Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، میترا تیموری ظهر امروز در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش استان سمنان اظهار کرد: ارتباط تنگاتنگ سایر دستگاه‌های حمایت‌کننده پناهندگان ازجمله بافیا، نوسازی و تجهیز مدارس و ... می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات در حوزه اتباع خارجی باشد و موانع را برطرف سازد.

وی از تدوین قریب‌الوقوع سند جامع آموزش اتباع خارجی خبر داد و افزود: با تدوین این سند و تقویت نیروی انسانی، قطعاً آینده و چشم‌انداز روشنی برای دانش‌آموزان اتباع خارجی رقم خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: سند جامع آموزش دانش‌آموزان اتباع خارجی و پناهنده در راستای ساماندهی و مدیریت کیفی امور تحصیلی و تربیتی به‌عنوان یک ضرورت مطرح است و خروجی مطالعات تطبیقی و ادبیات علمی تولید شده در زمینه این موضوع در مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور محسوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این جلسه ضمن قدردانی از همکاری تمام مسؤولان و دستگاه‌های اجرایی حمایت‌کننده از دانش‌آموزان اتباع خارجی، به انتظارات و چالش‌های پیش روی تحصیل این دانش‌آموزان اشاره کرد.

محمد دستورانی بیان کرد: در حال حاضر استان سمنان میزبان ۹ هزار و ۳۵ دانش‌آموز افغانستانی و دیگر اتباع خارجی در بیش از ۴۲۳ آموزشگاه است.

وی افزود: با وجود تمام موانع و مشکلات، همچون مشکلات سامانه سیدا، کمبود شدید فضاهای آموزشی در شهرستان‌های مجاز به اقامت اتباع خارجی، رشد روزافزون دانش‌آموزان اتباع خارجی و افزایش تراکم کلاسی و کمبود نیروی انسانی که از دغدغه‌های اساسی اداره کل آموزش و پرورش است، تلاش می‌کنیم تا حد توان خدمات مناسب و قابل قبولی را ارائه دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان عنوان کرد: توجه ویژه دستگاه‌های بین‌المللی و فراسازمانی در حمایت همه‌جانبه از آموزش و پرورش، می‌تواند داروی التیام‌بخش بر مشکلات این حوزه باشد.

بازدید از واحدهای آموزشی مرکز مهمان‌شهر سمنان از دیگر برنامه‌های سفر یک‌روزه سرپرست مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور به استان سمنان بود که با حضور و همراهی مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری سمنان انجام شد.

در این راستا از امکانات و فضاهای آموزشی موجود در این شهرک به‌ویژه فضاهای غیراستاندارد آموزشی (کانکس) بازدید و پس از تبادل‌نظر دستگاه‌های اجرایی و قول مساعد سرپرست مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور مقرر شد تا با کمک اداره کل نوسازی مدارس و سایر نهادهای متولی، ساخت فضاهای آموزشی استاندارد و پایدار در مهمان‌شهر پیگیری شود تا همه دانش‌آموزان مستقر در آنجا بتوانند بدون دغدغه و با امنیت کامل از نعمت سواد، تربیت و آموزش بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان مهمان شهر سمنان مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش آموزان اتباع خارجی آموزش و پرورش استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند