Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از برداشت سه میلیون و ۱۰۰هزار تن محصولات زراعی در این شهرستان خبر داد.

علی بایگانه اظهار کرد: سالیانه  ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سطح شهرستان زیر کشت محصولات زراعی می رود که از این میزان ۲۰۰ هزار هکتار آن به  صورت  آبی و مابقی  بصورت دیم کشت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محصولات آبی زراعی استان همدان را  شامل گندم، جو، سیب زمینی، چغندر قند و نباتات علوفه‌ای و محصولات دیم را شامل غلات برشمرد و افزود: سالیانه سه تا ۵.۳ میلیون تن انواع محصولات  زراعی در سطح استان تولید می شود که متاسفانه بدلیل بارندگی کم سال گذشته این میزان کاهش محصولات زراعی در سال جاری کاهش پیدا کرد.

وی میزان محصولات زراعی تولید و برداشت  شده سال زراعی ۹۹-۱۴۰۰  استان را سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن اعلام کرد و یاد آور شد: عمده این محصولات برداشت شده زراعی، شامل غلات، نباتات علوفه‌ای، سیب زمینی و چغندر قند بوده است.

بایگانه ادامه داد: آخرین برداشت محصولات زراعی مربوط به سیب‌زمینی و چغندر بوده که برداشت سیب زمینی به اتمام رسیده اما در شهرستان‌های جنوبی استان در مزارع محدودی هنوز چغندر قند در حال برداشت است .

وی اضافه کرد: استان همدان قطب تولید سیب‌زمینی کشور به شمار می‌رود و سالیانه حدود یک میلیون تن سیب زمینی و ۵۰۰ هزار تن چغند قند در استان همدان تولید می‌شود.

کشت انتظاری مختص مناطق سردسیر

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین با اشاره به کشت انتظاری گفت: یک امکانی که برای مناطق سردسیر وجود دارد کشت انتظاری بوده که از اوایل آذرماه کشت انجام شده و در خردادماه برداشت می‌شود که در همین رابطه می‌توان کشت انتظاری را در زمین‌های آیش و در تناوب با غلات کشت کرد .

بایگانه با بیان اینکه محصولاتی چون حبوبات، نباتات علوفه‌ای و گیاهان روغنی مانند گلرنگ را می‌توان بصورت انتظاری کشت کرد یاد آور شد: کشت انتظاری را در زمین‌های آیش انجام می‌دهند که سبب حاصلخیزی خاک و افزایش عملکرد شده و موجب درآمد زایی خوبی برای کشاورزان می‌شود.

بایگانه در پایان گفت: در کشت انتظاری مراحل رشدی گیاه نسبت به کشت بهاره سریع‌تر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محصولات زراعی غلات کشت انتظاری مناطق سردسیر برداشت محصول چغندرقند سيب زميني استانی اقتصادی محصولات زراعی استان همدان کشت انتظاری سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با اشاره به صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان گفت: در حال حاضر اراضی واقع در سه هزار و 200 پلاک استان

دارای سند تک برگ هستند.

ناصر عتباتی افزود: موضوع سندار شدن اراضی کشاورزی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت بوده و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی قرار دارد.

عتباتی اظهار کرد: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی در خصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیریها تا صدور سند تک برگی برای تمام اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اقدامات انجام شده درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

عتباتی ، با بیان اینکه اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای دستگاه قضایی است که با جدیت باید پیگیری شود، گفت: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی کشاورزی نگاه و اقدام کرد.

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با قدردانی از مدیریت دستگاه قضایی آذربایجان‌غربی گفت: در بررسی‌های انجام شده آذربایجان‌غربی از لحاظ وضعیت ثبت اسناد کشاورزی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و تلاشهای متولیان امر است.

احمدی افزود: آذربایجان‌غربی جزء استانهای هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور محسوب می شود که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکرد‌ها در این استان تداوم پیدا کند.

وی ، با بیان اینکه خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است،

افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری شود.

مجری رفع تداخلات کشور، با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی کشاورزی لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود،گفت: تعداد کمیسیونهای رفع تداخلات هم در برخی از شهر‌های استان باید افزایش یابد چون این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری به نتایج هدفگذاری شده می‌رسد.

احمدی، در پایان برای اجرای کاداستر اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی قول مساعد داد.

دیگر خبرها

  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • چشم انتظاری شالیکاران برای رهاسازی آب سد
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه