Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@08:10:35 GMT

معترضان لبنانی خیابان‌های بیروت را مسدود کردند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۲۰۹۸

معترضان لبنانی خیابان‌های بیروت را مسدود کردند

برخی رسانه‌ها اعلام کردند که ده‌ها لبنانی در اعتراض به وضعیت اقتصادی کشورشان خیابان‌های پایتخت این کشور را مسدود کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، برخی منابع لبنانی اعلام کردند که لبنانی‌ها صبح امروز دوشنبه در اعتراض به افزایش قیمت‌ها و وخامت شرایط اقتصادی این کشور، برخی مسیرها در مناطق مختلف این کشور را مسدود کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیا الیوم نوشت که برخی از شهروندان لبنانی صبح امروز در اعتراض به افزایش قیمت‌ها و وخامت وضعیت اقتصادی این کشور، ورودی‌های بیروت را با آتش زدن لاستیک و ایجاد موانع مسدود کردند.

معترضان در پایتخت لبنان مسیر ساحلی «المزرعه»،« قصقص»، مسیر شهر «الریاضیه» به سمت منطقه «الکولا»، «تلة الخیاط » و مسیر مواصلاتی« البربیر-سباق الخیل» را مسدود کردند. آن‌ها همچنین میدان «الشهدا» در بیروت را بستند.

علاوه بر اینها، جمعی از معترضان لبنانی بزرگراه «البداوی» در شمال لبنان را در هر دو جهت مسدود کردند و بزرگراه ساحلی «بداوی» را نیز بستند.

این معترضان در منطقه «بقاع» نیز در اعتراض به وخامت شرایط اقتصادی، مسیر «تعلبایا» در هر دو جهت و جاده «جب جنین-غزه» را مسدود کردند.

همچنین در جنوب لبنان نیز مسیر بزرگراه «القنابه» به سمت میدان« ایلیا» با آتش زدن لاستیک‌ و ایجاد موانع مسدود شدند و مرکز کنترل ترافیک لبنان از توقف عبور و مرور در هر دو مسیر رفت و برگشت در بزرگراه «السعودی » به سمت «النجمه» در« صیدا» خبر داد.

پیش از این نیز ده‌ها جوان لبنانی به نیروگاه اصلی شهر« حلبا » حمله کردند و خواستار تامین برق شهر خود برای روشنایی و گرمایش ساکنان به ویژه در این روزهای سرد شدند.

درخواست میشل عون از امیر قطر برای سرمایه گذاری در لبنانمعترضان لبنانی در اعتراض به وخامت اقتصادی دوباره به خیابان‌ها آمدند+فیلم

گزارش ها حاکی از آن است که روز گذشته فراخوان ناشناسی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن از شهروندان لبنان خواسته شده بود صبح روز دوشنبه در خصوص اعتراض به وضعیت اقتصادی کشور به خیابان‌ها بیایند.

«جورج نادر»  سرتیپ بازنشسته لبنانی در گفت و گو با پایگاه خبری «لیبانون دیبایت» در پاسخ به این سوال که چه کسی پشت این اعتراضات است و اهداف آنها چیست؟ تاکید کرد که عاملان این فراخوانها، ناشناس هستند و هویت مشخصی ندارند و ما تصمیم گرفتیم در آن شرکت نکنیم.

اخیرا رسانه‌‌ها اعلام کردند که یک دلار آمریکا در بازار ارز لبنان به ارزش 24 هزار لیره مبادله شد که رکورد جدیدی از افت ارزش پول ملی این کشور در برابر دلار آمریکا است. قیمت دلار در بازار ارز لبنان برای اولین بار پس از استعفای  «سعد حریری»  از تشکیل کابینه این کشور از مرز 23 هزار لیره گذشت و بین 24 هزار و 300 تا 24 هزار و 200 لیره برای فروش و 24 هزار و 200 تا 24 هزار و 150 لیره برای خرید مبادله شد.

لبنان از بیش از دو سال گذشته با بحران اقتصادی شدیدی مواجه است که بانک جهانی آن را یکی از سه بحران اقتصادی بزرگ جهان دانسته، این بحران به فروپاشی مالی و معیشتی و افزایش نرخ فقر و بیکاری در لبنان منجر شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لبنان لبنان مسدود کردند خیابان ها 24 هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۲۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/