فارس سرگردان بود که با کمک صیادان محلی پیدا و توسط شناور ناجی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نجات یافتند.

بندر دیر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

برچسب‌ها بوشهر حوادث طبیعی دریای مواج بندردیر خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر حوادث طبیعی دریای مواج بوشهر حوادث طبیعی دریای مواج بندردیر خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی در راه بوشهر/ صدور هشدار نارنجی
  • رژه قایق‌ها در خلیج فارس
  • عملیات چهار ساعته نجات برای فرد گرفتار در ارتفاعات ریگ
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم
  • قایق هایی از جنس ملودی (عکس)