Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@03:21:45 GMT

بیوگرافی مجید صالحی

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۴۴۵۵

بیوگرافی مجید صالحی

کلیات

مجید صالحی متولد ۲۶ شهریور ماه سال ۱۳۵۴ در شهر تهران، بازیگر، کارگردان، نویسنده، تهیه‌کننده و ترانه‌سرای ایرانی است که در سال ۱۳۷۶ با اولین تجربه حرفه‌ای خود در مجموعه «سیب خنده» به کارگردانی رضا عطاران بسیار دیده شد و در سال ۱۳۷۷ با مجموعه «مجید دلبندم» به شهرت رسید. مجید صالحی علاوه بر بازیگری در دیگر فعالیت‌های هنری نیز سابقه فعالیت دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کارگردانی در سینما و تلویزیون، مجریگری و ترانه سرایی و خوانندگی، اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زندگی و ورود به دنیای هنر

مجید صالحی در سال ۱۳۵۴ در خانواده‌ای پُرجمعیت در محله امام زاده حسن تهران چشم به جهان گشود. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در محل زندگی خود دنبال کرد و موفق شد مدرک دیپلم را در رشته ریاضی فیزیک اخذ کند. وی از همان دوران دبیرستان به شدت به بازیگری علاقمند شد و برای همین پس از اخذ مدرک دیپلم، در سن هجده سالگی به مؤسسه بازیگری رسام هنر رفت تا در کلاس‌های بازیگری استاد حمید سمندریان شرکت کند. پس از گذراندن دوره‌های بازیگری، از طریق همین کلاس‌ها به بازی در تئاتر و سپس نقش‌های فرعی در مجموعه های تلویزیونی، چون «جنگ آفتاب»، «برگ سبز» و «سیمای صبحگاهی»، راه یافت. مجید صالحی در سال ۱۳۷۶ به دعوت رضا عطاران در مجموعه طنز «سیب خنده» به ایفای نقش پرداخت که همین نقش سبب شناخته شدن او به صورت حرفه‌ای شد. یک سال بعد مجدداً از سوی رضا عطاران برای ایفای نقش در مجموعه «مجید دلبندم» دعوت شد که این نقش به سرعت او را به شهرت رساند. وی در همان اوسط دهه ۷۰ تحصیلات دانشگاهی خود را نیز دنبال کرد و در سال ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تاتر خود را از دانشکده هنر و معماری تهران اخذ نمود و کارشناسی ارشد خود در همین رشته و دانشگاه، در سال ۱۳۹۴ دریافت کرد.

فعالیت‌های هنری

نقش آفرینی‌های مجید صالحی در مجموعه‌های سیب خنده و مجید دلبندم، توانایی‌های او را به عنوان هنرپیشه کمدی به خوبی نشان داد و همین امر سبب شد تا در ادامه فعالیت‌های هنری خود نیز اغلب در نقش‌های کمدی به ایفای نقش بپردازد. در سال ۱۳۷۹ با کناره گیری حمید جبلی از فیلم «یکی بود یکی نبود» به کارگردانی ایرج طهماسب، جایگزین وی شد و برای اولین بار در پرده سینما دیده شد. در همان سال در دو مجموعه‌های «قطار ابدی» و «روز‌های مهتابی» حضور یافت تا به بازیگری پُرکار بدل شود. مجموعه‌های «زیر آسمان شهر»، «کوچه اقاقیا»، «خوش رکاب» و «خوش غیرت» و فیلم‌های سینمایی «مجردها» و «شاخه گلی برای عروس»، مجید صالحی را به اوج شهرت در عرصه بازیگری و به ویژه در نقش‌های کمدی رساند. در سال ۱۳۸۲ با ساخت مجموعه تلویزیونی «آشتی‌کنان» که از شبکه سوم سیما پخش شد، اولین تجربه کارگردانی خود را نیز کسب کرد و پس از آن سریال‌های «سه در چهار» (۱۳۸۷) و «موج و صخره» (۱۳۸۹) در تلویزیون و فسلم سینمایی «زیر نظر» (۱۳۹۷) را در سینما، کارگردانی کرد. وی در سال ۱۳۹۴ تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد پانزدهمین دوره جشن حافظ برای بازی در فیلم «استراحت مطلق» به کارگردانی عبدالرضا کاهانی را دریافت کرد و برای همین فیلم نیز در جشن خانه سینما و جشن منتقدان سینمای ایران، کاندیدای بهترین بازیگر مکمل مرد شد.

دیگر فعالیت‌ها

مجید صالحی در سال ۱۳۸۹ علاوه بر بازی در فیلم «پیتزا مخلوط» به کارگردانی حسین قاسمی جامی، خوانندگی تیتراژ فیلم را نیز برعهده گرفت و بدین ترتیب وارد عرصه موسیقی نیز شد. وی همچنین در سال ۱۳۹۷ ترانه «مرهم جان» را نوشت که توسط محسن ابراهیم زاده اجرا شده است. صالحی در سال ۱۳۹۹ نیز یک برنامه کمدی به نام «ام شو» را در شبکه خانگی ساخته و مجریگری آن را نیز برعهده دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه مجید صالحی بازیگر مرد کمدین مجید صالحی صالحی در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه

مهدی مجنونی کسمایی از تهیه کنندگان و گوینده‌های رادیو تهران و برگزیده بخش بازیگری در سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» با اشاره به خلق شخصیت پروفسور بالتازار در برنامه «تهران من» به خبرنگار مهر گفت: تاکنون در دوره های قبلی جشنواره پژواک شرکت نکرده بودم. این دوره از برگزاری جشنواره پژواک به عنوان برگزیده بخش خلق شخصیت، در برنامه «تهران من» با خلق شخصیت پروفسور بالتازار برنده تندیس صدای طلایی و لوح تقدیر شدم.

وی با اشاره به اینکه جشنواره ها موجب افزایش انگیزه برنامه سازان خواهند شد، بیان کرد: جشنواره ها همیشه انگیزه ها را بیشتر می کنند و باعث می شود برنامه ساز احساس کند زحماتش دیده می شود. ضمن اینکه جایگاهی برای شروع دوباره برای فتح مقامی بالاتر خواهد بود.

مجنونی با بیان اینکه خلاقیت و بداهه گویی در بازیگری بسیار حایز اهمیت است، افزود: به نظرم آنچه که در بخش خلق شخصیت برای داوران اهمیت داشت، خلاقیت و بداهه گویی در شخصیت طنز پروفسور بالتازار بود.

برگزیده بخش بازیگری در این دوره از جشنواره در پایان عنوان کرد: خودم این شخصیت (پروفسور بالتازار) را خلق کردم و با آن زندگی می کنم. خوشحالم که پروفسور بالتازار بعد از چند سال که در برنامه های مختلف حضور داشت، در این دوره از جشنواره شنیده و دیده شد. به نظرم پروفسور بالتازار شایستگی اش را داشت. افرادی که در بخش بازیگری و خلق شخصیت هستند خیلی سختی این کار را تحمل می کنند و برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث می‌شود زحمات دوستان در رادیو دیده شود.

کد خبر 6098013 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی
  • روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • گل مجید علیاری به استقلال (استقلال 0-1 ذوب آهن)
  • علی اکبر صالحی با سفیر عربستان دیدار کرد
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • ترتیل صفحه 245 کلام الله مجید+ صوت