Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شاهین فتحی بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این طرح کمی زودتر از سال‌های گذشته و با توجه به برودت هوا و بارش‌های متعدد در بسیاری از نقاط کشور، از ابتدای آذر ماه آغاز به مدت ۱۱۵ روز تا ۲۵ اسفند ماه سال جاری اجرا خواهد شد که طی آن جمعاً ۴۴ پایگاه امداد و نجات ثابت شهری، پست موقت، کوهستان، مراکز پاسخ گویی اضطراری شهرستانی، مرکز فرماندهی کنترل و هماهنگی عملیات، مرکز پاسخگویی ملی ۱۱۲ و سه تیم واکنش سریع در سراسر استان تهران بکارگیری خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این طرح، روزانه ۲۸۸ نفر و جمعاً در طول اجرای کل طرح بالغ بر ۳۳۱۲۰ نیروی عملیاتی کادر و داوطلب و پزشکان و پرستاران در جاده‌های پرتردد و کوهستان‌های پرحادثه استان تهران حضور خواهند داشت تا در صورت وقوع هرگونه حادثه مرتبطی با مأموریت‌های جمعیت هلال احمر، به امدادرسانی هموطنان حادثه دیده بشتابند.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان تهران ادامه داد: طرح امداد و نجات زمستانی به منظور تمرکز و تقویت امدادرسانی به حوادث جاده‌ای و سایر حوادث احتمالی همچون کوهستان که در فصل زمستان افزایش می‌یابد اجرا می‌شود که عوامل این جمعیت نیز نسبت به وظایف محوله از جمله خدمات امداد و نجات، کمک‌های اولیه و خدمات امدادی برای تسکین آلام آسیب‌دیدگان، به امدادرسانی در طول اجرای این طرح خواهند پرداخت.

فتحی گفت: در طرح امداد و نجات زمستانه جمعیت هلال احمر استان تهران در سال ۱۴۰۰، جمعاً ۶۵ دستگاه خودروی عملیاتی شامل آمبولانس، خودروهای نجات، آرگو، موتور آمبولانسی ارتباطات و غیره به ارائه خدمات تعریف شده در طرح زمستانی امسال اقدام می‌کنند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران اضافه کرد: از هموطنان تقاضا داریم تا با رعایت قوانین و مقررات ایمنی جاده‌ای همچون رعایت فاصله طولی خودروها در زمان بارش‌ها، از بروز حوادث و تلفات احتمالی در ایام و فصل سرد پیش رو پیشگیری نمایند و در صورت نیاز به امدادرسانی، با شماره ۱۱۲ تماس بگیرند.

کد خبر 5363112

منبع: مهر

کلیدواژه: شاهین فتحی جمعیت هلال احمر استان تهران طرح زمستانی جاده ها ویروس کرونا هفته بسیج بوشهر بسیج آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه گرگان واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها ایلام شیوع کرونا آلودگی هوا جمعیت هلال احمر امداد و نجات استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: ما در آستانه صد و سه سالگی تشکیل جمعیت هلال احمر هستیم. سال گذشته و امسال تقریباً توانی به این جمعیت اضافه شد که برابری می‌کند با همین صد سال گذشته که انصافاً این دوره بدون اینکه نگاه سیاسی به موضوعات باشد حداکثر تلاش شد برای کمک رسانی و خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان.

وی افزود: علاوه بر این ۱۶۰۰ دستگاه ما امسال در حال عقد قرارداد و خرید بالغ بر ۲۸۰۰ دستگاه خودروهای امدادی و آمبولانس هستیم و تا پایان سال به بدنه امداد و نجات کشور اضافه خواهیم کرد، که شاهد خدمات بیشتری به مردم باشیم.

وی ادامه داد: در کنار این موضوع ساخت پایگاه‌های امداد و نجات با کمک دولت و استانداردی‌ها پیگیری می‌شود که در حال حاضر بالغ بر ۶۲۰ پایگاه داریم و این برنامه را داریم تا حدود ۱۰۰ پایگاه دیگر را اضافه کنیم و در نرم جهانی به یک عدد بسیار مطلوبی از نظر زمان برای رسیدن در محل حادثه خواهیم داشت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: بزرگراه‌های جدیدی به سرعت به بدنه کشور اضافه خواهد شد که این موضوع نیاز به تجهیز دارد و برنامه‌ریزی هم نیز صورت گرفته است که به یاری خداوند ما شرایط بسیار خوبی را برای امسال و سال آینده برای اجرای عملیات‌های امداد امدادرسانی در تمام سطوح کوهستانی در پیش خواهیم داشت.

محمودی در خصوص خودروها و آمبولانس‌های امدادی جدید که به بدنه این سازمان اضافه شده‌اند بیان کرد: تقریباً تمامی استان‌ها داری یک حالت فرسودگی ناوگان هستند که به تمامی این استان‌ها اعزام خواهد شد اما بعضی از این استان‌ها با توجه به شرایط جغرافیایی، همچنین وسعت، و تعداد پایگاه‌های که دارند در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی گفت: عمدتاً استان‌های اصلی و حادثه خیز ما که مقصد مسافرت‌ها هستند از نظر پایگاه‌های امداد و نجات و خودرو به طور ویژه دیده شدند ولی به طور کل با ۲۷۰۰ دستگاه تمامی ناوگان لجستیکی استان‌های ما بروز رسانی خواهند شد و به لطف خداوند توان بسیار بالایی به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات در خصوص پلاک این خودروها نیز گفت: سردار رادان شخصاً به این موضوع ورود کردند و انشاالله در اسرع وقت انجام خواهد شد، همچنین ما منتظر تجهیزات هستیم که به محض تجهیز شدن کار پلاک خودروها انجام می‌گیرد که این موضوع به خود استان‌ها واگذار می‌شود.

کد خبر 6097224

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ۱۷ استان کشور متاثر از سیل و آبگرفتی/ امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • امدادرسانی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در بارندگی اخیر خوزستان
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی