Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه همشهری، ترکیب هیأت ایرانی خود به نوعی نشان از رویکرد ایران در مذاکرات و بهره‌مندی اقتصادی از آن دارد؛ چراکه در تیم هسته‌ای ایران علاوه بر نفرات قبلی و به جز علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه که به‌عنوان مذاکره‌کننده ارشد جایگزین عباس عراقچی شده است، غلامرضا پناهی، معاون ارزی بانک مرکزی، مهدی صفری، معاون اقتصادی وزارت خارجه، محمدهادی سبحانیان، معاون بین‌الملل وزارت اقتصاد و رضا نجفی، معاون حقوقی وزارت خارجه هم حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه هست این که ایران در حالی به‌دنبال منافع اقتصادی برجام است که آمریکا با روی کارآمدن دونالد ترامپ و خروج از برجام، سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفت؛ ایده‌ای که اساس آن بر فشار اقتصادی بر ایران بود.

درحقیقت آمریکا با در پیش گرفتن این سیاست به‌دنبال افزایش نارضایتی‌ها در ایران و تحت فشار قرار گرفتن نظام از سوی مردم بود؛ موضوعی که صاحب‌نظران هم بارها بر آن تأکید کرده‌اند.

از این سو در ایران تجمعاتی از حدود ۲۰ روز پیش در اصفهان و چندی بعد در شهرکرد آغاز شد که در آن مردم به‌دلیل مشکلات ناشی از کم‌آبی، مطالباتی را از دولت مطرح کردند؛ موضوعی که روز پنجشنبه و پس از به تفاهم رسیدن تجمع‌کنندگان که عمدتا کشاورزان اصفهانی بودند با مقامات دولتی به پایان رسید. اما در ادامه باز هم برخی تجمعات پراکنده ادامه یافت و حواشی ناگواری را در پی داشت. آتش زدن چادرهای کشاورزان، تخریب موتورسیکلت پلیس و آمبولانس و... موجب دخالت پلیس در موضوع شد؛ موضوعی که می‌تواند مورد سوءاستفاده طرف‌های غربی مذاکره‌کننده قرار بگیرد؛ چنان‌که پیش از این و در مذاکرات قبلی هم چنین امری سابقه داشته و ناآرامی‌های داخلی می‌تواند مذاکره‌کننده‌های ایرانی را در موضع ضعف قرار دهد؛ بدین معنا که طرف‌های غربی تصور کنند سیاست فشار حداکثری نتیجه‌بخش است و با چنین دیدگاهی هم دست بالا را در مذاکرات بگیرند و هم آنکه دیگر در پی به نتیجه رسیدن مذاکرات نباشند.

چنان‌که رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران هم در گفت‌وگویی منظورش از این که درصورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات احیای برجام «به سمت دیگر روش‌های دیپلماتیک یا... خواهیم رفت» اشاره به روش‌های دیپلماتیک و... را «روش‌های اقتصادی و...» عنوان کرد که همین پاسخ بیانگر اهداف آنها از فشارهای اقتصادی و اعتراضات مدنی و امکان سوءاستفاده از آنهاست.

البته این سیاستمدار آمریکایی نکات دیگری را هم در این گفت‌وگو مطرح کرده است. رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با رادیو ان.پی.آر در مورد مذاکرات احیای برجام باز هم تلاش کرده توپ را به زمین ایران بیندازد. او گفت: اما اگر ایران نخواهد که به توافق بازگردد و به توسعه برنامه هسته‌ای‌اش ادامه دهد؛ یعنی چیزی که اکنون در حال روی دادن است، در آن صورت باید متناسب با آن پاسخ دهیم. البته ما در گذشته این مسیر را رفته‌ایم و از این رو گزینه‌های در دسترس آمریکا برای همه آشناست.

نماینده آمریکا در امور ایران درباره تفاوت رویکرد دولت پیشین ایران با رئیس‌جمهور کنونی کشورمان و اینکه این مسئله تغییری در موضع آمریکا ایجاد کرده است، گفت: این، موجب تغییر موضع ما نشده است. از نظر من هنوز باید دید که تغییر دولت در ایران چه تغییری در موضع آن ایجاد کرده است. ۵‌ ماه از آخرین دور مذاکرات (وین) گذشته است و اگرچه ایران در طول این مدت رویکرد بسیار سختگیرانه‌ای در طرح خواسته‌هایش اتخاذ کرده، اما نمی‌توان مذاکرات را پیش‌بینی کرد؛ بنابراین اجازه دهید ببینیم آنها بر سر میز مذاکره چه می‌گویند. همانطور که می‌دانید دوشنبه به وین بازمی‌گردیم. با این حال، نشانه‌هایی که آنها از خود بروز داده‌اند و ما نیز تنها کسانی نیستیم که این نشانه‌ها را دیده‌ایم، ترغیب‌کننده و امیدبخش نیست.

وی ادامه داد: روسیه، چین، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان همه در توافق هستیم. اکنون بیایید به توافق هسته‌ای بازگردیم و این کار را از طریق حل‌وفصل مسائل باقیمانده از ماه ژوئن انجام دهیم. اما باید عجله کنیم؛ چراکه زمان به‌نفع ما نیست؛ به‌ویژه باتوجه به‌سرعت توسعه برنامه هسته‌ای ایران ما زمان زیادی نداریم که بخواهیم نتیجه‌گیری کنیم ایران مسیر دیگری را در پیش گرفته است.

این مقام ارشد آمریکایی درباره چگونگی انجام دور جدید مذاکرات وین نیز گفت: ما در یک هتل اقامت خواهیم داشت و باید صبر کنیم ببینیم که دیگران که با ایران بر سر میز (مذاکره) صحبت می‌کنند چه چیزی (به ما) گزارش می‌دهند؛ البته نباید اینگونه باشد؛ زیرا ما بارها به ایران گفته‌ایم که اگر خواهان حصول نتیجه و رسیدن هرچه سریع‌تر به نتیجه هستید، بهتر است که رودرروی ما بنشینید.

بر این اساس می‌توان گفت که مذاکرات این دوره بیش از آنچه تصور می‌شد حساس است و هر رخدادی می‌تواند بر روند آن اثرگذار باشد؛ از اعتراضات مدنی و غیرمدنی در ایران تا تجمع احتمالی ضدانقلاب مقابل هتل محل مذاکرات.


۱۹مصدوم ناآرامی‌های جمعه؛ بستری در مراکز درمانی اصفهان

ناآرامی‌های جمعه در شهر اصفهان هیچ کشته‌ای نداشت و تنها ۱۹ نفر که دچار آسیب‌های چشمی شده بودند در مراکز درمانی اصفهان بستری هستند.
 

تکذیب شایعه کشته شدن یک نفر در ناآرامی‌های اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان براساس آخرین گزارش‌ها از ناآرامی‌های این شهر اظهار کرد که همه مجروحان ازجمله نیروهای انتظامی، امنیتی و اغتشاشگران با آسیب‌های سطحی ترخیص شده‌اند و تنها ۱۹ نفر در بخش‌های چشم‌پزشکی مراکز درمانی بستری هستند. به‌گزارش صداوسیما، نورالدین سلطانیان افزود: در حوادث اصفهان ۲ آمبولانس‌ اورژانس آسیب جزئی دیدند و هیچ‌یک از عوامل اورژانس آسیب ندیده است. فرمانده یگان‌ ویژه ناجا هم با بیان اینکه تعداد اغتشاشگران در ناآرامی‌های ‌اصفهان حدود ۲ تا ۳ هزار نفر بود که با سنگ، چاقو و آتش‎زدن چادر کشاورزان، مردم را سپر خود کردند، گفت: نیروهای اطلاعاتی ما تا این لحظه ۶۷ تن از عوامل اصلی ناآرامی را دستگیر کرده‌اند. همچنین روز گذشته مقامات امنیتی از کشف یک نیسان حامل کوکتل‌مولوتف در اصفهان خبر دادند.

کد خبر 639876 برچسب‌ها مذاکرات وین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مذاکرات وین ناآرامی ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۱۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم

به گزارش خبرگزاری مهر، «کنستانتین کورسیک» رئیس کانون سردفتران روسیه با تشکر از دعوت علی خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران و اعضای هیأت مدیره، اظهار کرد: خوشحالم که تجربه حضور در ایران را دارم و این خرسندی هم برای مشاهده از نزدیک دفاتر اسناد رسمی ایران و هم برای بررسی برنامه‌های همکاری‌های آتی کانون روسیه و ایران است.

کانون سردفتران ایران شریک جدی برای کانون روسیه است

وی با تاکید بر اینکه کانون سردفتران ایران شریک جدی برای ما است، افزود: همکاری فعال با دفاتر اسناد رسمی کشورهای دوست یکی از اولویت‌های کاری بخش بین‌المللی کانون سردفتران فدرال روسیه است. کانون سردفتران و دفتریاران جمهوری اسلامی ایران بدون شک برای ما شریک جدی حساب شده و ما با آن روابط اثربخشی داریم. خاطرم هست چندین بار در اکتبر ۲۰۱۵ و سپتامبر ۲۰۲۱ نشست‌های داشتیم و به شکل آنلاین تفاهم نامه امضا کردیم.

کانون سردفتران روسیه ۱۵۸ ساله شد

کورسیک در ادامه به تاریخچه فعالیت دفاتر اسناد رسمی در روسیه اشاره کرد و گفت: فعالیت ما از سال ۱۸۶۶ شروع شده و چند روز پیش هم ما سالگرد ۱۵۸ سالگی شروع فعالیتمان را جشن گرفتیم. همانطور که می‌دانید از سال ۱۹۹۳ فعالیت دفاتر اسناد رسمی در روسیه خصوصی سازی شد و در حال حاضر هیچ دفتری به شکل دولتی کار نمی‌کند و تقریباً ۸۲۰۰ سردفتر در ۸۸ کانون سردفتران در روسیه مشغول به فعالیت هستند.

تمام تبادلات مهم و رسمی کشور تحت نظارت ما است

رئیس کانون سردفتران فدرال روسیه با بیان اینکه به طور کلی فعالیت تمامی دفاتر اسناد رسمی ما تحت نظارت وزارت دادگستری انجام می‌شود، اظهار کرد: فعالیت این دفاتر طبق یک قانون اساسی پیش می‌رود، درواقع تمامی کارهای انجام شده بر اساس این قوانین است، فعالیت ما طبق سیستم خودمختاری انجام می‌گیرد، البته از طرف دولت هم اعتماد کامل را جلب کرده‌ایم چرا که تمامی تبادلات مهم و رسمی در کشور تحت نظارت ما است.

اختیارات سردفتران روس در حال گسترش است

وی درباره اختیارات سردفتران روسی هم گفت: سردفتران روسیه طیف گسترده‌ای از اختیارات را دارند، آنها از حقوق و منافع عمومی اشخاص حقیقی و حقوقی دفاع می‌کنند و ثبات امنیت را در زمینه تبادل اموال منقول و غیرمنقول تسهیل می‌کنند. اختیاراتی که در حال حاضر داریم شامل تبادلات اموال غیرمنقول، تنظیم وصیت نامه‌ها به صورت شخصی و.. تمامی فعالیت‌ها در زمینه تبادلات تجاری داخل کشور هم زیر نظر ما است اختیارات وسیع و اقدامات جدیدی هم اضافه خواهد شد و رو به پیشرفت است.

صدور اجراییه در دادگستری یکی از دستاوردهای کانون روسیه

کورسیک صدور اجراییه در دادگستری را یکی از دستاوردهای کانون سردفتران روسیه عنوان کرد و افزود: در چند سال اخیر توانستیم در دادگستری‌ها، نامه اجرایی را به صورت قانونی و رسمی اعمال کنیم. بر اساس یکسری اجرا نامه‌ها توانستیم بدهی‌هایی را وصول کنیم تقریباً در سال ۲۰۲۳، ۸۵۰ سند به نتیجه مطلوب رسید.

تحت تأثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم | پیشرفت همکاری‌های مشترک کانون روسیه و ایران

رئیس کانون فدرال سردفتران روسیه از پیشرفت همکاری مشترک با کانون سردفتران ایران در زمینه فناوری‌های جدید خبر داد و گفت: طی این ده سال گذشته ما هم توانستیم فعالیت‌هایمان را الکترونیکی کنیم، خاطرم هست اولین باری که به ایران آمده و دفاتر اسناد رسمی را از نزدیک دیدم، تحت تأثیر قرار گرفتم که چقدر توانسته‌اند در این زمینه پیشرفت کنند و این باعث مراجعه آسان مردم به دفاتر اسناد رسمی شده است.

امنیت و کنترل مدارک در دفاتر اسناد رسمی با QR کد

وی ادامه داد: در واقع ما هم در زمینه الکترونیکی شدن فعالیت‌ها کارهای زیادی انجام دادیم، در حال حاضر از طریق این ابزارهای جدید امنیت و کنترل مدارک را برعهده داریم و بر اساس ابزارهای همچون QR کد ، کنترل و صدور اسنادها راحت تر و مؤثرتر شده است.

انتقال سند و ارتباط آنلاین دو سردفتر در زمان و مکان‌های متفاوت در روسیه

کورسیک درباره خدمات آنلاین دفاتر اسناد رسمی روسیه گفت: در سال ۲۰۲۰، ما چند نوع از فعالیت‌های سردفتران را آنلاین کردیم که نیاز به حضور مردم در دفاتر نیست، این چند صد فعالیت شامل معاملات نیست چراکه ممکن است نیاز به حضور طرف مقابل باشد. در این راستا هم اقدامات جدیدی در حال انجام است. همچنین در سیستم جدید ما، سردفتران همکاری دو جانبه دارند. در واقع لازم نیست خریدار و فروشنده در یک زمان و مکان باشند، خریدار می‌تواند در یک شهر و فروشنده در یک شهر دیگر باشد و این دو سردفتر با هم از طریق سیستم تعبیه شده تماس گرفته و اقدامات لازم را انجام دهند.

سیستم نوبت دهی در دفاتر اسناد رسمی روسیه آنلاین است

رئیس کانون فدرال سردفتران روسیه گفت: همکاری دفاتر اسناد رسمی در روسیه با ارگان‌های دولتی بسیار فعال است. باجه‌های واحدی وجود دارد که با مراجعه به آن مکان‌های محصور (باجه‌ها) تمامی کارهای مربوط به فعالیت دفاتر اسناد رسمی انجام می‌شود. بیشترین میزان ساعتی که برای ثبت یک سند رسمی در روسیه صرف می‌شود بیشتر از ۵ ساعت نیست. در حال حاضر یکسری از اسناد رسمی به صورت دیجیتالی انجام شده و نیاز به ثبت دستی ندارند.

وی ادامه داد: سیستم نوبت دهی برای مراجعین به دفاتر اسناد رسمی روسیه آنلاین انجام می‌گیرد تا مراجعه کننده وقت خود را در صف انتظار از دست ندهد.

اعلام آمادگی کورسیک برای انتقال تجربیات کانون روسیه به ایران| تقویت ارتباط اجتماعی- اقتصادی دو کشور

کورسیک به اهمیت روابط بین‌الملل و ضرورت تحکیم روابط کانون سردفتران روسیه با ایران تاکید و اظهار کرد: با توجه به اینکه ارتباطات اقتصادی بین دو کشور در حال توسعه است و امکانات خوبی برای رفت و آمد مردم بین دو کشور وجود دارد چراکه چندین پرواز مستقیم بین کشور روسیه و ایران وجود دارد. تحکیم روابط دو کانون مهم است تا بتوانیم در خدمت مردمان خودمان باشیم.

