Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار اسکندر مومنی روز دوشنبه با حضور در مرکز ترک اعتیاد اخوان ملارد، اظهار داشت: هم اکنون ۱۳ هزار نفر در مراکز ماده ۱۶ در حال ترک اعتیاد و توانمندسازی هستند.

وی با اشاره به این موضوع که ساماندهی این افراد کاری است که به مشارکت همه دستگاه های اجرایی نیازمند است، افزود: سال ۱۳۹۷ ظرفیت مراکز ماده ۱۶، چهار هزار نفر بود که این رقم هم اکنون به ۱۳ هزار نفر در کشور رسیده است و بیش بینی می کنیم در آینده این رقم در تهران به ۲۵ هزار نفر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار مومنی ساماندهی معتادان متجاهر را اولویت کاری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور دانست و توضیح داد: توانمند سازی و بازگشت به جامعه مهمترین بخش این چرخه است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مراکز اخوان از جمله مراکزی در این حوزه است که در آن به افراد معتاد خدمات مشاوره ای و مهارت هایی برای توانمد شدن ارایه می شود به طوری که از آن کسب درآمد کنند.

وی ادامه داد: اولویت نخست خدمات دهی این مراکز باید معتادان غرب استان تهران باشد و در این مراکز فرایند غربالگری مورد توجه قرار گیرد. 

برچسب‌ها خبرگزاری ایرنا معتادان متجاهر استان تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایرنا معتادان متجاهر استان تهران خبرگزاری ایرنا معتادان متجاهر استان تهران هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله صالحی با ارائه گزارشی از فعالیت گروه جهادی الکفیل در زنجان اظهار کرد: ارائه خدمات پزشکی توسط با محوریت کمیته امداد؛ هماهنگی گروه جهادی حاج عبداله والی کمیته امداد به عنوان بانی اصلی و همراهی تنگاتنگ ورزش و جوانان انجام شد.

وی با اشاره به اینکه خدمات در قالب پزشکی و دندانپزشکی و بینایی سنجی و عینک و سایر خدمات تخصصی و اعصاب ارائه شد، اضافه کرد: حدود ۲ هزار خدمت در این مدت ارائه شد.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان افزود: هزینه کمیته امداد برای بحث ارائه خدمات دندانپزشکی و عینک قریب به ۶ میلیارد ریال بود.

صالحی همچنین با قدردانی از همکاری مراکز نیکوکاری در اجرای این طرح گفت: خوشبختانه مثل همیشه مراکز نیکوکاری در اجرای این طرح پای کار بودند.

وی ادامه داد: در کنار ارائه این خدمات غرفه‌های مشاوره برای ارائه مشاوره‌های شغلی، مشاوره خانواده از طریق کلینیک رز، مشاوره گروهی از طریق بسیج حقوقدانان و وکلای همکار کمیته امداد انجام و غرفه حجاب و عفاف نیز دایر شد.

کد خبر 6097810

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • خروج موادمخدر از دایره ۱۰ جرم اول تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است