Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس بسیج سازندگی کشور گفت: بسیج سازندگی در ۱۰۲۸۳ روستا و ۱۰۸۷ محله حاشیه‌نشین پروژه محرومیت‌زدایی اجرا می‌کند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار محمد زهرایی ظهر امروز در کارگروه بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به عملکرد بسیج سازندگی اظهار داشت: بسیج سازندگی یک دستگاه اجرایی براساس قانون مجلس شورای اسلامی است که یکی از مفاد این آیین‌نامه تشکیل کارگروه بسیج سازندگی در کشور با ریاست وزیر کشور و در استان‌ها با ریاست استانداران است و حمایت از همه گروه‌های جهادی از جمله پایگاه‌محور، مهاجر و غیره را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه گروه‌های جهادی استان و شهرستان‌ها باید جغرافیای محل خدمت، حوزه اقدامات و تعامل با دستگاه‌های اجرایی را گزارش دهند تا تصمیم درست برای حمایت، هم‌افزایی، ظرفیت‌سازی و منابع آنها گرفته شود که بسیج سازندگی استان و شهرستان‌ها مسئول جمع‌آوری این اطلاعات است تا اطلاعات را با ماموریت دستگاه‌های اجرایی تطبیق دهد و گروه‌های جهادی آنچه که اولویت دولت است انجام دهند.

رئیس بسیج سازندگی کشور ادامه داد: توان‌سنجی از منابع، امکانات و ظرفیت‌های منطقه یکی دیگر از اقدامات بسیج سازندگی است تا کمک‌های مورد نیاز از سمت شهرستان یا استان انجام شود و گروه جهادی در بازه زمانی مشخص و منطقه مورد نظر بتواند عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته باشد.

زهرایی تصریح کرد: در قانون به بسیج سازندگی اجازه داده شده تا با دستگاه‌های اجرایی قرارداد مستقیم منعقد یا در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی موافقت‌نامه مبادله کند که در کارگروه موضوع کارشناسی می‌شود و مصوبات در شورای برنامه‌ریزی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

وی افزود: پروژه‌هایی که بسیج سازندگی کار می‌کند غیرانتفایی است و کسب سود در این پروژه‌ها حرام است و اگر رسوبی داشته باشد در امتداد پروژه‌های محرومیت‌زدایی و با حمایت دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود همچنین پروژه‌های بسیج سازندگی کوچک، زودبازه و محرومیت‌زدا هستند و در زمینه پروژه‌های کلان اقدام نمی‌کنیم به همین سبب میتوان به 100 کیلومتر کانال آب، 45 کیلومتر احیا و مرمت قنات، مسکن محرومان و غیره اشاره کرد.

رئیس بسیج سازندگی کشور ادامه داد: بسیج سازندگی در اجرای پروژه‌ها جای دولت و پیمانکار را نمی‌گیرد و اقدام موازی انجام نمی‌دهد به طوری که بازوی اجرایی برای دستگاه‌های اجرایی و به عبارتی امتداد مردمی است به طوری که هر زمان دستگاه‌ اجرایی از ظرفیت مردمی استفاده کند گروه‌های جهادی پیشران این حرکت هستند و بسیج سازندگی برای پروژه‌های نیمه‌تمام و باقی‌مانده ورود می‌کند.

زهرایی با اشاره به اینکه استان مرکزی جزو نخستین استان‌هایی بود که در دولت سیزدهم کارگروه بسیج سازندگی را با رویکرد محرومیت‌زدایی و مردمی تشکیل داد، گفت: مسکن مسئله دولت نیست بلکه مسئله مردم است زیرا کمتر مسئولی است که مسکن نداشته باشد همچنین آب شرب هم مسئله مردم است که در این صورت بسیج حضور پیدا می‌کند زیرا فلسفه شکل‌گیری بسیج تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها است به طوری که اکنون آب در نظام اسلامی به تهدید تبدیل می‌شود و بسیج تهدید را به فرصت تبدیل می‌کند.

وی بیان کرد: برای اینکه در بسیج سازندگی محرومیت‌زدایی کنیم نقشه راهی ترسیم شده که مبنای آن مردم و رفع مشکلات آنها است به همین سبب عنوان آن برنامه جامع محرومیت‌زدایی مردم‌پایه است که در مدت 5 سال در 10 هزار و 283 روستا و هزار و 87 محله حاشیه‌نشین انجام می‌شود.

بسیج سازندگی 2400 شغل پایدار در استان مرکزی ایجاد کردفرمانده سپاه استان قزوین: سپاه قزوین آماده اجرای جدیدترین طرح‌های بسیج سازندگی استبسیج سازندگی 380 صندوق قرض‌الحسنه در استان قزوین راه‌اندازی کرد

رئیس بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه اکنون 26 نهاد در روستاها فعال هستند که انسجام بین دستگاه‌ها و نهادها در اولویت قرار دارد، گفت: بسیج سازندگی برای حرکت هدفمند برنامه‌ها را اولویت‌بندی کرده به طوری که اولویت نخست در روستاها تامین آب شرب سپس آب کشاورزی است همچنین مسکن محرومان با اولویت مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، راه‌اندازی کارگاه‌های زیرساخت اشتغال در اولویت‌های بعدی است، روستاییان پایدار نمی‌شوند و مهاجرت معکوس اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه شغل را براساس مزیت روستاها در هر منطقه درنظر بگیریم و تسهیلات در این راستا داده شود.

زهرایی افزود: صندوق‌های قرض‌الحسنه به عنوان بازوی اجرایی مردمی و تشکیلات مردمی انقلاب هستند به طوری که اکنون 26 هزار صندوق قرض‌الحسنه در کشور فعال هستند و نگاه تسهیل‌گری و به دور از تصدی‌گری است همچنین هزار و 200 تعاونی اشتغالزا نیز ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور آمادگی بسیج سازندگی برای اجرای اقدامات مردمی اعلام شد که مورد استقبال قرار گرفت و با معاون اول رئیس جمهور برای هماهنگی ظرفیت‌ها جلسات متعدد تشکیل شد و در نهایت در هفته بسیج خلاصه‌ای از بسته جامع مردم‌پایه دولت توسط بسیج به رئیس جمهور ارائه شد و مورد استقبال قرار گرفت.

رئیس بسیج سازندگی کشور ادامه داد: مقرر شد که این کار کارشناسی تا دهه فجر ادامه داشته، رونمایی شود و به عنوان یک سند بالادستی برای استفاده از ظرفیت بسیج و گروه‌های جهادی ابلاغ می‌شود که برای نخستین بار این کار انجام می‌شود البته 40 طرح در دولت نهم و دهم و 40 طرح در دولت یازدهم و دوازدهم ارائه شد که کمتر استفاده شد اما این دولت تلاش می‌کند که از ظرفیت بسیج به خوبی استفاده کند.

زهرایی بیان کرد: رئیس جمهور جهادسازندگی را با نگاه ساماندهی به روستاها و انسجام‌بخشی به فعالیت‌ها در روستاها مطرح کردند بنابراین احیای ماموریت‌های جهادسازندگی یکی از اهداف مهم دولت سیزدهم است که تاکید کردند مسئله دولت اقتصاد روستا است و هدف دولتی کردن گروه‌های جهادی نیست به همین سبب برای احیای این ماموریت‌ها نیاز به شورای عالی برای انسجام وزارتخانه‌ها است زیرا ساختار کافی موجود است و نیازمند حمایت در زمینه‌های مختلف است.

وی افزود: استان مرکزی در آبرسانی کشاورزی به عنوان الگوی موفق در کشور اقدام می‌کند، گروه‌های جهادی در حوزه کانال‌کشی، احیای قنوات و سایر موارد با مشارکت مردم فعال هستند و در پروژه جدید تامین آب شرب برای 7 هزار روستا و تامین آب کشاورزی 5هزار و 500 روستا با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها توافق داریم که می توان از تجربیات استان مرکزی به عنوان الگو استفاده کرد.

انتهای پیام/713/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس بسیج سازندگی کشور دستگاه های اجرایی بسیج سازندگی گروه های جهادی محرومیت زدایی استان مرکزی رئیس جمهور دستگاه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم

متن پیام قناعت استاندار خراسان جنوبی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی به شرح زیر است:

به نام خدا

"این کارِ اردوهاى هجرت و حرکت عظیم بسیج سازندگى یکى از برکاتش خدمت‌رسانى است که میلیون‌ها نفر از این خدمت شما به صورت مستقیم بهره‌مند می‌شوند". مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)

بسیج سازندگی، این شجره طیبه‌ای که به فرمان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (حفظه الله) در هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ بنیان گذاری شده است، در طول این سال ها، همواره منشأ خیرات و برکات فراوانی بوده و به عنوان رکنی اساسی در تحقق سیاست‌ها و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در توسعه مناطق محروم و کم برخوردار، عملکردی درخشان و قابل قبول از خود به جای گذاشته است.

و اینک این نهاد انقلابی با گذشت ۲۴ سال از زمان تأسیس، با بسط و توسعه دامنه وظایف و محور‌های خدمات رسانی خود در زمینه‌های محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، حضور در حوادث غیرمترقبه و برپایی اردو‌های جهادی در خدمت به مردم و شتاب بخشیدن به روند اجرای طرح‌های محرومیت زدای نظام مقدس جمهوری اسلامی، سنگ تمام گذاشته است.

همراهی با دستگاه‌های اجرایی در تحقق و تکمیل طرح‌های عمرانی، راه اندازی کارگاه‌های کوچک و زود بازده اقتصاد مقاومتی، احیا و لایروبی قنوات، مرمت راه‌ها در مناطق صعب العبور، انجام برنامه‌های فرهنگی، اعتقادی، تربیتی و تحقق طرح کمک‌های مؤمنانه تنها بخشی از خدمات قابل توجه و تقدیر بسیج سازندگی در خراسان جنوبی است.

بیشتر بخوانید

 ۵۵ نفر از جهادگران برتر بیرجند تجلیل شدند

اینجانب سالروز تأسیس بسیج سازندگی را به همه بسیجیان، جهادگران و کارکنان خدوم، مخلص و همیشه در صحنه بسیج سازندگی در خراسان جنوبی تبریک گفته، از تلاش‌های این عزیزان در زمینه محرومیت زدایی از مناطق مختلف استان قدردانی می‌کنم.

باشد که این عزیزان در ادامه فعالیت‌های خود در عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی و ایفای وظایف و سیاست‌های دولت مردمی ایران قوی، گام‌های بزرگتر و پر افتخارتری بردارند و با برنامه ریزی برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های بی نظیر خراسان‌جنوبی در مأموریت‌های محوله، راه‌های رسیدن به توسعه استان را کوتاه‌تر کنند.

جواد قناعت
استاندار خراسان جنوبی

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • ۱۷ اردیبهشت‌ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همه ارکان دولت درگیر طرح نهضت ملی مسکن/ جهادگران پای کارند
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم