Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: برای تابستان سال آینده برنامه داریم که در مجموع ۶ هزار مگاوات به تقویت تولید برق کشور افزوده شود و این ظرفیت یک عدد بی‌سابقه‌ای در صنعت برق کشور محسوب می‌شود.

به‌ گزارش برنا،"علی اکبر محرابیان" صبح امروز در حاشیه بازدید از شرکت مپنا و توانمندی‌ متخصصان داخلی در زمینه ساخت قطعات نیروگاهی، با بیان این‌که این ۶ هزار مگاوات با استفاده از ظرفیت‌های صنعت برق در داخل کشور تامین می‌شود، اظهار کرد: تا سال آینده ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی وارد شبکه تولید شده و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و ۱۰۰۰ مگاوات هم افزایش توان تولید یا  آپگرید کردن ایستگاه موجود را خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در تابستانی که پشت سر گذاشتیم، ۱۵ هزار مگاوات کسری تراز تولید داشتیم یعنی به همین اندازه خاموشی در شبکه و یا محدودیت تولید داشتیم. بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، وزارت نیرو برنامه‌ای را در چارچوب ابلاغ دولت پیش گرفت که طی چهار سال آینده شرایط تولید برق را به سرعت بهبود دهیم.
محرابیان ادامه داد: طی سه ماه گذشته، چهار واحد تولید برق با ظرفیت ۸۰۰ مگاوات وارد مدار شده و طی ماه‌های آینده با برنامه‌های پیش‌بینی شده شاهد به بهره‌برداری رسیدن نیروگاه‌های فراوانی خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در حال حاضر، آب پشت سدهای کشور محصول سال آبی گذشته است، افزود: در سالی که پشت سر گذاشتیم، ۵۰ درصد کاهش نزولات جوی داشتیم که یک عدد بی‌سابقه بوده و طی ۵۲ سال گذشته، کشور چنین خشکسالی را تجربه نکرده بود. این درحالی است که با توسعه فراوانی در حوزه خانگی، شرب و کشاورزی طی سال‌های اخیر، مصارف آبی کشور به شدت افزایش پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی مهمترین اولویت ما تامین آب پایدار برای بخش شرب کشور است که مردم دچار مشکلاتی نشوند، البته خواهشمان هم این است که مردم حتما در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.
وزیر نیرو گفت: در حوزه کشاورزی لازم است تا اقدامات جدی در جهت افزایش راندمان تولید کشاورزی داشته باشیم. متاسفانه امروز شاهد هستیم که بسیاری از مزارع کشور به روش غرقابی کشت می‌شود. مصارف ما در حوزه کشاورزی با حفظ تولید و افزایش راندمان باید کاهش یابد و با این میزان آب شاهد رونق بیشتری باشیم.
وی در ادامه گفت: مپنا یک مجموعه عظیم صنعتی است که جزو سرمایه‌های ملی ما بوده و محصول تدبیر، تلاش، تفکر و دانش هزاران هزار ایرانی نخبه کشور است که در طول سال‌های گذشته تمام توان، اراده و علم خود را به کار گرفتند و این مجموعه عظیم را بنا نهادند.
وزیر نیرو ادامه داد: در این مجموعه امروز شاهد تولید بسیاری از محصولات صنعتی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در صنعت انرژی کشور هستیم. خوشبختانه مپنا در طول سال‌های گذشته با وجود فراز و نشیب‌های فراوان در حوزه‌های اقتصادی به رشد خود ادامه داده و امروز محصولاتی را تولید می‌کند که بر مرز دانش است.
وی افزود: خوشبختانه برخی از محصولات این مجموعه گوی رقابت را از بسیاری تولیدکنندگان خارجی ربوده و محصولات باکیفیت و پرتوانی را تولید می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت برق دولت رقابت صنعت هزار مگاوات تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان