Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام رمضانعلی معتمدی روز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان افزود: استانداری اصفهان نیز پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان (بقیه اعتبار) را متقبل شده که با وجود مکاتبات زیاد با استانداری و سازمان مدیریت، هنوز محقق نشده است.

وی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان نیز ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای موضوع پایتختی نهج‌البلاغه کاشان پرداخت کرده و مقرر شده ۳۰۰ میلیون تومان نیز شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کاشان به این مهم کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: ۳۰ برنامه بین‌المللی، ملی، منطقه‌ای، استانی و شهرستانی برای پایتختی نهج‌البلاغه کاشان تعریف شده که تمامی آنها در دست اجراست.

وی ادامه داد: اختتامیه این برنامه‌ها در سالروز ولادت حضرت علی (ع) (۲۶ بهمن) برگزار می‌شود و امیدواریم این برنامه‌ها مقدماتی برای ترویج و گسترش کتاب گرانسنگ و ارزشمند نهج‌البلاغه شودو برکت‌هایی برای کشور و منطقه داشته باشد.مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان خاطر نشان کرد:

معتمدی با اشاره به رویکرد جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شورای فرهنگ عمومی، گفت: بر این پایه تمامی فعالیت‌های این وزراتخانه باید با شورای فرهنگ عمومی گره بخورد  تا شورای فرهنگ عمومی بتواند راهبری در فعالیت‌های وزارتخانه داشته باشد.

وی با اشاره به توانمنمدی‌های بسیار بالایی که کاشان در زمینه‌های فرهنگ، هنر و دین دارد، تصریح کرد: می‌توان از ظرفیت‌ها برای فیلم‌سازی با رویکرد دینی مذهبی استفاده شود تا اثر مهمی برای معرفی گذشته و حال این خطه از کشور باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در ادامه از رونمایی نقشه فرهنگ و هنر این استان  در افق ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این نقشه وضع موجود فرهنگ و هنر شهر به شهر استان اصهان رصد و وضع پنج سال آینده هم پیش بینی شده است.

به گفته وی، در این راستا شهرستان‌های استان با پیوست عدالت و سرانه فرهنگی زیر ساخت‌های فرهنگی و هنری را تقویت کنند تا در پنج سال آینده با کمک بخش خصوصی برخی زیر ساخت‌های فرهنگ وهنر در این‌ها تقویت شود.

لزوم استفاده بهتر از ظرفیت‌های کاشان

مدیرعامل انجمن سینمای جوان کشور نیز با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی مذهبی شهرستان گفت: آن گونه که باید به این ظرفیت‌ها پرداخته نشده است.

مهدی آذرپندار با اشاره به ظرفیت هنرمندان و فیلم‌سازان جوان توانمند و حرفه‌ای کاشان افزود: ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی این شهرستان می‌تواند با ساخت فیلم‌های کوتاه و به نسبت بزرگ  پررنگ شود.

وی اظهار داشت: انجمن سینمای جوان دارای توانمندی‌های بزرگ و حرفه‌ای و در عین حال ارزان است که با توجه به پایتختی نهج‌البلاغه و همچنین فرش دست‌بافت، می‌توان از آن برای تولیدات تصویری و هنری استفاده کرد.

استفادن نکردن از نزدیک به ۹۰ درصد ظرفیتی فرهنگی کشور

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با اشاره به اینکه کارهای فرهنگی با توجه به نیاز جامعه انجام نشده است، اظهار داشت: نزدیک به ۹۰ درصد از ظرفیت فرهنگی کشور مورد استفاده قرار نگرفته است و  اگر خلا فرهنگی در جامعه وجود نداشت امروز ایران اسلامی دچار عرفان کاذب نمی‌شد.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر تمامی جهان، هشت سال به دفاع مقدس پرداخت، افزود: آیا توانسته‌ایم در زمینه فرهنگ از این دفاع مقدس حسن استفاده را انجام دهیم تا فضای ارزشی این دفاع در محیط و حوزه فرهنگی جامعه، محفوظ بماند.

رییس شورای فرهنگی عمومی کاشان تاکید کرد: اگر مسجدها، تکیه‌ها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانند نیازهای فطری و فرهنگی مردم را پاسخگو باشند، جوانان به انحراف کشانده نمی‌شوند.

وی تاکید کرد: انجمن سینمای جوان با توجه به دارا بودن نیروهای توانمند جوان، می‌تواند با مسجدمحوری تحول فرهنگی در کشور ایجاد کند.

آیت‌الله سلیمانی با گرامیداشت یاد شهید سرافراز سپهبد قاسم سلیمانی، افزود: این شهید والامقام توانست تحول فرهنگی ارزشی با روحیه جهادی در جامعه به وجود آورد.

شهرستان کاشان از ۲۱ مهر ۱۳۹۹ به مدت ۲ سال به عنوان نخستین پایتخت نهج‌البلاغه کشور نام‌گذاری شده است؛ افزون بر ۵۰ نفر حافظ نهج‌البلاغه، یک هزار و ۲۰۰ نفر حافظ بخش‌هایی از این کتاب ارزشمند، ۲۰۰ نفر حافظ کل قرآن مجید و ۱۵ نفر حافظ کل صحیفه سجادیه در شهرستان کاشان آموزش دیده‌اند.

برچسب‌ها نهج البلاغه امام جمعه کاشان کاشان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان پروندهٔ خبری کاشان پایتخت نهج البلاغه ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نهج البلاغه امام جمعه کاشان کاشان نهج البلاغه امام جمعه کاشان کاشان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان کل فرهنگ و ارشاد اسلامی پایتختی نهج البلاغه شورای فرهنگ ظرفیت ها نفر حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت