Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران، مهدی میراشرفی، رئیس کل گمرک ایران اظهار داشت: مقایسه آمار هشت ماهه  تجارت خارجی کشور با مدت مشابه سال گذشته حاکی از رشد 43.5 درصد در وزن و 40 درصدی در ارزش دلاری کالاها است.

میراشرفی افزود: از میزان 110 میلیون و 300 هزار تن کالای مبادله شده در این مدت، 83 میلیون و 700 هزار تن آن را صادرات، به ارزش 31 میلیارد و یکصد میلیون دلار تشکیل می‌دهد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن 10.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد و از حیث ارزش 42 درصد افزایش یافته است.

وی در توضیح عمده اقلام صادراتی کشور اظهارداشت: محصولات پتروشیمی با 39 میلیون و 800 هزار تن به ارزش 13 میلیارد و 300 میلیون دلار 47 درصد از وزن و 43 درصد از ارزش مجموع صادرات کشور را در این مدت به خود اختصاص داده است.

میراشرفی اضافه کرد: پنج مقصد مهم صادرات کالاهای ایرانی به ترتیب چین با 19 میلیون و 300 هزار تن به ارزش 9 میلیارد و یکصد میلیون دلار، عراق با 21 میلیون و 600 هزارتن به ارزش 6 میلیارد و یکصد میلیون دلار، ترکیه با 11 میلیون و 300 هزار تن به ارزش 3 میلیارد و 800 میلیون دلار، امارات متحده عربی با 7 میلیون و 300 هزار تن به ارزش 2 میلیارد و 900 میلیون دلار و افغانستان با 3 میلیون تن کالا به ارزش یک میلیارد و 270 میلیون دلار بودند.

وی افزود: در بحث واردات نیز کشورمان در هشت ماهه سال‌جاری 26 میلیون و 500 هزار تن کالا به ارزش 32 میلیارد دلار از کشورهای مختلف وارد کرده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن 21 درصد و از نظر ارزش 38 درصد رشد را نشان می‌دهد.

رئیس کل گمرک ایران در مورد پنج کشور طرف معامله واردات با ایران به ترتیب از امارات متحده عربی با 8 میلیون تن کالا به ارزش 10 میلیارد و یکصد میلیون دلار، چین با 2 میلیون و 200 هزار تن به ارزش 7 میلیارد و 200 میلیون دلار، ترکیه با 2 میلیون و 700 هزار تن به ارزش 3 میلیارد و 200 میلیون دلار، آلمان با 549 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 200 میلیون دلار و سوئیس با یک میلیون و 300 هزار تن به ارزش یک میلیارد و یکصد میلیون دلار نام برد و اظهارداشت: از کل واردات کشور در مدت مذکور 20 میلیون و 300 هزار تن به ارزش 12 میلیارد و 400 میلیون دلار آن مربوط به واردات کالاهای اساسی است که 75 درصد از وزن و 38 درصد از ارزش کل واردات را به خود اختصاص داده است که از این میزان نیز 17میلیون و 800هزار تن به ارزش 9میلیارد و 900میلیون دلار با ارز ترجیحی بوده است. 

میراشرفی همچنین گفت: در هشت ماهه سال‌جاری 8 میلیون و 101 هزار تن کالا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران ترانزیت شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 80 درصد رشد داشته است که حتی از میزان ترانزیت کل سال 99 یا کل سال 98 هم بیشتر شده است و این امر به نوبه خود یک رکورد تازه برای عبور کالا از ایران به حساب می‌آید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون وزیر اقتصاد رئیس کل گمرک تجارت خارجی صادرات واردات میلیون و 300 هزار تن به ارزش مدت مشابه سال تن کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت