Web Analytics Made Easy - Statcounter

الحسینی در مقاله امروز (یکشنبه) خود در روزنامه «رای الیوم» چاپ لندن، با اشاره به مواضع ایران از یک سو و آمریکا و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر در دور هفتم مذاکرات هسته ای در وین که قرار است فردا (دوشنبه) برگزار شود را «حائز اهمیت خاصی» دانسته و خاطرنشان کرد: احتمالا نتایج حاصل از نشست وین، نمایانگر تحولات مهم پیش رو در منطقه خاورمیانه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به گزارش بانک جهانی یادآور شد: اقتصاد ایران پس از افزایش تدریجی تولید نفت در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ در سال مالی ۲۰۲۰ – ۲۰۲۱ از حالت رکود دو ساله خارج شده است.

الحسینی بی اعتماد شدن ایران به آمریکا و شرکای اروپایی اش را محصول عدم پایبندی آنان به تعهدات برجامی آنها دانست و نوشت: دولت «باراک اوباما» به لغو تمامی تحریم ها که در برجام بر سر آن تفاهم به عمل آمده بود، پایبند نماند و فقط کمتر از یک دهم دارایی های بلوکه شده ایران را آزاد کرد. همچنین آمریکا با کشورهایی همچون کره جنوبی که تحریم ها را نادیده گرفتند، برخورد کرد. علاوه بر آن در همین راستا کشورهای غربی به تعهدات خود در مقابل ایران به طور کامل عمل نکردند.

وی خواسته های جمهوری اسلامی ایران را کاملا قانونی و بر حق عنوان کرد و افزود: تهران خواستار لغو تحریم های آمریکایی و غربی علیه خود و رهبران و نهادهایش و بیرون آمدن از انزوای تحمیل شده از سوی آمریکا است. در همین رابطه یک طرح موزون و قابل قبول از سوی تمامی طرف های ذیربط وجود دارد که شورای امنیت سازمان ملل آن را به تصویب رساند و زمینه دستیابی به توافق را آسان می کند.

این تحلیلگر فلسطینی اضافه کرد: ایران همچنین خواستار دریافت تضمین هایی مبنی بر عدم خروج مجدد آمریکا از تعهداتش در صورت به قدرت رسیدن یک رئیس جمهوری «جمهوری خواه» در این کشور است. جمهوری خواهان هم اکنون در برابر تلاش های دولت «جو بایدن» جهت احیای مذاکرات هسته ای با ایران، ایستادگی می کنند و سعی دارند آن را به شکست بکشانند . آنها بر لزوم ازسرگیری تحریم ها علیه ایران تاکید دارند. آمریکا در صورت دستیابی به توافق باید همپیمانان خود و در راس آنها اسراییل را متقاعد نماید که در واقع مانع اصلی بر سر راه دستیابی به توافق به شمار می رود.

الحسینی خاطرنشان کرد: آمریکا سعی دارد تا به زعم خود، ایران را به زانو درآورده و با آن به عنوان یک طرف شکست خورده در جنگ برخورد کند و از این کشور می خواهد تا تسلیحات هسته ای و بالستیکی را برچیده و از سیاست خارجی خویش صرف نظر کند، اما این تلاش ها بی فایده است، زیرا ایران از امنیت خود در منطقه در ازای تضمین اقتصادش صرف نظر نخواهد کرد. امنیت و اقتصاد در منطقه خاورمیانه دو عنصر به هم مرتبط و از یکدیگر غیرقابل تفکیک هستند. ایران معتقد است پذیرش موضوع عدم پیشبرد موشک های بالستیک و صرف نظر کردن از همپیمانان منطقه ای، به معنای تسلیم شدن است.

برچسب‌ها شورای امنیت سازمان ملل اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه بانک جهانی تهران رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای امنیت سازمان ملل اسرائیل ایالات متحده آمریکا شورای امنیت سازمان ملل اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه بانک جهانی تهران رژیم صهیونیستی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • لغو مراسم اهدای جوایز انجمن قلم آمریکا به دلیل جنگ علیه غزه