Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی شریف برای دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از میان دانشجویان ممتاز اقدام به پذیرش دانشجو می‌کند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعتی شریف بر اساس آئین‌نامه "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان دانشجویان کارشناسی ورودی نیمسال اول ۱۳۹۷ که در ۸ نیمسال فارغ التحصیل می‌شوند، دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۸ که در شش نیمسال فارغ‌التحصیل می‌شوند و همچنین دانشجویان دو رشته‌ای ورودی ۱۳۹۶ که در ۱۰ نیمسال فارغ التحصیل می‌شوند، تعداد محدودی دانشجو بدون آزمون جهت ورود به دوره‌های کارشناسی ارشد این دانشگاه می پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا بر تاکید معاونت آموزش دانشگاه صنعتی شریف، پذیرش نهایی این متقاضیان منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود و متقاضیان باید تا روز ۲۰ آذر درخواست خود را به صورت الکترونیکی به همراه مدارک لازم از طریق اتصال به درگاه https://admission.edu.sharif.edu ارسال نمایند.
 
 حداقل شرایط لازم جهت ارائه درخواست، گذراندن حداقل سه چهارم از واحدهای دوره کارشناسی تا قبل از شروع نیمسال هفتم تحصیلی (انتهای تابستان ۹۹ برای ورودی‌های دو رشته‌ای ۱۳۹۶ و تابستان ۱۴۰۰ برای ورودی‌های ۱۳۹۷) اعلام شده است.

به دلیل شیوع کرونا و با موافقت وزارت عتف، حداقل واحد گذرانده شده برای ورودی‌های ۱۳۹۶ تا ۴ واحد قابل کاهش است به شرطی که این دانشجویان در نیمسال دوم ۱۳۹۹-۱۴۰۰ به این میزان واحد حذف شده در کارنامه داشته باشند.

از دیگر شرایط پذیرش این است که دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف باید جزء ۲۵درصد نخست ورودی‌های کارشناسی رشته مربوطه باشند و دانشجویان با رتبه‌های۱ تا ۵ رشته تحصیلی (و نه گرایش) یا معدل بالای ۱۸ (به شرط قرارگیری جزء ۱۵ درصد برتر هم ورودی‌ها و هم رشته‌ای‌ها در دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه صنعت نفت (رشته مهندسی نفت)، دانشگاه اصفهان (رشته‌های علوم پایه)، دانشگاه علامه طباطبایی (رشته‌های اقتصاد و مدیریت) و ۸ درصد برتر در رشته تحصیلی (نه در گرایش) تا حداکثر ۳ نفر از سایر دانشگاه‌های کشور پذیرش خواهند شد.

البته،پرونده این  
داوطلبان صرفاً در صورت وجود گواهی رتبه بررسی خواهد شد.

 همچنین، این داوطلبان باید تحصیلات کارشناسی خود را تا قبل از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ -۱۴۰۲ به اتمام رسانده باشند.

در اطلاعیه دانشگاه صنعتی شریف در زمینه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون آمده است که مدارک دوره‌های مجازی، نیمه حضوری، غیرحضوری، نوبت دوم بدون آزمون، علمی‌کاربردی، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد، برای ورود بدون آزمون، مورد پذیرش نخواهد بود و درخواست متقاضیان فقط برای ورود به یک رشته تحصیلی بررسی خواهد شد؛ در صورت ارسال درخواست
برای بیش از یک رشته هر دو درخواست لغو خواهد شد.

دانشجویان رشته‌های مهندسی مکانیک و مهندسی دریا میتوانند برای کارشناسی ارشد مهندسی دریا داوطلب شوند. همچنین دانشجویان رشته مهندسی مکانیک میتوانند برای کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا نیز درخواست ارائه کنند.

پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی انرژی و مهندسی هسته‌ای نیز فقط از میان دانش‌آموختگان کارشناسی مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و فیزیک خواهد بود.
 
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام این افراد شامل ارائه کارنامه تحصیلی (ریزنمرات تا آخرترم شش)، سوابق علمی پژوهشی مندرج در فرم درخواست(در صورت وجود سوابق)و پرداخت مبلغ ۱ میلیون   و ۲۰۰ هزار ریال به صورت الکترونیکی در سامانه دریافت پرونده است.
 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شریف پذیرش بدون آزمون دانشگاه صنعتی شریف کارشناسی ارشد بدون آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری

علیرضا کریمیان، مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۳ بعدازظهر روز جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲ در ۱۵۴ شهر کشور برای پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برگزار شد. 

وی افزود: بیش از ۱۵۱ هزار نفر داوطلب در گروه امتحانی علوم انسانی شامل ۲۹، علوم پایه ۱۴، فنی و مهندسی ۲۰، کشاورزی و منابع طبیعی ۱۸، هنر ۷، دامپزشکی ۱۹ و گروه امتحانی زبان شامل ۶ مجموعه امتحانی و در مجموع در ۱۱۳ مجموعه امتحانی با هم به رقابت پرداختند. 

کریمیان تصریح کرد: در جلسه آزمون به همه داوطلبان به ترتیب سه بسته نایلونی داده شد: ابتدا بسته اول حاوی سوالات آزمون زبان انگلیسی عمومی (دفترچه شماره یک) همراه با پاسخنامه شماره یک، سپس بسته دوم حاوی سوالات آزمون دروس استعداد تحصیلی (دفترچه شماره دو) همراه با پاسخنامه شماره دو و در نهایت بسته سوم حاوی سوالات تخصصی (دفترچه شماره سه) همراه با پاسخنامه شماره سه است که داوطلبان باید نسبت به پاسخ‌گویی به سوالات هریک از دفترچه‌های مذکور در همان پاسخنامه‌های مربوطه اقدام می‌کردند. 

الف) آزمون زبان انگلیسی عمومی (شماره ۱): دفترچه شماره یک آزمون شامل سوالات زبان انگلیسی عمومی (۴۰ سوال) است که همه داوطلبان باید در مدت ۴۰ دقیقه درخصوص پاسخ‌گویی به آنها در پاسخنامه شماره ۱ اقدام می‌کردند.

ب) آزمون استعداد تحصیلی (شماره ۲): دفترچه شماره دو آزمون شامل سوالات استعداد تحصیلی (۲۵ سوال) است که همه داوطلبان باید در مدت ۵۰ دقیقه درخصوص پاسخ‌گویی به آنها در پاسخنامه شماره ۲ اقدام می‌کردند. 

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ تا پایان امروز شنبه ۸ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود به میزان حداکثر ۵۰ کدرشته محل در صورت وجود با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، اقدام کنند.

کریمیان گفت: بر این اساس داوطلبان ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌ها و اصلاحات مرتبط با آن اقدام، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را از کدرشته‌محل‌های مربوط به مجموعه امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه مرتب و پس از آن نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام نمایند.

وی اضافه کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه اطلاع رسانی دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند؛ ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

کریمیان ادمه داد: داوطلبان به منظور کسب اطلاعات بیشتر، اطلاعیه تمدید مهلت انتخاب رشته و اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است را به دقت مطالعه کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد