Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، داریوش کریمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به آغاز طرح زمستانه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اصفهان، گفت: با توجه به شروع زودهنگام بارندگی‌ها طرح امداد و نجات زمستانه امسال از اول آذرماه شروع و آمادگی‌های لازم جهت فعالیت نیرو‌های امدادی هلال‌احمر با برخورداری از تجهیزات لازم فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: با تعمیرات جزئی و کلی پایگاه‌های امداد و نجات و ارائه آموزش‌های امدادی برای تیم‌های عملیاتی در حال حاضر با ۴۱ پایگاه امداد و نجات در سطح جاده‌ها و شهرستان‌ها، یک پایگاه هوایی و یک واکنش سریع در شهر اصفهان طرح زمستانه هلال‌احمر اصفهان آغاز به کار کرده است.
پاسخگویی ۱۲۰۰ نیروی هلال‌احمر در پایگاه‌های امدادی
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در خصوص تعداد نجاتگران هلال‌احمر و آمادگی برای پاسخگویی به حوادث جاده‌های استان، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۰۰ نجات‌گر به صورت شبانه‌روزی در پایگاه‌های امداد و نجات شیفت می‌دهند، با احتساب پرسنل حدود ۱۲۰۰ نفر نیرو برای پاسخگویی شیفت بندی می‌شوند و برای امدادرسانی به حادثه دیدگان حضور پیدا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: با بارش باران و برف هر سال آمار حوادث جاده‌ای در زمستان افزایش دارد، برای امدادرسانی به موقع امدادگران در حوادث طرح زمستانه جلسات متعددی با هماهنگی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد و در شهرستان‌های مختلف این جلسات برای هماهنگی هر چه بهتر تیم‌های پلیس راهور، راهداری، اورژانس، جمعیت هلال‌احمر و آتش‌نشانی برگزار شده است.
لزوم جدی گرفتن آموزش
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، گفت: در هماهنگی‌هایی که در سطح استان بین EOC هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و پلیس ۱۱۰ بوده است روند امدادرسانی در شهرستان‌ها در سطح قابل قبول است و با اعلام درخواست مددجویی برای امدادخواهی که با هر دستگاه امدادرسان تماس می‌گیرد نیرو‌ها سریع فراخوان و به محل حادثه اعزام می‌شوند و پاسخگویی مناسب را در زمان حادثه دارند.

کریمی اظهار کرد: مطابق پیش‌بینی‌های به عمل آمده و با تلاش‌هایی که به وسیله دستگاه‌های امدادرسان صورت می‌گیرد امیدواریم امسال آمار حوادث کاهش یابد، باید موضوع آموزش را جدی بگیریم و در جهت ارتقاء سطح آگاهی مردم توصیه‌های لازم مرتب گوشزد شود تا از بروز حوادث پیشگیری شود.
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد تجهیزات ایمنی در مناطق کوهستانی
وی تصریح کرد: در برنامه‌های ابلاغی تاکید بر این بوده که در صورت وقوع بارندگی در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور، اطلاع‌رسانی به شهروندان و پیش‌بینی برای امدادرسانی صورت بگیرد و از تردد خودرو‌های فاقد تجهیزات ایمنی به این مناطق جلوگیری شود.
طرح «شهدای سلامت» و حضور نجاتگران آموزش دیده
 کریمی در خصوص همکاری نیرو‌های امدادگر هلال‌احمر در روند واکسیناسیون شهروندان، گفت: نیرو‌های امدادگر در قالب طرح «شهدای سلامت» از یکم تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد و با توجه به نیازی که پایگاه‌های تزریق واکسن از طریق شعب به خصوص شعب شهرستان اصفهان، نجف‌آباد خمینی‌شهر، فلاورجان و دولت‌آباد اعلام می‌کنند برای همکاری فعال هستند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان تاکید کرد: در این شهرستان‌ها تیم‌های نجات‌گر هلال‌احمر ساماندهی شدند و روزانه با اعلام نیاز امدادگران به مراکز واکسیناسیون اعزام می‌شوند و در امر پذیرش و ثبت مشخصات افراد در سامانه کمک می‌کنند، نجاتگران آموزش دیده هم برای تزریق واکسن کرونا به شهروندان یاری گر نیرو‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند.


منبع:ایمنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر اصفهان ماموریت امدادی حوادث جاده ای امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان شهرستان ها نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی گفت: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا شهرجردی ظهر امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری آزمون در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی استان مرکزی در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر در شهرستان ساوه به مدت ۹ روز برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون به صورت منطقه‌ای و با حضور نجات‌گران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی گفت: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار می‌شود.

شهرجردی افزود: تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است تا استان مرکزی چون سال‌های گذشته میزبانی شایسته‌ای برای این آزمون مهم را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تست دریافت درجه ایثار در دو مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی برگزار می‌شود، گفت: در نخستین بخش آزمون شرکت‌کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تأیید هیئت داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت‌های تخصصی و مهارتی امدادگران است، راه می‌یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اعلام جزئیات این آزمون گفت: مرحله آمادگی جسمانی با آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن برگزار می‌شود.

شهرجردی افزود: در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جست جو و نجات در جاده، جست جو و نجات در آوار، جست جو و نجات در کوهستان، جست جو و نجات در محیط‌های آبی انجام می‌شود.

رئیس امور امدادگران سازمان امداد و نجات کشور هم با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون‌های کشور در حوزه امداد و نجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می‌شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

سیاوش غلامی نماینده سازمان امداد و نجات کشور اظهار کرد: به همین دلیل سازمان امداد و نجات کشور با توجه ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیأت داوران و کادر اجرایی اقدام کرده است.

وی فرشید بنی دیدار را به عنوان سرتیم هیئت داوران معرفی کرد و گفت: وحید آستارکی، سید جمال هشمی، مهدی نظری، سجاد حیدریان، امین جعفر بیگی، یونس حسنوند، بهداد برزویی، ابراهیم مهدی پور، مصطفی احمدتبار دیگر اعضای هیئت داوران این آزمون خواهند بود.

بنی‌دیدار تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون‌ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالا بردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجات‌گران برای حضور مؤثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه برای خدمت‌رسانی به شهروندان در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

به گزارش ایمنا، پس از برگزاری آزمون ویژه برادران، آزمون ویژه بانوان از بیست‌ودوم اردیبهشت به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی هلال احمر ساوه به میزبانی استان مرکزی برگزار می‌شود.

کد خبر 747288

دیگر خبرها

  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • امدادرسانی هلال احمر به ۱۳۰۰ نفر در۴۸ ساعت گذشته در۱۱ استان
  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • ۱۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتگی / امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به بیش از ۱۳۰۰ نفر
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود