Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: ممکن است ویروس‌ها ضمن تکثیر در بدن دچار جهش هم شوند و علاوه بر کرونا در خصوص ویروس آنفلوانزا و سایر ویروس‌ها هم این اتفاق رخ داده است و به نظر می‌رسد که این ویروس در بدن شخصی که سیستم ایمنی بسیار ضعیفی داشته و ویروس مدت طولانی تری و با قدرت بیشتری در بدن فرد در حال تکثیر بوده موجب جهش‌های بیشتری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلعت مختاری آزاد مختار در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که کدام واکسن‌ها بر روی جهش جدید اومیکرون موثر هستند، گفت: هنگامی که یک جهش جدید شناسایی می‌شود مدتی زمان می‌برد تا میزان اثربخشی واکسن‌ها بر واریانت جدید مشخص گردد و محققان اعلام کرده اند حداقل ۲ تا ۳ هفته زمان لازم است.

این متخصص ویروس شناسی در خصوص علائم این سویه جدید افزود: هنوز اطلاعات در رابطه با علائم این سویه جدید کامل نیست و فعلا این مطلب عنوان شده که قدرت انتقال آن افزایش یافته است و در مورد اینکه آیا این جهش بیماری را شدیدتر کرده است یا نه؟ هنوز مطلبی بیان نشده، اما به طور کلی به نظر نمی‌رسد که شدت این بیماری افزایش یافته باشد، ولی قدرت سرایتش بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: توضیحات یک متخصص درباره سویه جدید کرونا

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه به نظر نمی‌رسد که علائم بیماری در این سویه جدید تفاوت چندانی با سویه‌های قبلی داشته باشند چرا که همه سارس کرونا ویروس‌ها علائمی نسبتا مشابهی دارند، در پاسخ به این سوال آیا عدم انجام واکسیناسیون در کشورآفریقایی سبب ایجاد این جهش شده است؟، توضیح داد: از آنجایی که تغییرات ویروس در این سویه بسیار زیاد بوده است این فرض وجود دارد که جهش اومیکرون برای اولین بار در شخصی تکثیر پیدا کرده که در سیستم ایمنی خود با مشکل مواجه بوده است، البته طبیعتا انجام واکسیناسیون و وجود تیتر بالای آنتی‌بادی بالا مانع تکثیر ویروس و موتاسیون می‌شود.

عضو کمیته علمی کرونا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا به سبب بروز تغییرات متعدد در ویروس به نظر نمی‌رسد که این جهش توسط انسان ایجاد شده باشد؟، اظهار کرد: ممکن است ویروس‌ها ضمن تکثیر در بدن دچار جهش هم شوند و علاوه بر کرونا در خصوص ویروس آنفلوانزا و سایر ویروس‌ها هم این اتفاق رخ داده است و به نظر می‌رسد که این ویروس در بدن شخصی که سیستم ایمنی بسیار ضعیفی داشته و ویروس مدت طولانی تری و با قدرت بیشتری در بدن فرد در حال تکثیر بوده موجب جهش های بیشتری شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا ویروس کووید 19 اومیکرون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس کووید 19 اومیکرون سویه جدید ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فعالیت مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در استان بوشهر، اظهار کرد: به منظور تولید لارو، ۲۶ هزار مولد میگو خارجی وارد بوشهر شده و ۲۵ هزار مولد داخلی هم داریم.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو خاطرنشان کرد: آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از مقابله با بیماری‌های میگو خبر داد و اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار داریم ردیابی بیماری میگوی پرورشی است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهندگان میگو افزود: در سایت‌های مختلف استان بوشهر کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو قرار دارند.

کد خبر 6096755

دیگر خبرها

  • اسب تروجان
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود