Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سید میعاد صالحی گفت: آینده کشور نیازمند تفاهم و همکاری بین شرکت‌های توسعه‌ای و پیشران است. اگر موانعی در حوزه مالی یا رگولاتوری وجود دارد باید رفع شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از عناصر مهم توسعه، حمل و نقل است که طبق بند ۲۴ سیاست‌های برنامه ششم توسعه ابلاغی مقام معظم رهبری، اولویت با حمل و نقل ریلی است، اما به این موضوع توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در ماده ۲۵ این سیاست‌ها بر حمل ریلی بار و توسعه ترانزیت توجه شده است.

 صالحی ادامه داد: حمل و نقل ریلی، عنصر اقتدار انقلاب اسلامی است. ایران در موقعیت خاص جغرافیایی قرار دارد و بهترین مسیر ترانزیتی از ایران خواهد بود و می‌تواند آورده زیادی برای انقلاب و کشور داشته باشد. امروز مزیت کشور دیگر تولید نفت خام نیست بلکه در کنار نفت و گاز و پتروشیمی، بخش معدن و حمل و نقل به خصوص حوزه ریلی، مزیت‌های بسیار و آورده بالایی برای کشور دارند.

مدیرعامل راه‌آهن گفت: برای دست یافتن به این مهم باید از اختیاراتی که در حوزه سیاستگذاری داریم، استفاده کنیم تا بتوانیم حمل و نقل ریلی را در کشور متحول کنیم. در این راستا از صنایع مختلف و بخش خصوصی نیز حمایت می‌کنیم تا در این حوزه سرمایه‌گذاری و فعالیت کنند. ما به ایمیدرو و بخش معدن به عنوان شرکای تجاری و راهبردی برای جهش اقتصادی کشور نگاه می‌کنیم که در دو بخش کلی تقاضای بار و سرمایه‌گذاری در توسعه خطوط، لکوموتیو و واگن‌های باری می‌توانیم با هم همکاری موثرتری داشته باشیم.

 وجیه اله جعفری گفت: با توجه به اینکه در برخی موارد، ظرفیت پایین حمل و نقل و لجستیک، گلوگاه و محدود کننده تولید در برخی صنایع معدنی است، هر کمکی از دست ایمیدرو بربیاید انجام می‌دهد و آماده همکاری جهت افزایش ظرفیت حمل و نقل ریلی است و در حقیقت کمک به ارتقای حمل و نقل ریلی، تلاش در راستای ارتقای صنایع معدنی کشور است.

 جعفری تاکید کرد: نگاه ما جزیره‌ای نیست و علاقه‌مند به رشد کشور در همه حوزه‌های مرتبط و مورد نیاز هستیم. ما آماده سرمایه گذاری و تأمین بخشی از نقدینگی لازم در بخش توسعه خطوط، اتصال مراکز بار به شبکه ریلی و لکوموتیو هستیم.

در نهایت، با توجه به پیشنهاد صالحی، مقرر شد به منظور بهره‌مندی بهینه از منابع، اطلس توسعه مسیر‌های ریلی مرتبط با صنایع معدنی ظرف مدت یک هفته در کارگروه مشترک راه‌آهن و ایمیدرو تهیه شود تا اقدامات آتی مبتنی بر آن صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن حمل ونقل صنعت ریلی حمل و نقل ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بار ریلی منفی شد

تین نیوز

یک کارشناس حوزه حمل و نقل ریلی از کاهش سهم بار ریلی در سه سال گذشته خبر داد و آن را اتفاقی نادر در حوزه ریلی کشور در 30 سال گذشته دانست.

به گزارش تین نیوز به نقل از ترابران، علی اصغر شفیع نادری، کارشناس حمل و نقل ریلی با تاکید بر لزوم وجود نهاد تنظیم گر در حوزه حمل و نقل ریلی خاطرنشان کرد: «مشکلات موجود حوزه ریلی در کنار انتظارات برآوردنشده در این حوزه لزوم ایجاد نهاد تنظیم گر را بیش از پیش نمایان می کند.»

شفیع نادری سپس با بیان آمارهای مأیوس کننده در حوزه عملکرد ریلی تاکید کرد: «متاسفانه برای نخستین بار در سی سال گذشته برای سه سال پیاپی رشد بار منفی داشتیم که یک رکورد در جهت عکس به شمار می آید.»

او گفت: «حوزه ریلی ما به معنای واقعی نه دولتی است و نه خصوصی؛ در نتیجه سهم بار ریلی به جای اینکه از ۱۰ درصد افزایش یابد کمتر هم شده است. این در حالی است که ۲۵ درصد از بار کشور می تواند از ریل جابه جا شود.»

این کارشناس حمل و نقل ریلی با اشاره به اهمیت افزایش بهره وری برای جذب بار به سمت ریل اظهار کرد: «همه چیز در بخش خصوصی به جذابیت سرمایه گذاری بستگی دارد که برای جذاب شدن سرمایه گذاری یا باید تعرفه ها را عوض کنیم یا بهره ور شویم.»

شفیع نادری با بیان اینکه در حوزه تعرفه ها کار زیادی نمی شود کرد، بنابراین باید بهره وری را بالا برد؛ خاطرنشان کرد: «بهره وری هم باید روی پلتفرم ایجاد شود که متاسفانه پلتفرم در داخل ایران ناقص است.»

او در پایان بر اصلاح صحیح ساختار بخش ریلی با استفاده از تجربه کشورهای دیگر تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • رشد بار ریلی منفی شد
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • راه‌آهن:کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن‌نیت ما سوء استفاده کرد
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور