Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - در شرایطی که سفر با قطار به طور معمول گزینه مقرون به صرفه محسوب می شود، برخی از مسیرهای ریلی از مناطقی زیبا عبور می کنند و چشم اندازهایی فراموش نشدنی را حین حرکت به سمت مقصد در معرض دید مسافران قرار می دهند. 

اما جدا از مناظر و زیبایی هایی که حین سفر با قطار می توان تجربه کرد، برخی از ایستگاه های قطار به خودی خود یک جاذبه گردشگری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایستگاه های قطار از طراحی های منحصر به فرد برخوردار هستند و در سطح جهانی به عنوان شگفتی های معماری شناخته می شوند. در ادامه با برخی از زیباترین ایستگاه های قطار جهان بیشتر آشنا می شویم.

ایستگاه قطار چاتراپاتی شیواجی، مومبای (هند)

به عنوان یکی از مکان های ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو، ایستگاه قطار چاتراپاتی شیواجی یکی از جاذبه های گردشگری مشهور در شهر مومبای (بمبئی) محسوب می شود. ساختمان این ایستگاه با معماری شگفت انگیز خود ترکیبی زیبا از عناصر سنتی هندی و سبک گوتیک ویکتوریایی را ارائه می کند. ایستگاه قطار چاتراپاتی شیواجی توسط دولت مهاراشترا به عنوان یک عنوان یک بنای یادبود تاریخی تعیین شده است.

ترمینال گرند سنترال، نیویورک (آمریکا)

ترمینال گرند سنترال به عنوان یکی از زیباترین ایستگاه های قطار در جهان شناخته می شود و ساختمانی نمادین در شهر نیویورک است. این ایستگاه قطار به دلیل ویژگی های معماری خود در بسیاری از فیلم های هالیوودی حضور داشته است. ترمینال گرند سنترال در قرن بیستم ساخته شده و به واسطه سقف طاق‌دار نقاشی شده خود مشهور است. ساعت چهار طرفه در قلب این ایستگاه یکی دیگر از ویژگی های خاص ترمینال گرند سنترال است. 

ایستگاه بین المللی سنت پنکراس، لندن (انگلیس)

زیبایی های ایستگاه قطار بین المللی سنت پنکراس که در سال 1868 افتتاح شده است هر بیننده ای را شگفت زده خواهد کرد. این مکان که به عنوان یکی از شگفتی ای مهندسی دوران ویکتوریایی محسوب می شود به خاطر شکوه و عظمت خود مشهور است.

ایستگاه رامسس، قاهره (مصر)

شما می توانید از هر چیزی در مصر انتظار زیبایی و شکوه را داشته باشید. ایستگاه قطار رامسس در قاهره نیز تکه ای از شگفتی های معماری مصری است. نام این ایستگاه از مجسمه فرعون رامسس دوم که در دهه 1950 در این مکان قرار داشت، گرفته شده است.

ایستگاه کوالالامپور، کوالالامپور (مالزی)

ایستگاه قطار کوالالامپور ترکیبی زیبا از سبک های معماری استعماری و محلی است و به دلیل نمای باشکوه خود همواره مورد توجه بوده است. ساختمان این ایستگاه شبیه به یک ساختمان ویکتوریایی با گنبدی شیشه ای و آهنی است. این یکی از بناهای زیبایی است که در کوالالامپور می توان از آن بازدید کرد.

ایستگاه قطار کانازاوا، ایشیکاوا (ژاپن)

این ایستگاه مرکزی در منطقه ایشیکاوا است و روزانه به قطارهای پرسرعت بسیاری خدمات ارائه می کند. معماری مدرن و آینده‌نگر این ایستگاه نگاه هر بیننده ای را به سوی خود جلب می کند که در آن از گنبد شیشه ای عظیم و دروازه ای چوبی استفاده شده است.

