Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ان پی آر، در اوایل سال ۲۰۱۷ یک تیم پزشکی شامل پرستاران، پزشکان و افراد داوطلب پس از سفر به هائیتی به خانه خود در فلوریدا بازگشتند. پس از مدت کوتاهی از بازگشت این افراد به خانه، ۲۰ نفر از آن‌ها شاهد بروز احساس ناخوشی بودند.

جان لیدنیکی، استاد ویروس شناسی دانشگاه فلوریدا در این باره می‌گوید: آن‌ها کمی تب داشتند اما شدت بیماری در آن‌ها زیاد نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان ویروس زیکا در هائیتی وجود داشت و مقامات بهداشتی نگران بودند که این افراد به این ویروس مبتلا شده باشند.

از این افراد تست ادرار گرفته شد و آزمایش‌های لازم برای تشخیص ابتلا به زیکا بر روی آن‌ها انجام شد. جواب تست این افراد منفی بود اما آزمایش‌ها نشان داد ویروسی دیگر به غیر از زیکا در ادرار آن‌ها وجود دارد. محققان اقدام به استخراج این ویروس و تزریق آن به سلول‌های میمون کردند. با آلوده شدن سلول میمون به این ویروس و استخراج ماده ژنتیکی آن محققان می‌توانستند به ماهیت بیماری پی ببرند.

یافته‌های محققان تعجب انگیز بود. این ویروس نوعی از انواع ویروس کرونا بود. در همان زمان محققان در مالزی شاهد ابتلای کودکان به ذات‌الریه ناشی از آلودگی به همان نوع ویروس کرونا بودند. دانشمندان مشاهده کردند که ۳ درصد از ۳۰۱ بیماری که از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ به بیمارستان مراجعه کرده بودند دارای ویروس کرونا در بخش بالایی سیستم تنفسی شان هستند.

تحقیقات دانشمندان در آن زمان نشان داد این ویروس به احتمال فراوان از سگ به انسان منتقل شده است. با این حال، دانشمندان مشاهده نکردند که آن مدل ویروس کرونا بتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود.

متخصصان دریافتند که ویروس کرونای مشاهده شده در هائیتی ۹۹ درصد با موردی که در مالزی مشاهده شده بود شباهت ژنتیکی است. اما سوالی که همچنان باقی ماند این است که چگونه ویروس منتقل شده از یک سگ به انسان در مالزی باعث آلوده شدن پزشکان آمریکایی در هائیتی شده است؟

بیشتر بخوانید

تشخیص کمبود ویتامین D از روی زبان مصرف ویتامین D مانع از ابتلا به کرونا نمی‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همه گیری کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی