Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در برنامه سلام تهران شبکه پنج سیما، اوضاع کم آبی کشور و اصفهان را تشریح کرد.

طغیانی درباره آخرین وضعیت نصف جهان پس از اعتراض کشاورزان در بستر زاینده‌رود توضیح داد و ناآرامی‌های اصفهان را محدود به دو سه نقطه شهر اصفهان دانست.

نماینده مردم اصفهان با اشاره به ۲ مشکل مهم در این استان، گفت: مشکل تخصیص آب در اصفهان قدمت 20 ساله دارد که کشاورزان شرق و غرب این شهر در پی قطع آب رودخانه، زندگی سختی را می‌گذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طغیانی با اشاره به روال طبیعی تخصیص آب، اظهار داشت: برای پایین‌دست، حقابه‌ای در نظر گرفته شده و در طومار شیخ صفویه، نحوه تقسیم‌بندی آب به هر بخش ذکر شده است. در دهه ۳۰ کشاورزان خود به احداث تونل انتقال آب کمک کردند که طی آن تأمین آب شرب لحاظ شده بود. در حال حاضر ۳۰۰ میلیون مترمکعب از آب رودخانه جهت تأمین آب شرب است، متأسفانه طرح‌های انتقال و بارگذاری‌های فراتر از ظرفیت وضعیت را به این نقطه رسانده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی فرونشست زمین در پی خشکی‌های به وجود آمده را دومین مشکل مهم در این شهر دانست و افزود: در شهرستان برخوار با پدیده نشست زمین مواجه هستیم؛ بناهای چندهزار ساله اصفهان در معرض خطر قرار دارند.

وی با اشاره به بی‌تدبیری مدیران و سیاست‌گذاران سابق در خصوص مسئله آب در کشور و در اصفهان، تصریح کرد: فریاد امروز مردم اصفهان بر سر بی‌عمل بودن مدیران مخصوصاً در ۸ سال گذشته است. اعتراض مردم نه به انتقال آب بلکه به سوء مدیریت است. 

عضو سابق هیأت علمی دانشگاه اصفهان، با اشاره به احداث ۱۲۰۰ آب‌بند در مسیر زاینده‌رود، عنوان کرد: آیا در زمان بارگذاری جمعیت در طرح‌های جدید مسکن که ۵۰۰ هزار نفر به جمعیت استان اضافه می‌کند، کسی فکر نکرد که آب شرب آنها از کجا باید تأمین شود؟ از طرف دیگر، آب و فاضلاب وزارت نیرو پساب‌ها را می‌فروشد. بنابراین اعتراض مردم به نحوه مدیریت، بارگذاری بی‌اساس، مدیریت غیرشفاف و طرح انتقال آب به حق و درست است‌.

طغیانی با تأکید بر اینکه باید جایگزین طرح‌های انتقال قبلی آب مشخص شود، بیان داشت: اگر طرح انتقال آب از خلیج‌فارس باعث ایجاد یک صنعت جدید و اضافه‌شدن کارکنان به جمعیت اصفهان می‌شود، بهتر است صورت نگیرد؛ زیرا تأمین آب همین صنعت و کارکنانش هم مسئله‌ای قابل توجه است. گام اول برای نجات زاینده‌رود مقابله با ساخت‌وسازهای بی‌رویه است.

وی در پاسخ به اینکه چرا کارخانه‌هایی مثل فولاد که مصرف آبشان بسیار بالاست، از درون شهر به جای دیگر منتقل نمی‌شود، اظهار کرد: در وضعیتی قرار داریم که انجام این کار برایمان بسیار سخت و پر هزینه است. در حال حاضر باید توسعه صنعتی و پساب‌فروشی‌ها را ممنوع کنند‌.

عضو کمیسیون اقتصاد مجلس یازدهم در واکنش به تیتر یکی از روزنامه‌ها مبنی بر اینکه «حل مشکل زاینده‌رود ۵ سال زمان لازم دارد»، عنوان کرد: زمان حل مسئله به عملکرد ما بستگی دارد‌. اگر مسئولان اجرایی همت کنند، در کمتر از ۲ سال مشکل آب اصفهان حل می‌شود.

وی با اشاره به تفاهمنامه استانداری و کشاورزان اصفهان، گفت: در این تفاهمنامه تا حدودی جبران خسارت معیشت کشاورزان مورد توجه قرار گرفته و بحث دوم هم تصفیه تکمیلی با تکنولوژی است‌. بخش قابل توجهی از پساب‌های زاینده‌رود با تصفیه تکمیلی می‌تواند در قسمت‌هایی از کشاورزی مورد استفاده قرار بگیرد و بحث سوم هم محیط زیست است‌.

این نماینده درباره ورود مجلس شورای اسلامی به مسئله کم آبی در کشور، تصریح کرد: کار مجلس ریل‌گذاری قوانین آب است که خلاءهایی دارد و در دست بررسی است. در بحث نظارت هم نماینده‌ها کار خود را به جد پی می‌گیرند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده مجلس زاینده رود مهدی طغیانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است