Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: مقایسه مدارس کشورهای اروپایی و پیشرفته دنیا با مدارس موجود و یا در حال احداث کشورمان از دیرباز در محافل علمی، آموزشی و همچنین بین والدین دانش‌آموزان مرسوم بوده است.

در گذشته میزان انتقاد از مدارسی که ساخته می‌شد به مراتب بیشتر از آن چیزی بود که تصور می‌شود، اما با تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سال 1390 و متعاقب آن تدوین برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری در سال 1396 که به عنوان نقشه راه فعالیت‌های عمرانی آموزش و پرورش محسوب می‌شود، احداث مدارس وارد فاز جدیدی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از تأکیدات این اسناد بالادستی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسیده است، توجه به ساخت مدارس بزرگ، احداث مجتمع‌های آموزشی و همچنین مجتمع‌های حیات طیبه است.

در این راستا، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور که متولی ساخت و ساز مدارس محسوب می‌شود، احداث مجتمع‌های آموزشی و مدارس بزرگ مقیاس و همچنین توجه به معماری فاخر مدارس را در دستور کار قرار داد.

* ساخت مجتمع‌های آموزشی و مدارس بزرگ مقیاس در کشور یکی از رویکردهای نوسازی مدارس است

مجتمع‌های آموزشی و مدارس بزرگ مقیاس تمامی امکانات لازم برای تحصیل دانش‌آموزان را فراهم کرده است. به گونه‌ای که دانش‌آموزان با ورود به مدرسه، کمتر علاقه‌ای به خروج از مدرسه نشان می‌دهند و تمامی امکانات و مواردی که برای یک کودک و یا نوجوان امروزی نیاز است، در این مجتمع‌های آموزشی پیش‌بینی شده است.

مهراله رخشانی‌مهر معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با اشاره به رویکرد ساخت فضاهای آموزشی، اظهار کرد: مدارسی که امروز برای تحصیل دانش‌آموزان در کشور ساخته می‌شود دارای استانداردهای بالایی است و به لحاظ ایمنی، استحکام، معماری و تناسب با اسناد بالادستی آموزش و پرورش همسو است.

وی افزود: ساخت مجتمع‌های آموزشی و مدارس بزرگ مقیاس در کشور یکی از رویکردهای نوسازی مدارس است، به طوری که از ابتدای سال 1397 تاکنون، 43 مجتمع‌ آموزشی و یا مدارس بزرگ مقیاس در سراسر کشور احداث و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است. این مجتمع‌ها 3 مقطع ابتدایی، متوسطه اول (راهنمایی) و متوسطه دوم (دبیرستان) را پوشش می‌دهند.

رخشانی‌مهر ادامه داد: تمامی این مدارس بیشتر از 10 هزار مترمربع مساحت دارند و سالن ورزشی، آزمایشگاه، کتابخانه، سالن آمفی تئاتر و چند منظوره، نمازخانه، اتاق بازی، سایت رایانه و حتی اتاق استراحت نیز برای آنها پیش‌بینی شده است.

* تمام مجتمع‌های آموزشی حیات طیبه کشور به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نام‌گذاری شده است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه تمام مجتمع‌های آموزشی حیات طیبه کشور هم به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نام‌گذاری شده است، تصریح کرد: توجه به رویکردهای فرهنگی، استفاده از نام شهدای گرانقدر و همچنین رهنمودهای مقام معظم رهبری برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب در مدارس جدید کشور مورد توجه قرار گرفته است.

ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور نیز به خبرنگار فارس گفت: خیرین مدرسه‌ساز در ساخت مدارس تلاش می‌کنند که هم مدارس ایمن متناسب با استانداردهای بین‌المللی و هم زیبا بسازند.

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا فرهنگ نوع‌دوستی، مشارکت و کار خیر همچنان در کشور تداوم داشته باشد.

به گزارش فارس، تصاویر برخی از این مجتمع‌های آموزشی و مدارس فاخر که توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ساخته شده است را در این گزارش ملاحظه می‌کنید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدارس فاخر رئيس سازمان نوسازي توسعه و تجهيز مدارس كشور معاون عمراني وزارت آموزش و پرورش رئيس جامعه خيرين مدرسه ساز كشور مدارس توسعه و تجهیز مدارس کشور سازمان نوسازی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی شهردار مراغه گفت: سازه های آجری به مناسبت بزرگداشت روز مراغه در پارک ملت این شهر با استفاده از طرح‌های بنا‌های تاریخی اجری ساخته شده است.

مروتی افزود: ساخت این سازه ها با مشارکت حدود ۲۳ نفر هنرمند، معمار، کارشناسان فنی شهرداری، استادان دانشگاه و دانشجویان معماری، دو هفته زمان برده است.

وی با بیان اینکه، مراغه خواستگاه معماری سبک آذری در ایران است، اظهار کرد: این سازه‌ها با هدف احیاء و به نمایش گذاشتن معماری تاریخی و سنتی این شهر اجرا شده است.

به گفته شهردار مراغه، این سازه‌های آجری در پارک ملت مراغه، نماد فرهنگ غنی معماری این شهر از دیرباز تاکنون است.

وی با اشاره به تدوین ده‌ها برنامه برای روز بزرگداشت مراغه افزود: ساخت این آثار هنری، از برنامه‌های جذاب و به یادماندنی ۱۶ اردیبهشت امسال خواهد بود.

مروتی تصریح کرد: برنامه‌های روز مراغه از ۱۲ اردیبهشت آغاز شده و به مدت یک هفته با برگزاری همایش‌ها، برنامه‌های فرهنگی و ورزشی ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • ساخت ۱۰ المان آجری در مراغه
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان