Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ همدان، مجتبی دی‌آبادی؛ قایقرانی همدان چند سالی بود که چند استعداد ناب از جمله همین مریم امیدی‎پارسا، کیمیا زارعی، آرزو حکیمی، مریم کرمی و... را به ورزش کشور معرفی کرد، قایقرانانی که اکثر در رشته روئینگ فعالیت دارند.

روئینگ دومین ورزش سخت برای بانوان است که علاوه بر بدنی ورزیده و چابک، نیازمند یک ورزشکار سبک و کم وزن نیز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزشی که قایقران همدانی رسیدن به فینال A المپیک را تنها آرزوی باقی مانده ورزشی‌اش می‎داند.

مریم امیدی‎پارسا سالهاست در اردو تیم ملی پارو می‎زند و دارنده دو مدال طلا و یک نقره در مسابقات آسیایی ۲۰۱۷ تایلند و همچنین دو مدال نقره در بازی‎های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی است. این بانوی افتخارآفرین ورزش همدان که این روزها در دریاچه آزادی تهران سرگرم تمرینات خود برای مسابقات پیش رو است، چنددقیقه‎ای با خبرنگار ورزشی فارس همراه شد تا جوابگوی سوالات ما باشد.

چه خبر از اردو؟

اردوی خوبی است، شرایط خوبی را تجربه می‌کنیم اما دیر برگزار شدن اردوهای ملی کمی آمادگی را پایین آورده است که قطعاً با انجام تمرینات مستمر به حد مطلوب آمادگی بدنی خواهیم رسید.

پس منتظر کسب مدال باشیم؟

قطعاً هدف ما کسب مدال در مسابقات مختلف است، اما تعطیلی اردوها به خاطر شرایط کرونایی، کمی از آمادگی ما کاسته است و در آن سوی دیگر، رقبای ما به طور منظم حتی در سخت ترین شرایط کرونایی تمرینات خود را انجام داده‎اند و شرایط بهتری نسبت به ما دارند، اما ما با تلاش خود و لطف خداوند قطعاً با بهترین عملکرد و دست پر از مسابقات پیش روی خود بازخواهیم گشت.

مسابقات پیش روی شما چیست؟

ما باید از روز ۱۸ آذرماه در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی کشور تایلند برابر رقبای خود به میدان برویم.

از قایقرانان همدانی چند نفر در اردوی فعلی حضور دارید؟

در این اردو تنها دو نفر هستیم، من و خانم کیمیا زارعی.

رشته روئینگ برای یک خانم سنگین نیست؟

اتفاقاً رشته بسیار سختی است و یکی از دو رشته سخت برای بانوان است، اما من قریب به ۷ سال است که در این رشته حضوری مستمر دارم و سختی آن را به جان خریده‌ام.

این ورزش نیاز به ورزشکاران سبک وزن دارد.

بله ما دائم در حال کاهش وزن هستیم و حتی در بازی‌های آسیایی آنقدر وزن کم کرده بودیم که همه به ما می‌گفتند که شبیه روح شده‌اید (با خنده).

به المپیک و مدال آن فکر کرده‌اید؟

راستش را بخواهید به حضور در المپیک فکر می‏کنم اما کسب مدال آن، نه، شاید آرزوی ورزشی من رسیدن به همان فینال A  المپیک در روئینگ باشد.

چرا؟

من برای المپیک برنامه دارم، اما کسب مدال در المپیک بسیار سخت است، زیرا شرایط دیگر کشورها با شرایط حاکم بر قایقرانی ما بسیار متفاوت است، در المپیک توکیو که نازنین ملایی به فینال B مسابقات که رسید کم از مدال نداشت، چون همیشه ورزشکاران ما رتبه های پایین المپیک را کسب می‌کنند.

توجه مسئولان به رشته پر مدال قایقرانی چطور است؟

نسبت به رشته‌های دگر توجه کم است و امکانات کمی داریم. مثلاً فدراسیون سالها پیش یک سری قایق و پارو از خارج کشور خریداری کرده بود که پنج سالی می‌شود در گمرک گیر کرده که خوشبختانه خبر رسیده که در حال ترخیص هستند. این یکی از بهترین خبرها برای بچه‌های تیم ملی است و اگر این امکانات برسد قطعاً روی نتیجه ما تأثیرگذار خواهد بود.

ورزش شما گروهی است، پاداش‌ها چطور است؟

ورزش ما یک ورزش گروهی با هماهنگی بسیار بالاست، اگر یکی از افراد در یک آن نتواند خوب پارو بزند، کل گروه با مشکل مواجه می‌شوند، اما جالب است بدانید که پاداش‌های ما انفرادی محاسبه نمی‌شود و مثلاً در بازی‌های آسیایی جاکارتا من با کسب دو مدال، تنها پاداش یک مدال را دریافت کردم.

وضعیت قایقرانی در همدان چطور است؟

ما در همدان وضعیت خوبی داریم، اما به اعتقاد من در چند مورد هیأت استان کمی ضعیف عمل کرده است.

توجه به شما کم است؟

نه! اتفاقاً حواسشان به عملکرد ماست. اما یکی از این مشکلات ضعف در روابط عمومی است که خبرهای ما به خوبی منتشر نمی‌شود و حتی در همدان کسی ما را نمی‌شناسد و خیلی‌ها نمی‌دانند ورزش قایقرانی چیست، بهتر است هیأت استان فکری به حال بخش رسانه‌ای و روابط عمومی بکند.

و دومین مشکل؟

استعدادیابی، مدت‌هاست که استعداد خوبی از همدان کشف نشده است. به طور مثال باید عرض کنم در مسابقات قهرمانی کشور اخیر، اکثر استان‌ها در کنار ورزشکاران قدیمی و حرفه‌ای خود، چند چهره جوان و جدید را هم آورده بودند تا میدان ببینند، اما استان همدان تنها به همان نفرات قدیمی خود و بدون چهره‌ای جدید حاضر شده بود.

شاید کرونا و تعطیلی‌ها مزید بر علت بوده است.

خیر، کرونا و تعطیلی‌ها که فقط در همدان نبوده است بلکه در کل کشور حاکم بود، اما دیگر استان‌ها از کشف و استعدادپروری غافل نبودند و ثمره آن را در آینده خواهند دید. همدان پتانسیل خوبی در بحث قایقرانی دارد و بچه‌های مستعدی نیز در دل خود جای داده ارتفاع بالای این شهر از سطح دریا نیز بهترین فرصت است اما به طور جدی نتوانستیم از آن بهره ببریم.

از این که در خلال تمرینات سخت خود وقتتان را خبرگزاری فارس دادید ممنونم، به عنوان سخن پایانی حرف دارید؟

از شما تشکر می‌کنم برای ورزش قایقرانی وقت گذاشتید و امیدواریم با دعای خیر مردم شهرم از مسابقات آینده با دست پر بازگردم و دل مردم ایران و شهرم همدان را شاد کنم.

انتهای پیام/89042/

منبع: فارس

کلیدواژه: مریم امیدی پارسا قایقرانی همدان بازی های آسیایی تیم ملی روئینگ تیم ملی قایقرانی مسابقات آسیایی مدال طلا کسب مدال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید

کارشناس و پیشکسوت تیراندازی گفت: آخرین مسابقه دیگر موقع گرفتن سهمیه المپیک نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود.

به گزارش مشرق، ابراهیم برخورداری در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی برزیل و عدم کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: مسابقات کسب سهمیه المپیک به پله آخر رسید و در این شرایط روی ورزشکار و مربی فشار وجود دارد. این فشار روی عملکرد تاثیر می‌گذارد. سطح مسابقات برزیل هم خیلی بالا بود و رکوردهای خیلی خوبی ثبت شد. آخرین مسابقه، دیگر موقع گرفتن سهمیه نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود. فردی که می‌خواهد سهمیه بگیرد باید همانند هانیه رستمیان به موقع و همان ابتدای کار سهمیه خود را قطعی کند و در مسابقات بعدی برای موفقیت و درخشش در المپیک تلاش کند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی تپانچه و تفنگ گفت: در بخش تپانچه گلخندان خوب عمل کرد. او هر چند بازی‌های آسیایی را از دست داد اما در این مسابقات رکورد خوبی زد. البته سطح مسابقات برزیل بالا بود و متاسفانه با بدشانسی نتوانست به نتیجه لازم برسد. در میکس تپانچه انتظار بیشتر بود اما نتایج بدی کسب شد و رکوردهای ثبت شده خیلی پایین بود. ملی‌پوشان تفنگ هم خیلی خوب کار کردند. خدمتی و نوروزیان رکوردهای خوبی زدند. آنها تلاش و رشد خوبی داشتند اما ای کاش این تلاش ها ماه‌های قبل می‌شد تا به نتیجه لازم و کسب سهمیه بیشتر منجر می‌شد.

وی در خصوص نتایج ورزشکار المپیکی نیز گفت: رستمیان در ۲۵ متر خوب کار کرد. او در چندین مسابقه اخیر فینالیست شده و این یک نقطه امید است که رستمیان را در فینال المپیک هم ببینیم. البته هر چه قسمتش باشد چون حضور در فینال المپیک به موارد مختلفی بستگی دارد. لازم است که در این سه ماه باقی مانده تا المپیک، مهمات فراوان برای او پیدا شود تا او بتواند با فشنگ خوب تمرین کند و فینالیست شود.

کارشناس تیراندازی در مورد عملکرد جواد فروغی نیز افزود: جواد ورزشکار خوب و توانمندی است. او طلای المپیک گرفته اما تیراندازی بالا و پایین زیاد دارد. هر چقدر علم فرد در این رشته بیشتر شود سخت‌تر می‌تواند نتیجه بگیرد. نمی‌گویم فروغی قبل از المپیک علم لازم را نداشت اما هر چه درک از کسب مدال و سختی‌های رشته بیشتر شود نتیجه گرفتن سخت‌تر می‌شود. چینی‌ها همانند یک ماشین در خط آتش قرار می‌گیرند و هر آنچه که به آنها دیکته شده را انجام می‌دهند و به مدال می‌رسند.

برخورداری افزود: آوردگاه المپیک خیلی بزرگ است، سهمیه گرفتن، فینالیست شدن و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. بنابراین سخت است که ورزشکاری در تیراندازی بتواند از جایگاه خود دفاع کند. خیلی از مدال‌آوران دور قبل المپیک این رشته هنوز نتوانسته‌اند سهمیه بگیرند. امیدوارم فروغی برای المپیک بعدی تلاش کند و بتواند مدال بگیرد.

پیشکسوت تیراندازی افزود: کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران مستعد را بورسیه کرد و مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه به عنوان کمک هزینه به آنها پرداخت شد. کم پولی نیست اما باید دید در تیراندازی به چه افرادی تعلق گرفت؟ مثلا به رسول عفتی یا سجاد پورحسینی تعلق نگرفت تا آنها وضعیت بهتری داشته باشند و بتوانند کسب سهمیه کنند. پوریا نوروزیان در چند مسابقه اخیر عملکرد خیلی خوبی داشت اما در شرایطی که تازه متاهل شده و کار هم ندارد شامل این بورسیه نشد. این کمک‌ها می توانست در روحیه ورزشکاران تاثیرگذار باشد. به نظر من این کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می‌رسید نرسید.

برخورداری در خصوص کاهش تعداد سهمیه های المپیک تیراندازی گفت: خیلی از رشته‌های دیگر هم تعداد سهمیه هایشان کمتر شده، مثلا تیروکمان در المپیک توکیو سهمیه داشت اما در این دوره تاکنون نگرفته است. کلی هم برای مربی کره‌ای هزینه کردند. وزارت ورزش که شلاقی عمل نمی‌کند و نمی‌گوید چرا فلان فدراسیون دوره قبل ۶ سهمیه گرفته و در این دوره تعداد سهمیه‌اش کمتر شده است. این اتفاقات به مدیریت برمی‌گردد.

او در پایان در مورد پشتوانه سازی تیم ملی گفت: باید پشتوانه‌سازی می‌شد. اکنون این اتفاق رخ داده و تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان آغاز به کار کرده‌اند. امیدواریم اتفاقات خوبی برای رده‌های پایه رقم بخورد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • بانوی قمی در رقابت های قهرمانی کشور به مدال طلا رسید
  • اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به پاریس رسید / استقبال در بدو ورود به ارومیه
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • بانوی پاراتکواندوکار قمی در راه رقابت‌های قهرمانی آسیا
  • بانوی پاراتکواندوکار قمی مسافر رقابت‌های قهرمانی آسیا شد.
  • بانوی دوچرخه‌سوار کازرونی قهرمان مسابقات دوچرخه‌سواری کشور شد
  • کسب عنوان نخست تیراندازی کشورتوسط بانوی سوادکوهی
  • مروری بر چند خبر از گوشه و کنارآذربایجان غربی در ۶۰ ثانیه