Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین روز یکشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با بیان اینکه در حوزه جنگ اقتصادی موضوع اقتصاد دیجیتال یکی از عوامل موثر است که می‌تواند به خنثی‌سازی تحریم‌ها منجر شود، اظهار کرد: اگر کشوری در حوزه اقتصاد دیجیتال رشد لازم را نداشته باشد، محکوم به وابستگی و عقب‌ماندگی در حوزه مالی است، لذا حمایت همه جانبه مجلس و دولت از کسب و کارهای دیجیتال به ویژه در دوران تحریم و جنگ اقتصادی اهمیت دوچندان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیته اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: حوزه رمزارزها یکی از عواملی است که می‌تواند در دوران تحریم اقتصادی کمک حال کشور باشد، با اینحال ما در روزهای اخیر شاهد ایجاد موانعی از سوی نهادهای مسئول در راه فعالیت پلتفرم‌های داخلی فعال در حوزه رمزارز بودیم که از جمله آن می‌توان به انسداد درگاه‌های پرداخت آنها اشاره کرد.

نیک‌بین با بیان اینکه ممانعت از فعالیت و انسداد درگاه‌های پرداخت پلتفرهای رمزارز داخلی تبعات متعددی به همراه دارد، گفت: کوچ اجباری کاربران ایرانی به صرافی‌های نامعتبر خارجی و زیرزمینی شدن فعالیت مجموعه‌های داخلی علاوه بر آنکه از رشد فناوری‌های مالی در حوزه اقتصاد دیجیتال جلوگیری می‌کند، تبعات مالی سنگینی را هم می‌تواند برای جامعه داشته باشد چراکه در صورت زیرزمینی شدن فعالیت‌ها دیگر امکان نظارت بر آنها فراهم نخواهد بود.

وی بیان کرد: ایجاد محدودیت و ممانعت از فعالیت کسب و کارهای ایرانی با شعارهای مجلس و دولت برای توسعه این کسب و کارها در تضاد است و ضرورت دارد تا مسئولان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی هرچه سریعتر نسبت به رفع موانع از جمله ابلاغیه اخیر انسداد درگاه‌های پرداخت اقدام کنند.

برچسب‌ها وزارت اقتصاد و امور دارایی کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس دولت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بانک مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت اقتصاد و امور دارایی کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس دولت وزارت اقتصاد و امور دارایی کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس دولت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بانک مرکزی اقتصاد دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز الکترونیک کسب و کار

محمود رشیدی‌اقدم مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه گفت : یکی از مهم‌ترین اقداماتی که هم‌اکنون توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است موضوع تبدیل مجوز‌های کسب و کار کاغذی به الکترونیک و دریافت کد یکتا است که در صورت عدم دریافت مجوز الکترونیک توسط اصناف و سایر واحد‌های صنفی تا پایان اردیبهشت‌ماه پروانه آنها باطل می‌شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: اصناف و واحد‌های صنفی باید تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت به دریافت پروانه کسب و کار الکترونیک خود اقدام کنند، اما در غیر این صورت نمی‌توانند از تسهیلات دولتی بهره‌مند شوند.

رشیدی‌اقدم تصریح کرد: صاحبان کسب و کار و اصناف کرمانشاهی می‌توانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز‌ها در کمتر از سه دقیقه با وارد کردن کد ملی، کد پستی و شماره پروانه خود برای دریافت پروانه الکترونیک اقدام کنند و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان این فرآیند را انجام دهند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه درگاه ملی مجوز‌ها ادامه داد: یکی از کار‌های بسیار مهم دولت سیزدهم راه‌اندازی درگاه ملی مجوز‌ها است که در گذشته اگر فردی متقاضی دریافت پروانه کسب و کار بود باید مراحل اداری را برای دریافت پروانه طی می‌کرد و به نوعی به کفش آهنین نیاز بود، اما اکنون این روند اصلاح شده و هزینه صدور مجوز نیز اندک است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها با اطلاعات کافی، به صورت شفاف نسبت به صدور مجوز‌ها اقدام می‌کند و یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح کوتاه شدن زمان صدور مجوز کسب و کار است.

رشیدی‌اقدم بیان کرد: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها به بهبود فضای کسب و کار کمک شایانی می‌کند و نظارت پیشینی را به پسینی تبدیل می‌کند و صدور مجوز تنها به درگاه ملی مجوز‌ها واگذار شده و صدور پروانه کاغذی خلاف قانون است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: در مجموع تاکنون ۸۹ هزار و ۷۲ درخواست در درگاه ملی مجوز‌های مربوط به استان کرمانشاه ثبت شده که ۵۶ هزار و ۴۴۲ مورد آن صادر شده و ۲۶ هزار و ۴۳۳ مورد رد شده و ۶ هزار و ۲۰۴ درخواست نیز در دست اقدام است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۹۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در کمتر از سه روز صادر می‌شود، اما مجوز‌هایی که نیازمند استعلام و بازرسی چند دستگاه اجرایی است هفت روز زمان می‌برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • فرمانده کل انتظامی: طرح نور را با قوت ادامه می‌دهیم
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • طرح نور را با قوت و هوشمندی ادامه می‌دهیم
  • رادان: طرح نور با قوت ادامه دارد
  • قانون مالیات بر سوداگری منجر به تشویق بخش واقعی اقتصاد می‌شود