Web Analytics Made Easy - Statcounter

آهن یک ماده مغذی است که نقش‌های مهمی در بدن ایفا می‌کند؛ از جمله حفظ سلامت و انرژی. مکمل‌های آهن یک راه عالی برای جبران کمبود آهن خون شما به شمار می‌آیند.

سطح پایین آهن در افراد امری رایج است و در صورت عدم درمان به کم‌خونی و فقر آهن (IDA) تبدیل می‌شود. کم‌خونی علائم ناخوشایندی مانند خستگی، عدم تمرکز و ضعف و بی‌حالی مکرر را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکمل‌های آهن می‌توانند به جبران سطح پایین آهن یا درمان کم‌خونی و فقر آهن کمک کنند. این مکمل‌ها معمولاً سریع‌تر از رژیم‌های غذایی مربوطه نتیجه می‌دهند و اغلب به عنوان روش درمانیِ مناسب تجویز می‌شوند. مکمل‌های آهن به ویژه برای افرادی که مستعد فقر آهن هستند، مفید است؛ افرادی چون:

خانم‌های باردار

بدن زنان به طور روزانه به ۱۵ الی ۱۸ میلی گرم آهن نیاز دارد. البته این در صورتی است که فرد در دوران بارداری یا شیردهی نباشد. مشخص است که زنان باردار به آهن بیشتری نیاز دارند. مؤسسه بهداشت ملی آمریکا، به زنان باردار توصیه می‌کند که روزانه ۲۷ میلی گرم آهن مصرف کنند.

توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد آهن در این دوران می‌تواند برای سلامت جنین خطرساز باشد. به همین علت باید از مصرف خودسرانه مکمل‌ها بپرهیزید و قبل از مصرف هرگونه ویتامین با پزشک دوران بارداری خود مشورت کنید.

نوزادان

نوزادان در ایام ابتدایی زندگی خود به سرعت رشد می‌کنند و میزان نیاز بدنشان به ویتامین‌ها و مواد معدنی روز به روز افزایش می‌یابد. شش ماهگی کودک زمانی است که مصرف غذا‌های حاوی آهن به برنامه غذایی او اضافه می‌شود.

*در مورد نوزادان نارس مسئله کمی تفاوت دارد. این نوزادان نیازمند مصرف آهن بیشتری هستند که میزان و زمان مصرف آن توسط پزشک متخصص تعیین می‌شود.

بیماران دیالیزی

بسیاری از بیمارانی که تحت دیالیز قرار می‌گیرند به دریافت آهن اضافی احتیاج دارند چرا که ممکن است طی دیالیز مقداری خون از دست بدهند. رژیم غذایی آن‌ها به دلیل داشتن محدودیت، اغلب جذب آهن را محدود می‌کند و همچنین دارو‌هایی که مصرف می‌کنند نیز در جذب آهن اختلال ایجاد می‌کند.

ورزشکاران

محققان تصور می‌کنند ورزشکاران به واسطه تمریناتی که انجام می‌دهند از اکسیژن بیشتری استفاده می‌کنند و به تبع، این افراد به گلبول‌های قرمز بیشتری نیز احتیاج دارند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه قرص آهن مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی