Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت در حاشیه همایش ۱۰۰ روز توفیق خدمت ۱۰۰ میلیون دز تزریق سلامت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما علی رغم تشکر جانانانه از مردم که برای دریافت واکسن مراجعه کردند، واکسیناسیون است، حدود ۸۳ درصد جمعیت هدف بالای ۱۲ سال واکسن کرونا دریافت کردند و این باعث شد مردم پایه‌ای از ایمنی داشته باشند و این مسئله بستری و فوت را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید توجه داشت که واکسن همه مشکلات را رفع نمی‌کند، اما بهترین استراتژی است. در کنار آن بحث رعایت دستورالعمل‌ها بسیار برای ما اهمیت دارد. همان تعداد محدودی که واکسن را دریافت نکردند بیشتر در خطر هستند و حتی اگر ویروس در گردش باشد چه بسا کسانی که واکسن زدند هم ممکن است مبتلا شوند. دربحث رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وضعیت چندان خوبی نداریم و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی حدود ۴۷.۶ درصد بوده که نگران کننده است.

حیدری افزود: در کشور‌های اروپایی که درصد واکسیناسیون آن‌ها از ما بالاتر هم بود، اقدام به بازگشایی کردند و موج جدید در آن کشور‌ها رخ داد و خوشبختانه ما موج ششم نداشتیم، ولی اگر فعالیت‌ها کنترل نشود نمی‌توان خیلی مدیریت کرد و نقش مردم در خودمراقبتی مهم است. اکنون افراد بالای ۶۰ سال و بیماران خاص باید برای دریافت دز سوم مراجعه کنند، زیرا یکی از راه‌های مقابله با موج بعدی همین اقدام است.

حیدری درباره شناسایی سویه جدید کرونا بیان کرد: آخرین جهش کرونا که در آفریقای جنوبی مشاهده شده است عجیب و غریب است از این باب که ۳۲ جهش در این سویه جدید مشاهده شده است که سرعت بیماری زایی آن و درمانش را اندکی سخت‌تر می‌کند. آنچه که همکاران ما موظف بودند همکاری با وزارت خارجه بود که مراوده با کشور‌های آلوده به این سویه جدید را متوقف کنند. همه فعالیت‌های اجتماعی آغاز شده است و مردم باید خودشان هم رعایت کنند. اگر فردی بیماری زمینه‌ای و چاقی مفرط دارد و می‌داند ممکن است نکات بهداشتی به درستی در مترو رعایت نشود باید از حضور در آن محل خودداری کند و سعی کند در محل پرتردد نباشد. میزان استفاده از ماسک ۵۰ درصد است و این امر باید اصلاح شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره توزیع دوز سوم برخی واکسن‌ها به ویژه پاستوکووک بیان کرد: از دانشگاه‌های علوم پزشکی خواستیم برای اطلاع رسانی به مردم برنامه ریزی کنند تا توزیع واکسن‌ها مشخص باشد. ۱۳۲۲ مرکز واکسیناسیون داریم که سهمیه‌ها واکسن‌های آن‌ها متفاوت است و دانشگاه‌ها باید اطلاع رسانی صحیح انجام دهند. اکنون همه انواع واکسن در کشور موجود است و ۵۰ روز ذخیره واکسن هم داریم.

حیدری در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان درباره شرایط ورود مسافران به کشور با شناسایی سویه جدید کرونا بیان کرد: یکی از شرایط ورود به کشور کارت واکسن است و طبیعتا مراجعه به کشور از کشور‌های آلوده حساسیت بیشتری برایمان دارد و اگر فرد علائم داشته باشد بررسی شده و از او تست گرفته می‌شود و وزارت راه و ترابری مکانی برای قرنطینه افراد آلوده در نظر گرفته است و اگر مجددا تست فرد منفی شود می‌تواند از قرنطینه خارج شود.

وی درباره مشکل کمبود نیرو‌های بهداشتی در پایانه‌های مرزی و فرودگاهی برای رصد و پایش مسافران گفت: کمبود نیروی انسانی در مجموعه ما یک مسئله اساسی است که در ستاد ملی کرونا مطرح شد. تکالیف ما در حوزه بهداشت سنگین و نیرو‌ها محدود است و این یک نقطه ضعف ما است و دستور ایشان این بود که جلسه‌ای با وزارت راه و ترابری و کشور بگذاریم که مراقبت‌های مرزی را تقویت کنیم که قرار شد بر نظارت بر فرودگاه امام و ۸۲ پایگاه مرزی دیگر اهتمام ورزیم.

بیشتر بخوانید:

احتمال ورود سویه جدید کرونا به کشور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا پایانه های مرزی سویه جدید کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • بازدید سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران
  • سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران بازدید کرد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بیش از ۷۳۶ هزار مسافر از پایانه مرزی سرو تردد کرده اند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم