Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست تبیین برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری که با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم برگزار شد، تقویم زمانی و عناوین هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ اعلام شد.

به گزارش ایسنا، هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ با شعار (پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید) از ۱۳ الی ۱۹ آذرماه در استان‌ها و از ۲۰ الی ۲۶ آذرماه در سطح ملی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از رویدادهای مهم هفته پژوهش و فناوری برگزاری بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار است که همزمان با نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ آذرماه، شاهد برگزاری آن خواهیم بود.

بر این اساس روزهای هفته پژوهش و فناوری به این شرح نامگذاری شده است؛ ۲۰ آذرماه که نخستین روز هفته پژوهش و فناوری است به نام " پژوهش و فناوری، مدرسه و دانشگاه" نامگذاری شده است و نواختن زنگ پژوهش در مدارس و معرفی دانش آموزان برتر پژوهشگر از مهمترین برنامه‌های این روز است.

یکشنبه ۲۱ آذرماه، دومین روز این هفته "پژوهش و فناوری؛ توسعه مرجعیت و دیپلماسی علمی" عنوان انتخاب شده برای این روز است و دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری برنامه‌های اختصاصی خود را در این روز انجام می دهند.

"پژوهش و فناوری؛ پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید " عنوان سومین روز هفته پژوهش و فناوری امسال است.

عنوان انتخاب شده برای چهارمین روز "پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی" است و آیین افتتاح بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار در این روز برگزار می‌شود.

روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه که پنجمین روز هفته پژوهش و فناوری است با عنوان" پژوهش، فناوری، علوم انسانی و علوم پایه" نامگذاری شده است و در برنامه‌های این روز بر توسعه علمی و مشارکت در پاسخگویی به نیازهای جامعه تاکید می‌شود.

روز پنچشنبه ۲۵ آذرماه که روز ملی پژوهش است با عنوان "بزرگداشت پژوهشگران و فناوران" نامگذاری شده است و پژوهشگران و فناوران برتر کشور در این روز معرفی و تجلیل می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه هفته پژوهش هفته پژوهش 1400 هفته پژوهش و فناوری نامگذاری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۰۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور