Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبس انفرادی در زندان‎های آمریکا با واکنش گروه‎ها و کارشناسان حقوقی همراه شده است.

خبرگزاری میزان - یک گزارش نشان می‎دهد که تقریباً از هر ۱۰ مرد سیاه پوست در آمریکا، یک نفر قبل از ۳۰ سالگی حداقل یک بار در سلول انفرادی طولانی مدت در زندان نگهداری حبس شده است؛ این عملی است که توسط سازمان ملل به دلیل تأثیر شدید آن بر سلامت روان، شکنجه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه «نیو ساینتیست»، حبس انفرادی شامل ایزوله کردن یک زندانی در یک سلول، که در اصطلاح عامیانه «چاله» نامیده می‌شود، به مدت ۲۲ ساعت یا بیشتر در روز بدون تماس انسانی است؛ سازمان ملل می‌گوید که این نوع حبس فقط باید در شرایط استثنایی و برای دوره‌های کوتاه اعمال شود، زیرا بیش از ۱۵ روز از آن به منزله شکنجه است.

تحقیقات نشان می‌دهند که این عمل می‌تواند باعث ایجاد اضطراب، علائم روان پریشی و اختلال استرس پس از سانحه در زندانیان شود؛ افرادی که برای مدتی در سلول انفرادی نگهداری می‌شوند، در مقایسه با سایر زندانیان آزاد شده، ۷۸ درصد بیشتر احتمال دارد که ظرف یک سال پس از آزادی از زندان خودکشی کنند و ۱۲۷ درصد بیشتر در معرض مرگ ناشی از مصرف بیش از حد مواد افیونی در ۲ هفته اول قرار دارند.

«هانا پولن بلاسنیک» از دانشگاه کلمبیا در نیویورک و همکارانش سوابق اداری زندان‌های پنسیلوانیا از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۸ را تجزیه و تحلیل کردند، تا بفهمند که چگونه از سلول انفرادی استفاده می‌شود.

آن‌ها دریافتند که ۹ درصد از کل مردان سیاه پوست در پنسیلوانیا که بین سال‌های ۱۹۸۶ و ۱۹۸۹ متولد شده‌اند، تا سن ۳۲ سالگی حداقل برای ۱۵ روز متوالی در سلول انفرادی حبس شده‌اند، در حالی که این رقم در کل مردان لاتین تبار ۳ درصد و در کل مردان سفید پوست ۱ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: الگوی خشونت فراگیر و نظام‌مند در زندان‎های آمریکا ارعاب زندانیان سیاه پوست در آمریکا از سوی نگهبانان سفیدپوست

«پولن-بلاسنیک»، می‌گوید «این نرخ‌ها احتمالاً در سطح ملی هم همین وضعیت را نشان می‌دهند، زیرا میزان حبس و ترکیب نژادی زندانیان در پنسیلوانیا نزدیک به میانگین آمریکاست.»

طبق این مطالعه، سلول انفرادی در تنها ۱۲ درصد موارد برای مجازات اعمال خشونت آمیز استفاده شده است؛ بقیه اوقات، از این نوع حبس برای تنبیه تهدید‌های کلامی، داشتن کالای قاچاق یا سرپیچی، یا به این دلیل که زندانی خطری برای دیگران یا خود تلقی می‌شد، استفاده شده است.

«تامارا والش» از دانشگاه کوئینزلند در استرالیا، می‌گوید که سلول انفرادی تقریباً هرگز مجاز نیست، زیرا گزینه‌های انسانی و مؤثرتری در دسترس هستند.

تحقیقات «پولن-بلاسنیک» نشان می‌دهد که تعداد بیشتری از مردان سیاه پوست در سلول انفرادی حبس می‌شوند، زیرا در وهله اول تعداد بیشتری از آن‌ها زندانی می‌شوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن حقوق بشر سلول انفرادی سیاه پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح احتمال سرقت اعضای بدن قربانیان توسط رژیم اسرائیل با کشف گور‌های دسته‌جمعی

خبرگزاری فلسطینی وفا نوشت: نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی که در بررسی اجساد شهدای فلسطینی از گور‌های دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه مشارکت دارند، پنجشنبه شب فاش کردند که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از قربانیان مورد سرقت اعضای بدن قرار گرفته اند.

این خبرگزاری فلسطینی گزارش داد که پس از عقب نشینی نیرو‌های دشمن صهیونیستی از شهر خان یونس، دست کم ۳۹۲ جسد از سه گور دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر کشف شد در میان این اجساد، ۱۶۵ جسد به دلیل تغییرات ظاهر علائمی که می‌تواند مورد شناسایی قرار گیرند و همچنین به دلیل مثله شدن، قابل شناسایی نیستند.

این رسانه فلسطینی اضافه کرد که فیلم‌ها و عکس‌های مستند از برخی از اجساد قربانیان گور‌های دسته‌جمعی، علائمی از شکنجه بر روی بدن آنها و بسته شدن دست آنها با دست بند‌های پلاستیکی را نشان می‌دهد.

نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی به خبرگزاری وفا گفتند که اجسادی را با دستان بسته، شکم پاره و بخیه شده پیدا کردند که با روش‌های معمول بخیه زدن زخم‌ها در بیمارستان‌های نوار غزه مغایرت دارد و این موضوع، شبهه‌هایی را در مورد سرقت برخی از اعضای بدن آنها ایجاد کرده است.

آنها گفتند که جسد یکی از شهروندان که لباس کار پوشیده بود نیز در بین اجساد مشاهده شد که این موضوع تردید‌هایی را در مورد زنده به گور شدن وی ایجاد می‌کند.

نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی که در بررسی اجساد شهدای فلسطینی از گور‌های دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس مشارکت دارند، افزودند: جسد دختری که دست و پاهایش قطع شده بود و لباس اتاق عمل به تن داشت نیز در بین اجساد کشف شده وجود دارد که این شک و تردید در زنده به گور شدن وی را ایجاد می‌کند.

خبرگزاری وفا ادامه داد: مشاهدات خدمه بیمارستان ناصر حاکی است که در بین شهدا، تعدادی با دست بند پلاستیکی و لباس بلند سفیدی که دشمن به عنوان لباس بازداشتی‌ها در مجتمع درمانی ناصر از آن استفاده می‌کرد وجود دارد که در سر آنها آثار اصابت گلوله نیز مشاهده می‌شود و این موضوع شبهه‌هایی را در مورد اجرای اعدام میدانی و از بین بردن عمدی آنها ایجاد می‌کند.

بر اساس این گزارش، آنها همچنین اجساد زیادی را مشاهده کردند که کفن‌هایشان تغییر کرده و در کفن‌های سیاه و آبی جدید و در کیسه‌های پلاستیکی که با رنگ‌های کیسه‌های نایلونی مورد استفاده در غزه متفاوت است، قرار داده شده اند.

نیرو‌های اورژانس و گروه‌های امدادی شرکت کننده در بررسی اجساد گور‌های دسته جمعی در غزه با اشاره به اینکه اجساد در عمق سه متری زمین و بصورت جمعی دفن شده اند، گفتند: آنچه شبهه ایجاد کرده است اینکه هدف دشمن اشغالگر از انجام این کار، بالا بردن افزایش دمای اجساد با هدف تسریع روند تجزیه پیکر‌ها و از بین بردن شواهد، بوده است.

آنها بیان کردند که تمام شواهد قبلی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در محوطه مجتمع پزشکی ناصر به عنوان بخشی از جنگ نسل کشی علیه مردم نوار غزه دست به جنایت علیه بشریت زده و از هفتم اکتبر اعدام‌های میدانی انجام داده است.

در هفتم آوریل نظامیان ارتش رژیم اسرائیل پس از چهار ماه حمله و یورش به خان یونس از جمله به مجتمع پزشکی ناصر، از این منطقه عقب نشینی کردند.

پس از عقب نشینی نیرو‌های دشمن صهیونیستی از مجتمع پزشکی شفا در شهر غزه و بیمارستان شهید کمال عدوان در شمال نوار غزه، علاوه بر گور‌های دسته جمعی در مجتمع پزشکی ناصر پیشتر نیز ده‌ها گور دسته جمعی کشف شده بود.

شبکه الجزیره قطر هفته گذشته گزارش داد مقامات فلسطینی یک گور دسته‌جمعی با ۱۸۰ جسد را داخل بیمارستان ناصر در خان یونس کشف کرده‌اند. شبکه سی‌ان‌ان آمریکا نیز به نقل از کارکنان دفاع مدنی غزه گزارش داد که بیش از ۳۰۰ جسد در این محل کشف شده است.

دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه نیز در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ گور دسته جمعی ایجاد شده توسط نظامیان اسرائیلی در نوار غزه شناسایی شده است.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، این نهاد حقوق بشری در این گزارش، افزود: نظامیان اسرائیلی، فلسطینی‌هایی که به صورت میدانی اعدام کرده‌اند را در این گور‌ها دفن کرده‌اند.

نهاد‌های حقوق بشری، سازمان ملل، اتحادیه اروپا، آمریکا و فرانسه خواستار تحقیقات مستقل درباره گور‌های دسته جمعی در غزه شده اند.

به رغم وجود صدور قطعنامه فوری آتش‌بس از سوی شورای امنیت و همچنین احضار مقامات رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری به اتهام ارتکاب جنایت «نسل کشی»، جنایات ارتش رژیم اسرائیل علیه مردم نوار غزه ادامه دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • «نمی‌توانم نفس بکشم» ٢ در خیابان‌های آمریکا
  • مرگ یک سیاهپوست دیگر در حین بازداشت توسط پلیس آمریکا
  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • فیلم/ حمایت سیاه‌پوستان آمریکا از اعتراضات ضدصهیونیستی
  • حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی
  • حرکت جالب از ادای احترام دانشجویان آمریکایی به فلسطینان + ویدئو | همه انفرادی در منزلشان برمی‌خیزند و فلسطین‌ها را تشویق می‌کنند
  • طرح احتمال سرقت اعضای بدن قربانیان توسط رژیم اسرائیل با کشف گور‌های دسته‌جمعی