Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ منصوری استاندار تهران در نشست فرمانداران استان اظهار کرد: انتخاب بخشدار و معاونین فرمانداری‌ها حتما با انتخاب فرمانداران، اما با هماهنگی استانداری تهران صورت خواهد گرفت و فرمانداران بخشداران و معاونین را ترجیحا از میان جوانان انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرمانداران و شهرداران از انتصابات فامیلی به شدت اجتناب کنند و آن مدیری که دست به انتصاب فامیلی بزند دیگر غم مردم را نمی‌خورد و شخصا به شدت و بدون اغماض با این مورد برخورد می‌کنم، چراکه معتقدم این قبیل انتصاب‌ها مردم را از دولت دلسرد می‌کنند.

استاندار تهران گفت: یکی از مسائلی که با جدیت پیگیری می‌کنم انتصاب‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‌ها بدون هماهنگی با فرمانداران است و قطعا اجازه نمی‌دهم که مدیری بدون هماهنگی فرماندار در شهرستان نصب شود.

منصوری سپس گفت: در سفر‌های شهرستانی به هیچ عنوان تشریفات نباید باشد و به هیچ عنوان نباید مردم به دردسر بیفتند و در شرایط کرونایی مدیران شهرستانی نامرتبط با موضوع سفر حضور نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مستمر و منظم جلسات اصلی و محوری در اولویت فرمانداران باشد و برخی جلسات نظیر جلسه مشترک فرماندار، بخشدار و شهردار به مثابه کمربند هم افزایی اجرایی در شهرستان است و در برخی موارد مشاهده شده که کار مردم به واسطه عدم هماهنگی بین بخشی دچار وقفه شده است.

استاندار تهران افزود: با توجه به حجم مشکلات شهرستان‌های استان می‌توان وزرا یا معاونین وزیر را در نشست فرمانداران دعوت کرد و به فراخور هر شهرستان مشکلات را مطرح کنیم.

منصوری اظهار داشت: مصوبات سفر‌های شهرستانی از سوی فرمانداران با جدیت پیگیری شود و فرمانداران موظفند حتما پاسخ نامه‌های مردم ولو منفی هم باشد به صورت شفاهی یا مکتوب بدهند.

وی تاکید کرد: سفر‌های وزیران به شهرستان‌های استان فرصت طلایی و استثنایی برای مطالبه حقوق مردم استان است و باید در این خصوص برنامه ریزی کنیم.

استاندار تهران گفت: در خصوص شبکه مستقل تلویزیونی استان تهران در نشستی که با رئیس سازمان صداوسیما داشتم درخواست کردم تا شبکه پنج سیما به ماهیت اصلی خود که همان پرداختن به موضوعات استان تهران است بازگردد و مقرر شد تا زمان تاسیس شبکه مستقل استانی، شبکه پنج کارکردی استانی داشته باشد.

منصوری تصریح کرد: فرمانداران از ارائه گزارش عملکرد به مردم در فضای مجازی غفلت نکنند البته باید مراقبت کنیم تا اقدامات خدای ناکرده نمایشی نباشد، چراکه مردم بهترین داور هستند.

وی ادامه داد: باید از نحوه حضور مدیران کل استانی در شهرستان‌ها ارزیابی صورت بگیرد که اساسا چه اندازه مدیرکل استان تهران به صورت میدانی و در صحنه در شهرستان‌های استان حضور داشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تهران فرمانداری استاندار تهران شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد

استاندار اصفهان تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران باید کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش و اختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند، دوری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی در همایش فرهنگی و آموزشی شوراهای اسلامی استان اصفهان ضمن گرامیداشت روز ملی شوراها، گفت: نخستین اصل یک حرکت تشکیلاتی رصد مستمر مسیر حرکت با درنظر گرفتن اهداف اولیه است.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراهای اسلامی اتفاقات مبارکی در حوزه ظرفیت‌سازی در امور مختلف حکمرانی رقم خورد از جمله اینکه در نگاه اول کار مردم به آنان واگذار شد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه شوراها تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند، گفت: کلیات نظام جمهوری اسلامی در چارچوب نگاه مردم‌سالاری دینی تدبیر شده و حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: با تشکیل شوراها ظرفیتی ایجاد شد تا مردم بتوانند در امور مربوط به خود ورود کنند و همین موضوع نقطه عطفی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود، از این رو تجلی حکمرانی مردمی در شوراها کار اشتباه و بیهوده‌ای نیست.

مرتضوی خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن شوراها مردم نسبت به مسائلی که در حوزه زندگی آنها اتفاق می‌افتد احساس مسئولیت بیشتری دارند که ارزشمند است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه با حضور شوراها تصمیمات دقیق‌تر و کاربردی‌تر شده است، بیان کرد: جذب سرمایه‌گذار و مشارکت دادن سرمایه‌های مردم در مدیریت شهری یکی از مسائلی است که نباید از آن غفلت شود و شوراها در این خصوص می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

وی یادآور شد: در حوزه ارتباط مردم با حاکمیت نیز شوراها نقش ویژه و حلقه میانی این ارتباط هستند، این حلقه نقش دوسویه‌ای دارد که سبب برقراری ارتباط مناسب‌تر میان مردم و حاکمیت خواهد شد.

مرتضوی گفت: البته زمانی شاهد حضور مؤثر شوراها هستیم که در مجموعه تصمیماتی که در نظام شورایی گرفته می‌شود اصول و نکاتی مد نظر قرار بگیرد که مهمترین آنها مدیریت جهادی است.

وی با تأکید بر شاخصه‌های مدیریت جهادی، عنوان کرد: وقتی در مورد مدیریت جهادی در حوزه شوراها و مدیریت شهری صحبت می‌کنیم، باید ارکان نگاه مجاهدانه را در نظر داشته باشیم. نمی‌توانیم دم از مدیریت جهادی بزنیم اما یأس و ناامیدی را به جامعه القاء کنیم.

استاندار اصفهان افزود: مادام به یاد خداوند متعال بودن یکی از اصول اساسی نگاه مجاهدانه است، در کنار توکل به خداوند و نگاه توحیدی در مسیر حرکت، موضوع اعتماد به نفس و خودباوری نیز بسیار بااهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: پرکاری، تلاش شبانه روزی و همت مضاعف از الزامات نگاه و رویکرد جهادی است، مجاهد کسی است که به دنبال ظرفیت‌سازی و باز کردن گره‌ها باشد.

مرتضوی ادامه داد: دشمن شناسی و بصیرت نیز بسیار مهم است تا جهت‌گیری مدیریت شهری بر همین اصل هدف‌گذاری شود زیرا دوری از بصیرت به معنای حرکت در اردوگاه دشمن است.

وی با تأکید براینکه با تصمیم غیرمدبرانه امید جامعه از بین خواهد رفت، عنوان کرد: از این رو باید از نگاه اختلافی دوری کنیم، با نگاهی به تجربیات ادوار گذشته شوراها متوجه می‌شویم که در سال پایانی خدمت، اختلاف در مدیریت شهری اوج گرفته است. نتیجه این اختلافات از دست رفتن فرصت خدمت به مردم و ایجاد جو سنگین ناامیدی در جامعه است. از این رو در این دوره بایستی تلاش شود تا سال پایانی خدمت، به سال اختلاف و از دست رفتن فرصت‌ها تبدیل نشود.

استاندار اصفهان نگاه منتقدانه اعضای شورای شهر در تصمیم‌گیری ها را ضروری دانست و گفت: مدیریت شهری در تصمیم گیری‌ها منتقدانه و در اجرای اهداف متحدانه عمل کنند.

وی در مورد سیاست دولت در برابر شوراهای اسلامی، افزود: در سالهای گذشته سیاست دولت حمایت جامع و کامل از مدیریت شهری و روستایی بوده است. این رویکرد در قالب تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات، امکانات و قیر مورد نیاز در راهسازی متبلور و بسیار متفاوت تر از سال‌های گذشته بوده است.

مرتضوی عنوان کرد: در استان اصفهان در سه سال گذشته 659 دستگاه ماشین آلات و تجهیزات خدمت شهرداران و مدیریت شهری توزیع شده است که قابل قیاس با دوره‌های گذشته نیست.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران کاری کنند که امسال سال امیدآفرینی در سراسر استان باشد و از هرگونه تنش واختلافی که سودی به مردم نمی‌رساند دوری کنند.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • انتصابات جدید در حزب اعتدال و توسعه
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی