Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: شهیدان شهریاری و فخری‌زاده با افراد دوران خود تفاوت داشتند‌ در سکوت کارهای اساسی می‌کردند و مظلومانه شهید شدند؛ شاید اگر به شهادت نمی‌رسیدند، شناخته هم نمی‌شدند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سید محمودرضا آقامیری استاد فیزیک دانشگاه شهید بهشتی، در اولین یادواره شهید فخری‌زاده در دانشگاه تهران با اشاره به آغاز فعالیت هسته‌ای کشورمان اظهار داشت: قبل  از انقلاب به دلیل جایگاه ایران در منطقه و خطری که از جانب چین و هند و شوروی هسته‌ای احساس می‌شد به دنبال تأسیس راکتور در ایران بودند اما با ظهور انقلاب تصمیم گرفتند ایران در جمع کشورهای دارای انرژی هسته‌ای نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اهمیت داشتن راکتور در صنعت هسته‌ای افزود: اگر می‌خواهیم انرژی هسته‌ای را کنترل کنیم باید راکتور داشته باشیم و‌ تنها با داشتن راکتور است که به قدرت بازدارندگی انرژی هسته‌ای دست می‌یابیم.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: در سال 60 بحث هسته‌ای شدن ایران مطرح و نهایتا در سال 65 موضوع انرژی هسته‌ای در کشور رسما آغاز شد.  

آقامیری با اشاره به سوابق خود در حوزه هسته‌ای گفت: من رشته فیزیک را با گرایش هسته‌ای در دانشگاه انتخاب کردم. در آن زمان برخی در داخل می‌گفتند نباید انرژی هسته‌ای داشته باشیم و دنبال کنار گذاشتن صنعت هسته‌ای کشور بودند اما در سال 65 بحث هسته‌ای ایران دوباره آغاز شد و نهایتا در دهه 80 دشمنان دیدند علیرغم تحریم، ایران در این زمینه پیشرفت کرده است.

وی تصریح کرد: بعد از خیانت منافقان، جهان نسبت به این مسئله حساس شد و حذف نیروی انسانی ایران در صنعت هسته‌ای را پیش گرفت.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه من از سال 62 با فخری‌زاده در دانشگاه آشنا شدم، یاداور شد: فخری‌زاده از همان روز دنبال حرکت و کار برای کشور بود؛ او در درس و کار جدی بود.

آقامیری با اشاره به فعالیت‌های شهید فخری‌زاده گفت: او در دانشگاه  فلسفه را نیز دنبال کرد و در حوزه فیزیک و فلسه مسلط بود. برای کارهای استراتژیک خیلی وقت می‌گذاشت و این رویکرد را پس از تحصیل در دانشگاه نیز ادامه داد.

وی با اشاره به اینکه شهید فخری‌زاده هر جا  احساس می‌کرد باید کار استراتژیک کرد، حضور می‌یافت و در همه حوزه‌ها کار می‌کرد، گفت: دشمن خطا نکرد، ما غفلت کردیم چون 10 سال قبل شخصیتی نظیر شهریاری را از دست داده بودیم که در راکتور پرتو پزشکی و شاگردپروری ویژه بود اما ده سال بعد هم فخری‌زاده را از دست دادیم.

این استاد دانشگاه افزود: دشمن درصدد از بین بردن پایه علمی کشور در حوزه هسته‌ای است لذا نیروی انسانی را هدف قرار می‌دهد تا باعث ترس جوانان  فعال در این میدان و در نهایت خالی شدن این عرصه

آقامیری گفت: البته داخلی‌ها هم در دو مقطع به این مسئله کمک کردند مانند مذاکرات دهه 70 و برجام که دیدیم چه شد.

وی با اشاره به وظیفه جوانان در حال حاضر گفت:  جامعه ما را دارند به سمت بی‌توجهی و بی‌خیالی نسبت به این مسائل که قدرت‌آفرین و بازدارنده است می‌برند لذا ما نباید این فضا را خالی کنیم و باید از دیگران متفاوت باشیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: شهریاری و فخری‌زاده با افراد دوران خود تفاوت داشتند‌ در سکوت کارهای اساسی می‌کردند و مظلومانه شهید شدند. شاید اگر به شهادت نمی‌رسیدند، شناخته هم نمی‌شدند. شهید فخری‌زاده در تولید واکسن کرونا جدی پای‌کار بود و روزانه با ساعت‌ها کار پروژه‌های مهم و استراتژیکی را پیش می‌برد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهدای هسته ای شهید فخری زاده شهدای هسته ای شهید فخری زاده دانشگاه شهید بهشتی استاد دانشگاه شهید فخری زاده انرژی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت روز کار و کارگر با خانواده شهید

غلامحسین عماری فرماندار شهرستان ارومیه با همراهی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس اداره کار و رفاه اجتماعی، به مناسبت روز کار و کارگر با حضور در منزل شهید معصوم زاده، با خانواده معظم ایشان دیدار نمود.   به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ارومیه در این دیدار اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم آرمان‌های والای شهیدان را حفظ کرده با عزت و سربلندی، راه پر افتخار آنان را ادامه دهیم.   وی با بیان اینکه نشر ارزش‌های معنوی و اخلاقی با شمیم عطر خون شهیدان تاثیر بسزایی در اخلاق جوانان دارد، اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از اصلی‌ترین ابزار مقابله با تهاجم فرهنگی است.   غلامحسین عماری گفت: شهدا چشم و چراغ ملت هستند، ما همه به شهدا وابسته ایم و همه مسئولین نیاز دارند که برای تجدید روحیه و بهره گیری از معنویات شهدا، خدمت خانواده شهدا برسند و همه مسئولین به راه شهدا التزام دارند و موظف هستند تا مسائل و مشکلات خانواده شهدا را پیگیری کنند.   وی افزود: رسیدگی به امور خانواده‌های شهدا، سعادت و افتخار بزرگی است که باید با عشق به خدمتگزاری انجام شود و بازماندگان شهدا دین بزرگی بر گردن ما دارند و رسیدگی، خدمت رسانی و سپاسگزاری از آنها وظیفه‌ای همگانی است

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه مونوریل قم جزو اهداف مهم دولت سیزدهم است
  • اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به متروی قم
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • ورود پیکر مطهر شهیدان عشیری لیوسی و پور عزیز پورمحمدی به خوزستان
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • دیدار فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت روز کار و کارگر با خانواده شهید
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!