Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز فایزر قبلا در ابتدای این ماه اعلام کرده بود که انتظار دارد تا پایان سال میلادی جاری ۱۸۰۰۰۰ دوره درمانی قرص خوراکی تجربی ضد کرونا را تولید کند و تا پایان سال آینده ۲۰۲۲ میلادی این میزان را به دست کم ۵۰ میلیون دوره برساند.

بورلا در مصاحبه‌ای در این باره گفت: «ما اکنون با تکیه بر توان تولیدی‌مان متعهد شویم که میزان تولید این قرص را به ۸۰ میلیون دوز برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بورلا گفت که اطمینان دارد این قرص با نام تجارتی  «پاکسلووید» (Paxlovid) که ترکیبی از دو داروی ضد ویروسی است، بر سویه‌ی جدید اومیکرون کرونا هم موثر خواهد بود.

او افزود که شرکت فایزر در طول چند هفته آینده اطلاعات بیشتری در زمینه این سویه جدید به دست خواهد آورد.

فایزر هفته پیش پس از آنکه داده‌های یک کارآزمالینی بالینی نشان داد که این دارو ۸۹ درصد در پیشگیری از بستری شدن یا مرگ در بیماران در معرض خطر بیماری شدید کووید-۱۹ اثربخشی دارد، از سازمان غذا و داروی آمریکا برای آن تقاضای مجوز مصرف اضطراری کرد.

دوره درمانی این قرص خوراکی شامل مصرف سه قرص دو بار در روز برای پنج روز است.

داروی خوراکی فایزر خطر بیماری شدید کووید-۱۹ را تا ۸۹ درصد کاهش می‌دهد

قرص «پاکسلووید» حاوی ترکیبی از دو دارو است: یک داروی تجربی به نام PF-07321332 از رده داروهای «مهارکننده پروتئاز» و به علاوه داروی داروی قدیمی‌تر از همین رده «مهارکننده پروتئاز» به نام «ریتوناویر» که برای درمان عفونت با ویروس ایدز به کار می‌رود. این داروهای مهارکننده پروتئاز با جلوگیری از فعالیت یک آنزیم کلیدی مانع تکثیر ویروس کرونا می‌شوند.

فایزر در توافق با یک سازمان وابسته با سازمان جهانی بهداشت می‌خواهد امکان ساخت این دارو را در اختیار شرکت‌های دیگر هم قرار دارد تا کشورهای با درآمد کمتر به شکل ژنریک ارزان‌تر این دارو دسترسی پیدا کنند.

قرص ضد کرونا در ۹۵ کشور: فایزر برای ساخت شکل ژنریک داروی کرونایش توافق می‌کند کد خبر 640225 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی