Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم سوئیس روز یکشنبه برای تصمیم گیری در مورد قانون گواهی واکسن کووید–۱۹ پای صندوق های رای رفتند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه گاردین، این همه پرسی پس از شرایطی برگزار شد که میزان بی سابقه ای از خصومت را در کشوری که با فرهنگ سازش شناخته می شود، به نمایش گذاشت.

سوئیس نیز همچون دیگر کشورهای اروپایی صحنه خشم رو به رشد مردم نسبت به محدودیت های کرونایی و اعمال فشار برای واکسن زدن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در کشوری که هر چند ماه یکبار یک همه پرسی برگزار می شود، این تنش های فزاینده پیرامون رای گیری، شوک آور بوده است.

پلیس سوئیس سطح تدابیر امنیتی را برای چند سیاستمداری که با موج اهانت و تهدید مرگ روبه رو بوده اند، افزایش داده است.

مراکز اخذ رای ظهر روز یکشنبه به وقت محلی بسته شد و قرار است نتایج تا ساعاتی دیگر اعلام شود، نظر به اینکه بخش زیادی از آرا قبل از روز انتخابات و از طریق پستی جمع آوری شده است.

مردم سوئیس قرار است در جریان این رای گیری، در مورد تائید اصلاحیه قانون کووید تصمیم گیری کنند. این تائیدیه علاوه بر موارد دیگر، مبنای قانونی برای گواهی کووید فراهم می کند که مشخص می کند فردی واکسینه شده یا از ویروس بهبودی یافته است.

مخالفان می گویند این گواهی که ارائه آن از ماه سپتامبر (شهریور) برای دسترسی به رستوران ها و دیگر فضاهای داخلی و فعالیت ها مورد نیاز بوده است، یک سیستم آپارتایدی ایجاد می کند.

نظرسنجی های نهایی نشان می دهد که حدود دو سوم از رای دهندگان از قوانین کووید حمایت می کنند.

براساس این گزارش، پلیس روز یکشنبه در مقابل محل استقرار دولت و پارلمان در شهر برن مستقر شد، زیرا پیش بینی می شود که اعتراض هایی بعد از اعلام نتیجه رای گیری به راه افتد

ناظران هشدار داده اند که رای گیری ممکن است باعث تشدید تنش شود و حتی عکس العمل های خشونت باری را از سوی گروه های مخالف با واکسیناسیون چنانچه نتیجه موافق میل شان نباشد، به بار آورد.

در جریان اعتراض ها به واکسیناسیون، حصارهایی در اطراف مراکز دولتی برای محافظت از آن کشیده شد.  

برخی از این تجمعات اعتراضی به درگیری های خشونت بار با پلیس منتهی شد و نیروهای پلیس برای مقابله با جمعیت معترض از گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی استفاده کردند.

این همه پرسی در حالی در سوئیس برگزار شد که سویه جدید کرونا به نام اومیکرون که نخستین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شد، کشورها و بازارهای سراسر جهان را متزلزل کرده است.

این دومین بار در کمتر از شش ماه است که از مردم سوئیس خواسته می شود در مورد پاسخ دولت به همه گیری رای دهند. در ماه ژوئن (خرداد)، ۶۰ درصد از رای دهندگان تمدید تمهیدات ملی را مورد تائید قرار دادند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: همه پرسی رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درپی دستگیری عامل ضرب و شتم یک شهروند با زنجیر در تهران با نگارش یادداشتی تاکید کرد که در تهران، هیچ مجرمانه‌ای برای قانون‌شکنان به پایان نمی‌رسد. در  ابتدای این یادداشت آمده است: « بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی کرده بود هرگز گمان نمی‌کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه اوست و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده‌اش خواهد نشست.»

در ادامه این یادداشت آمده است:‌« این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون‌شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباش‌گری خلافکاران نیست. اراذلی که گمان می‌کنند می‌توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده‌خواهی‌های خود برهم بزنند، کافی است نگاهی به اخبار حوادث خبرگزاری‌ها وروزنامه‌ها بیاندازند تا با زنجیره‌ای از اخبار کشفیات و دستگیری‌های پلیس آگاهی روبه‌رو شوند.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین نوشت:‌ « شاید شروع یک پرونده با قانون‌شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می‌زنند. افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی‌وقفه و شبانه‌روز برای مقابله با جرائم و آسیب‌ها کوچک‌ترین سرنخ‌ها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می‌کنند. اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی‌آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.»

ولی‌پور گودرزی در پایان این یادداشت نیز درخواستی را از مردم مطرح کرد و نوشت:‌ « در پایان از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.»

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • مبلغ گواهی اسقاط خودروهای مونتاژی افزایش یافت
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • یاری شهروندان به پلیس در اجرای قانون حجاب
  • سفر به دنیای زیبایی و ابتکار؛ تور سوئیس با ما
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!