Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوران جشنواره ضمن تقدیر از محسن رضایی، امین برنجکار و زهره صباغ نژاد، جایزه سوم بخش مجموعه عکس را که شامل دیپلم افتخار و مبلغ ۲ میلیون تومان جایزه نقدی است، به عکاس خبرگزاری میزان مهدی محبی پور برای مجموعه عکس مرگ تلخ پرندگان میانکاله اهدا کرد.

خبرگزاری میزان - اختتامیه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند عصر دیروز با حضور پیمان جبلی رئیس صداوسیما، حمید شاه آبادی معاون سیما و جمعی از مستندسازان و اهالی رسانه در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوران بخش مستند نگاری پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند از میان بیش از ۱۰۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره، ۸ اثر را شایسته رقابت در بخش مسابقه دانستند که در نهایت ۴ اثر در بخش آزاد و کرونا برگزیده شدند. به این ترتیب، سیده سکینه میرطاهری برای مستندنگاری داستان مظلومیت هوبَره رتبه اول را کسب کرد و راضیه عباسی با مستند نگاری گزارش یک صندوق دوم شد. همچنین جایزه بهترین مستند نگاری با موضوع کرونا به مریم خباز برای گزارش درد بی دوا تعلق گرفت.

پنجمین دوره از جشنواره تلویزیونی مستند با شعار «روایت حقیقت در قاب واقعیت» با انتشار فراخوان در بخش‌های فیلم مستند، عکس مستند و مستندنگاری از خرداد ماه امسال آغاز به کار کرد.

در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند از دیگر برگزیدگان تقدیر شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار برای بهترین کارگردانی مستند بلند به مهدی بخشی مقدم برای مستند خانه‌ای برای تو اهدا شد.

داوران جشنواره ضمن تقدیر از مستند ای. بی. سی. دی به کارگردانی محسن خان جهانی جایزه بهترین مستند با موضوع کرونا را به مسعود دهنوی برای مستند قطعه ۱۹ اهدا کردند.

جایزه کارگردانی مستند نیمه بلند به مهدی زمان پور کیاسری برای مستند آسَک تعلق گرفت.

مهرداد خاکی برای مستند حاج ابوالقاسم قناد و پسران جایزه نقدی بهترین کارگردانی مستند کوتاه را دریافت کرد.
جایزه ویژه هیات داوران به فرهاد وَرَهرام برای مستند بازگشت دوباره اهدا شد.

بخش تک عکس:

داوران جشنواره ضمن تقدیر از حمید سبحانی و محمد وحدتی، جایزه سوم بخش تک عکس را که شامل دیپلم افتخار و مبلغ ۱ میلیون تومان جایزه نقدی است به مجتبی اسماعیل زاد اهدا کردند.

دیپلم افتخار و مبلغ ۲ میلیون تومان جایزه نقدی نفر دوم به محمودرضا معین پور اهدا شد.
تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۳ میلیون تومان جایزه نقدی نفر اول بخش تک عکس به امیر عنایتی تقدیم شد.

بخش مجموعه عکس:

داوران جشنواره ضمن تقدیر از محسن رضایی، امین برنجکار و زهره صباغ نژاد، جایزه سوم بخش مجموعه عکس را که شامل دیپلم افتخار و مبلغ ۲ میلیون تومان جایزه نقدی است، به عکاس خبرگزاری میزان مهدی محبی پور برای مجموعه عکس مرگ تلخ پرندگان میانکاله اهدا کرد.

دیپلم افتخار و مبلغ ۳ میلیون تومان جایزه نقدی نفر دوم به مجید حجتی برای مجموعه عکس سکوت زمین اهدا شد.
تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی نفر اول بخش مجموعه عکس به محمدرضا عباسی برای مجموعه عکس من مرگ را زیسته ام اهدا شد.

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی بخش ویژه کرونا به امین نظری برای مجموعه عکس کرونا تقدیم شد.

بخش تک عکس مردمی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۳ میلیون تومان جایزه نقدی بهرام بیات برای بهترین تک عکس به انتخاب مردم تعلق گرفت.

بخش مجموعه عکس مردمی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی امین برنجکار برای بهترین مجموعه عکس به انتخاب مردم اهدا شد.

بخش بهترین مستند کوتاه مردمی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۶ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین مستند کوتاه مردمی به فاطمه صافی تهیه کننده مستند زندگی لیلا تعلق گرفت.

بخش بهترین مستند نیمه بلند مردمی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۵ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین مستند نیمه بلند مردمی به بهمن ابراهیمی تهیه کننده مستند قصه آق گُل اهدا شد.

بخش بهترین مستند بلند مردمی:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین مستند بلند مردمی به محمد صادق اسماعیلی تهیه کننده مستند آدور اهدا شد.

بخش بهترین فیلمبرداری:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین فیلمبرداری بهمن ابراهیمی و پدرام شبیری برای مستند قصه آق گُل تعلق گرفت.

بخش بهترین تدوین:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین تدوین به بابک حیدری برای مستند قطعه ۱۹ اهدا شد.

بخش بهترین صدا:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین صدا گذاری به حسین قورچیان برای مستند چشم‌ها و دست‌ها اهدا شد.

بخش بهترین پژوهش:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان جایزه نقدی بهترین پژوهش به امیر مسعود حسینی برای مستند طاهر تعلق گرفت.

در بخش دیگری از این مراسم از یک عمر فعالیت هنری سعید رشتیان تهیه‌کننده پیشکسوت سینمای مستند و مرتضی شعبانی به پاس یک عمر تلاش در زمینه مستند سازی تقدیر شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تلویزیون صدا و سیما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار تلویزیون صدا و سیما میلیون تومان جایزه نقدی نفر جشنواره تلویزیونی مستند برای مجموعه عکس خبرگزاری میزان بخش مجموعه عکس تندیس جشنواره جایزه سوم بخش بهترین مستند بلند مردمی بخش بهترین برای مستند تهیه کننده بخش تک عکس تعلق گرفت اهدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی در کنار فصل چهارم مجموعه «زیرخاکی» دو سریال ماه مبارک رمضان شبکه یک سیما بودند.

پخش «نون خ ۵»  روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه به پایان رسید ؛ درفصل پنجم این مجموعه تلویزیونی، «نورالدین خان‌زاده» با نقش‌آفرینی سعید آقاخانی و همولایتی‌هایش این بار به سیستان و بلوچستان سفر کرده و در فضای جغرافیای متفاوتی از غرب کشور ماجرا‌ها و چالش‌های خود را دنبال می‌کنند.

از سوی دیگر مسائلی همچون محیط‌زیست، حفظ گونه‌ای جانوری و گیاهی در حال انقراض، میراث فرهنگی و زیبایی‌های ایران و به ویژه سیستان و بلوچستان نیز مورد توجه سازندگان «نون خ» قرار داشته است.ضمن این که بسیاری از اتفاقات روز و شخصیت های مطرح فرهنگی، ورزشی و سیاسی هم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم دستمایه  شوخی های این مجموعه تلویزیونی بودند.

در یکی از قسمت‌های این مجموعه، در بین گفتگوی شخصیت‌های این مجموعه به عادت غذایی وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان  نیز اشاره شد.

شمسایی که به تازگی همراه با تیم ملی فوتسال کشورمان به مقام مقهرمانی مسابقات فوتسال آسیا رسیده است شب گذشته و در برنامه فوتبال برتر به این موضع و واکنش‌هایی که در سطح جاکه داشته است اشاره کرد که ویدئوی آن را در ادامه می‌بینید. 

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