Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: زمانی می‌توان خشونت علیه زنان و کودکان را متوقف کرد که خشونت علیه مردان نیز متوقف شود، مردی که آرامش و امنیت شغلی داشته باشد، دعوا نخواهد کرد.

مصطفی اقلیما، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با بیان اینکه شخصی که خشونت دارد بیمار نیست، به میزان گفت: او از کودکی آموخته است زور بگوید، چراکه به او زورگویی شده است و در ادارات و جامعه نیز باید با زور مطالبه‌گر حق خود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه میزان درگیری‌ها در خانواده‌ها افزایش یافته است، عنوان کرد: زندگی‌ها سخت شده، درآمد‌ها کمتر از میزان تامین مخارج زندگی بوده، از این رو مشاجره میان افراد یک خانواده نیز افزایش یافته است.


رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با تاکید براینکه خشونت افزایش نداشته است، گفت: افراد با فریاد زدن جلوی سوالات بعدی که قرار است از آنان شود را می‌گیرند؛ این درگیری‌ها به سبب بیماری و قرنطینه کرونا افزایش نیافته است، بلکه دستیابی به حق و حقوق‌ها سخت‌تر شده است، از این رو مردم خشونت را به ابزاری برای رسیدن به خواسته‌هایشان تبدیل کرده‌اند.

اقلیما خشونت پس ازعصبانیت را خطرناک برشمرد و اظهار کرد: زمانی می‌توان خشونت علیه زنان و کودکان را متوقف کرد که خشونت علیه مردان نیز متوقف شود، مردی که آرامش و امنیت شغلی داشته باشد، دعوا نخواهد کرد.

وی افزود: زمانی که شخص باید دو شیفت کار کند و از خانواده دور است، نمی‌تواند با حجم وسیعی از خستگی ذهن خود را متمرکز کند و منطق او کاهش می‌یابد، از این رو به اجبار دست به خشونت می‌زند.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با تاکید بر اینکه تا زمانی که علت این امر رفع نشود و زیرساخت‌ها فراهم نشود، نمی‌توان مقابل این آسیب اجتماعی را گرفت، گفت: زمانی که تورم ۶۵ درصد و افزایش حقوق ۱۵ درصد است، فرد نسبت به گذشته حدود ۴۰ درصد فقیرتر شده است، از این رو نمی‌توان انتظار داشت افراد عصبانی نباشند؛ تنها در صورتی که آرامش داشته باشیم، می‌توانیم به دیگران نیز آرامش دهیم.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: خشونت علیه زنان خشونت علیه مردان امنیت شغلی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خشونت علیه زنان خشونت علیه مردان امنیت شغلی رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران خشونت علیه مردان خشونت علیه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • حمله موشکی به میدان گازی سلیمانیه و توقف کار پمپ بنزین‌ها
  • توقف شطرنجبازان روسیه برابر تیم های مردان و بانوان ایران
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان و تساوی تیم ملی زنان مقابل نمایندگان روسیه
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج نشین را متوقف کرد
  • تیم‌های ریکرو مردان و زنان از صعود بازماندند
  • حذف ریکرو مردان و زنان ایران از کاپ جهانی شانگهای
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