وی در پایان با مهم خواندن امضای دو تفاهم نامه همکاری و خواهرخواندگی دو کانون، تاکید کرد: من اطمینان دارم تقویت ارتباط بین دفاتر اسناد رسمی هر دو کشور نقش مهمی در تقویت ارتباطات اجتماعی، اقتصادی دو کشور خواهد داشت و به طور کلی به اجرای اهداف سیاست دولتی دو کشور کمک خواهد کرد.

کورسیک با اشاره به اینکه کانون سردفتران ایران اولین قدم‌های خود را در زمینه فناوری برداشته است، اعلام آمادگی کرد تا تجربیات و دستاوردهای کانون سردفتران روسیه را به شکل حضوری و آنلاین در اختیار کانون سردفتران ایران قرار دهد.

علی خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران ایران گفت: به زودی صدور اسناد اجرایی، ثبت شرکت‌ها و صدور سند مالکیت در اختیار دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفته خواهد شد.

در ادامه خندانی با اشاره به ابراز علاقه‌مندی رئیس کانون سردفتران روسیه به بازدید از دفاتر اسناد رسمی ایران، آمادگی خود را برای ایجاد هماهنگی این بازدید اعلام کرد.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران ایران همچنین با اشاره به صحبت‌های رئیس کانون سردفتران روسیه افزود: با توضیحات شما متوجه شدم روابط بسیار نزدیک از نظر قوانین و مقررات و شکل تنظیم اسناد در ایران و روسیه وجود دارد که باعث استحکام روابط ما بیش از گذشته خواهد شد.

خندانی تصریح کرد: همانطور که دفاتر اسناد رسمی روسیه مورد اعتماد دولت این کشور هستند، دفاتر اسناد رسمی در ایران هم مورد اعتماد مردم و حاکمیت هستند.

سرعت تنظیم اسناد در ایران کمتر از یک ساعت| روابط بین دو کشور در حوزه ثبت سند و دفاتر اسناد رسمی مستحکم‌تر شود

وی اظهار کرد: در بحث صلاحیت دفاتر اسناد رسمی روسیه که اشاره شد، لازم است یادآوری کنم در ایران صلاحیت دفاتر اسناد رسمی از طریق برون سپاری خدمات از سوی دولت به دفاتر اسناد رسمی در حال گسترش است و به زودی به شکل خاص صدور اسناد اجرایی، ثبت شرکت‌ها و صدور سند مالکیت و مالکیت علائم در اختیار دفاتر اسناد رسمی ایران قرار خواهد گرفت.

خندانی گفت: همانند روسیه که تضمین اسناد آن توسط سردفتر انجام می‌شود در ایران هم به همین صورت است. همچنین الکترونیکی شدن دفاتر در ایران به همان سرعتی که در روسیه در حال انجام است بوده و حتی در آینده نزدیک هوشمند می‌شود.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران ایران با اشاره به سرعت تنظیم اسناد در روسیه (کمتر از ۵ ساعت) گفت: همکاری با همه ارگان‌هایی که در تنظیم سند رسمی نقش دارند به صورت هماهنگ و الکترونیکی در حال انجام است. همچنین تنظیم تمامی اسناد در کشور ما کمتر از ۱ ساعت وقت می‌برد. ما در راستای پیشرفت این موضوع حرکت می‌کنیم همان طور که در روسیه دو سردفتر در دو نقطه متفاوت کار انتقال سند را انجام می‌دهد در ایران هم به زودی این مهم محقق خواهد شد. در آینده نزدیک مراجعه حضوری و فیزیکی به دفاتر اسناد رسمی محدود می‌شود.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در پایان بر اهمیت روابط بین دو کشور در همه حوزه‌ها تاکید و اظهار کرد: روابط ما و روسیه در همه حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در حال گسترش است ما هم کمک می‌کنیم تا در حوزه ثبت سند و دفاتر اسناد رسمی این همکاری را نزدیک تر و مستحکم‌تر کنیم.

کد خبر 6094222

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • المپیک پاریس زیر سایه ناآرامی های امنیتی