ایستگاه مرکزی هلسینکی، هلسینکی (فنلاند)

این ایستگاه راه آهن نمادین در شهر هلسینکی به واسطه معماری زیبا و برج ساعت عظیم با تاریخچه ای جالب شناخته شده است. مردم بر این باور بودند که ساعت این ایستگاه با یک دقیقه تاخیر تنظیم می شود تا مسافران به موقع به قطار برسند. بعدا مشخص شد که این یک باور اشتباه بوده است.

ایستگاه قطار حیدرپاشا، استانبول (ترکیه)

این ایستگاه قطار بزرگ از سال 1906 تا به امروز فعال بوده است. ایستگاه قطار حیدرپاشا نمادی از دوستی بین امپراتوری عثمانی و آلمان بود. این ایستگاه قطار با معماری نئورنسانسی خود به قطارهایی که به ترکیه و کشورهای خاورمیانه سفر می کنند، خدمات ارائه می دهد.

ایستگاه دنیدن، دنیدن (نیوزلند)

ایستگاه قطار دنیدن در نیوزلند به عنوان یکی از پر عکس‌ترین جاذبه های این کشور شناخته می شود. این ایستگاه در سال 1906 ساخته شد و از آن زمان یکی از شلوغ‌ترین ایستگاه های قطار در کشور نیوزلند بوده است.

ایستگاه مرکزی آمستردام، آمستردام (هلند)

ایستگاه مرکزی آمستردام یکی دیگر از شگفتی های مهندسی زیبا و باشکوه است که زمان تاسیس آن به قرن نوزدهم باز می گردد. این سازه زیبا و جذاب روی سه جزیره مصنوعی و با استفاده از بیش از 8000 ستون چوبی ساخته شده است. ایستگاه مرکزی آمستردام یکی از جاذبه های فراموش نشدنی در این شهر است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایستگاه های قطار عنوان یکی ایستگاه مرکزی ایستگاه قطار عنوان یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۷۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری

مسئول امور ارتباطات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: همزمان با روز معمار و شروع هفته فرهنگی اصفهان مانور نمایشی شهر فرهنگ با هدف اطلاع رسانی خدمات غیرحضوری و مباحث شهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان به عنوان شهر پیشرو در این زمینه در حال اجرا است.


عادل فتوحی نیا  با بیان اینکه از جمله راه‌های آشنایی شهروندان با خدمات قابل ارائه شهری، روی آوردن به اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری از مردم برای مردم با مشارکت گروه‌های نمایشی است افزود:  معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با همکاری و همراهی اداره توسعه فرهنگ شهروندی وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اقدام به برگزاری فراخوان و اجرای مانور نمایشی (شهر فرهنگ) به منظور ارتقای فرهنگ استفاده از خدمات غیرحضوری و نقش معماری در هویت شهری کرده است.


او گفت: مانور‌های نمایشی شهر فرهنگ در واقع نقطه اتصال فرهنگ و هنر با معماری و انتقال معانی و فرهنگ سازی از طریق هنر در شهر خواهد بود که به خوبی ارتباط میان دستگاهی مجموعه‌های شهرداری در ارائه و معرفی خدمات به شهروندان محترم را به نمایش می‌گذارد.


مسئول امور ارتباطات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان ادامه داد: این برنامه تا ۹ اردیبهشت همزمان با هفته فرهنگی اصفهان از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در ۴ نقطه از معابر پرتردد شهر از جمله چهارراه شیخ صدوق، چهارراه تختی، چهارراه آپادانا و پل بزرگمهر نزدیک به ۱۵۰ اجرای نمایشی خواهند داشت.



باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • آرامگاه فردوسی از جاذبه‌های پربازدید و دیدنی مشهد
  • هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر
  • بازگشت «تهرانگرد» به شبکه تهران
  • بازگشت تهرانگرد به قاب شبکه تهران
  • ۱۳ خیابان در سطح شهر قم بازگشایی شد
  • راه اندازی دبیرخانه مسابقات معماری و شهرسازی شهرداری شیراز
  • کتاب آداب آبادانی منتشر شد
  • پایان سفر پرماجرای مسافران قطار تهران - گرگان