Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با برنا گفت: در خصوص پروتکل‌های درمانی کرونا ما در زمان حاضر باید تصمیم بگیریم و آن چیزی که من در ایران دیدم این بود که در پروتکل، همیشه از دنیا عقب بودیم.

به گزارش برنا؛ با شناخت بیشتر بیماری کرونا و ویروس آن هر روز شاهد تحقیقات و مطالعات جدید برای ساخت داروها درمان و پیشگیری از این بیماری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز ها اسم چند داروی خاص درمان کرونا به گوش می‌رسد که لازم است با توجه به موفقیت آمیز بودن استفاده آن در دنیا، جز پروتکل درمانی کشور ما هم قرار بگیرد.

محمدرضا هاشمیان، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: داروی مولنوپیراویر و داروی پاکسلووید فایزر جز داروهای درمان کرونا هستند که به تازگی عرضه شده‌اند.

وی با بیان اینکه مطالعه این دو دارو در دنیا انجام شده است، افزود: داروی مولنوپیراویر همان داروی فاویپیراویر است اما تغییرات مولکولی دارد که باعث شده قدرت آن بیشتر شود که تست پی سی آر را می‌تواند از روز پنجم بیماری منفی کند.

هاشمیان گفت: در ژورنال های معتبر بین المللی مانند لنست تأثیرات داروهای ضد ویروس در کاهش فیبروز ریوی به چاپ رسیده اما خوشبختانه داروی مولنوپیراویر توانسته در مطالعات ابتدایی 50 درصد و در مطالعات بعدی 30 درصد مرگ و میر را کم کند.

این عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تصریح کرد: مطالعات اول داروی مولنوپیراویر روی بیماران واکسن نزده انجام شده و این امر حسن این مطالعه بوده است.

وی با اشاره به اینکه در مطالعه داروی پاکسلووید 89 درصد از بیماران کاهش مرگ و میر داشتند، گفت: بحث اصلی ما در کرونا استفاده از داروهایی است که بیماران را کمتر به سمت آی سی یو ببرد یا اقامت در آی سی یو را کمتر کند.

هاشمیان ادامه داد: در طول زمان بیماری کرونا دگزامتازون و کورتن‌ها کاهش مرگ و میر مشخص‌تری دارند و می‌تواند شرایط بیمار را بهتر کند همچنین داروهای آنتی بیوتیکی نیز نقش موثری را برای بیماران کرونایی ایفا می کنند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه تجربه شخصی نشان می دهد، داروهایی که در پروتکل‌های دنیا قرار می گیرد اگر در پروتکل های درمانی ما نباشد، بالاخره در بازار آزاد پیدا می شود، گفت: اینطور نبوده که دارویی در دنیا باشد اما در ایران استفاده نشود.

وی بیان کرد: ما به عنوان پزشک مجبوریم برای بیماران شرایطی که بهترین است را انتخاب کنیم و داروهایی که حتی اگر در پروتکل هم نیست برای بیمار تجویز کنیم چراکه تا چنین داروهایی از سوی وزارت بهداشت در پروتکل قرار گیرد، زمان زیادی صرف می شود.

هاشمیان ادامه داد: ما در زمان حاضر باید تصمیم بگیریم و آن چیزی که من در ایران دیدم این بوده که در پروتکل، ما همیشه از دنیا عقب بودیم. به طور مثال ما رمدیسیور را زودتر آمریکا شروع کردیم و با توجه به اثرات آن این دارو زودتر FTA مورد استفاده قرار گرفت و هم اکنون نیز بحث های زیادی در خصوص آن وجود دارد.

این عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره اثرات عرضه داروی رمدیسیور فاقد SBECD گفت: نوع‌های چپ گردان و یا راست گردان هر دارویی می توانند اثرات آن را تغییر دهد اما با توجه به اینکه FTA درباره هر دارو نظر می دهد باید صبر کنیم اثرات این دارو را از سوی آن ها داشته باشیم.

هاشمیان درباره مصرف داروی ایورمکتین برای بیماران کرونایی گفت: این اثرات خوبی در پیشگیری و درمان کرونا داشت اما FTA آمریکا گفت انسان هستیم و نباید از داروهای حیوانات استفاده کنیم که به نظر من تعبیر زیبایی نبود در صورتی که شرایطی وجود نداشته باشد برای درمان بیماران ممکن است به هر سمتی برویم.

وی افزود: اکثریت مردم کرونا می‌گیرند و خود به خود خوب می‌شوند حتی ما درباره طب سنتی هم مخالفتی نداریم چرا که معتقد هستیم دمنوش ها و دارو های درمان سنتی می تواند به بیماران آرامش هایی را بدهد.

این عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تصریح کرد: ایورمکتین در پروتکل درمانی آمریکا کنار گذاشته شد همچنین در ایران نیز از پروتکل خارج شد.

هاشمیان ادامه داد: بهترین کار پیشگیری و قرنطینه‌های شخصی است همچنین مهم ترین مورد واکسن است که آمار مرگ و میر را کاهش داده است همچنین امیدوارم اومیکرون به ایران سرایت نکند.

انتهای پیام// 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس دارو درمان برنا مرگ ایران پزشک وزارت بهداشت زیبایی طب سنتی واکسیناسیون کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا دارو های کرونا عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا داروی مولنوپیراویر مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کف قیمت دلار کجاست؟

فرارو- قیمت دلار آزاد از هفته پایانی فروردین به این طرف دست از لجاجت برداشت و در مسیر مورد علاقه من و شما حرکت کرد.

به گزارش فرارو؛ کاهش قیمت دلار ظرف دو هفته گذشته به‌لطف وقایع و خبر‌های امیدوارکننده زیادی کلید خورده است. همزمان با مطرح شدن دوباره احتمال از سرگیری مذاکرات ایران و طرف‌های غربی، خبری از جو روانی و هیجانی ابتدای سال در بازار نیست و انگار همین سیگنال‌های نصف‌و‌نیمه دلار آزاد را وادار به عقب‌نشینی کردند. اما کاهش قیمت دلار دقیقا تا کجا ادامه خواهد داشت؟ پیش‌بینی‌های فعالان بازار از روند روز‌های آینده حاکی از تداوم کاهش قیمت‌ها دارد و اسکناس آمریکایی برای چند روزی هم که شده پایین‌تر از مرز ۶۰ هزار تومان معامله می‌شود. از طرفی طبق تحلیل‌های تکنیکال که برمبنای رفتار قبلی بازار استنباط می‌شود، شانس زیادی برای تداوم کاهش قمیت دلار وجود دارد و در حالت خوشبینانه می‌توانیم به عقبگرد اسکناس آمریکایی تا محدوده ۵۵ هزار تومان امیدوار باشیم.

کف قیمت دلار براساس تحلیل تکنیکال

قیمت دلار آزاد امروز ۱۰ اردیبهشت با عدد‌ورقم‌های حاکم به بازار در ابتدای سال برابری می‌کند. همزمان با اولین روز‌های تعطیلات نوروز امسال که خبری از خریدوفروش‌های رسمی بازار نبود، دلار آزاد در محدوده ۶۰ هزار تومان حضور داشت و حالا با فروکش کردن تب و تاب زودگذر و هیجانی ر بازار ارز، اسکناس آمریکایی دست از لجبازی برداشته و دوباره در این بازه خریدوفروش می‌شود.

پیش‌بینی قیمت دلار طبق تحلیل‌های تکنیکال مشخص می‌کند دو سناریو احتمالی در روز‌ها و هفته‌های آینده برای روند بازار وجود دارد و حالت اول و نگران‌کننده، می‌تواند بازگشت این اسکناس به مسیری صعودی باشد.

قیمت دلار در صورت بازگشت به مسیر صعودی و عبور از سنگر ۶۰ هزار تومان، با مانعی در محدوده ۶۱ هزار و ۲۰۰ تومان روبرو می‌شود و اگر خدای ناکرده شرایط برای ادامه این روند وجود داشته باشد، ملاقات با سنگر‌ها و کانال‌های بعدی بعید نیست.

قیمت دلار با این حال اگر مسیر دیگری را انتخاب کند، آنوقت در قدم اول می‌توانیم چشم‌انتظار عقب‌نشینی تا ایستگاه ۵۹ هزار و ۴۵۰ تومان باشیم، اما اگر اوضاع بر وفق مراد من و شما پیش رود، عقبگرد دلار تا کانال ۵۵ هزار تومان دور از دسترس نیست. فراموش نکنید تحلیل تکنیکال برمبنای رفتار قبلی بازار استنباط می‌شود و دلار ۶۰ هزار تومانی در هفته‌های آتی وادار به انتخاب یکی از مسیر‌ها خواهد بود.

کف قیمت دلار براساس پیش‌بینی فعالان بازار

پیش‌بینی قیمت دلار در روز‌های گذشته توسط کارشناسان و فعالان زیادی انجام شده است. روزنامه‌ها و رسانه‌های نزدیک و مخالف دولت تحلیل‌های متفاوتی از روند روز‌های آتی داشتند و هر کدام کف و سقف احتمالی جدیدی برای قیمت دلار آزاد متصور هستند.

قیمت دلار از دید روزنامه ایران که جزو رسانه‌های نزدیک به‌دولت محسوب، در روز‌های آینده محکوم به عقب‌نشینی از مرز ۶۰ هزار تومان است. پیش‌بینی که از ترس و لرز دلال‌های تلگرامی استنباط شده و طبق آن به‌خاطر تفاوت قیمت دلار آزاد و پشت‌خطی (تلگرامی) بازگشت دلار به محدوده ۵۹ هزار تومان حتمی است.

پیش‌بینی کاهش قیمت دلار البته فقط به رسانه‌های حامی دولت مختص نمی‌شود. در تحلیل‌هایی که در بقیه رسانه‌ها می‌بینیم، عواملی مثل سیاست‌های موقتی بانک مرکزی یا تعبیر دیگری ارزش‌پاشی و فرکش کردن جو هیجانی، حداقل در روز‌های پیش‌رو می‌تواند زمینه‌ساز کاهش قیمت دلار به سمت کانال‌های قبلی باشد.

قیمت دلار طبق پیش‌بینی برزو حق‌شناس به‌عنوان یکی از کارشناسان بازار ارز، به‌خاطر ناتوانی بابت عبور از کانال ۶۳ هزار تومان، راهی جز بازگشت به عقب ندارد. طوریکه اگر دلار تا پایان هفته جاری مجالی برای پیشروی نداشته باشد، می‌تواند حداقل تا حول‌وحوش محدوده ۵۸ هزار تومان عقب‌نشینی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • فریادهای دادکان بعد از برهنه شدن وحید هاشمیان