Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، میشل عون، رئیس جمهور لبنان که به قطر سفر کرده، در مصاحبه اختصاصی با شبکه الجزیره گفت: ناعادلانه است که سخنان یک فرد به کل لبنان نسبت داده شود، استعفای وزیر اطلاع رسانی مسئله شخصی اوست و ما خواهان بهترین روابط با اعضای شورای همکاری خلیج فارس هستیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره بحرانی که پس از انتشار سخنان جرج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی لبنان ایجاد شد، اعلام کرد که از قرداحی درخواست استعفا نکرده است، زیرا این موضوع مسئله شخصی اوست و بر این اساس و به گونه‌ای که برای لبنان بهتر باشد، عمل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری لبنان بحران کنونی با کشور‌های عربی بویژه عربستان را ناعادلانه دانست چرا که مسئولیت سخنان یک شهروند به مردم لبنان نسبت داده شده است و بر ادامه تلاش‌ها برای حل این بحران تاکید کرد.

وی درباره پرونده انفجار بندر بیروت گفت: با دیدگاه حزب الله لبنان درباره لزوم برکناری بازپرس در پرونده انفجار بندر بیروت موافق نیستم.

پس از اینکه میشل عون در سخنانی تاکید کرد که هرگز ریاست جمهوری را به خلأ نخواهد سپرد، گمانه زنی‌هایی مبنی بر تمایل وی برای ماندن در قدرت مطرح شده بود، اما عون در این مصاحبه تاکید کرد که تنها در صورتی پس از پایان دوران ریاست جمهوری اش در این پست می‌ماند که پارلمان چنین تصمیمی را اتخاذ کند.

رئیس جمهور لبنان گفت: «پس از پایان دوران ریاست جمهوری در ۳۱ اکتبر ۲۰۲۲ میلادی هرگز در کاخ بعبدا نخواهم ماند، اما اگر پارلمان ماندنم را تصمیم بگیرد، خواهم ماند.»

میشل عون در سال ۲۰۱۶ میلادی از سوی پارلمان لبنان به عنوان رئیس جمهوری این کشور انتخاب شد و با انتخابش خلأ ۲۹ ماهه ریاست جمهوری پایان یافت.

انتخابات پارلمانی لبنان در مارس ۲۰۲۲ برگزار خواهد شد و به گفته رئیس جمهور این کشور تمهیدات لازم برای برگزاری آن در حال انجام است.

رئیس جمهور لبنان صبح دیروز (دوشنبه) در راس هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی وارد دوحه شد و در دیدار با با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر در خصوص روابط دوجانبه، راه‌های توسعه آن و حمایت قطر از لبنان در زمینه‌های مختلف بحث و تبادل نظر شد.

دعوت امیر قطر از عون برای سفر به این کشور در حالی است که اخیرا به دنبال سخنان «جرج قرداحی» وزیر اطلاع رسانی لبنان در باره جنایت سعودی‌ها در یمن، روابط عربستان و همپیمانان عرب ریاض با لبنان دچار تنش و بحران کم سابقه شده است.

با وجود اینکه کویت، بحرین و امارات به پیروی از عربستان سفرای خود را از بیروت فراخواندند، اما قطر در سال‌های اخیر به ویژه پس از بحران قطع روابط با عربستان در سال ۲۰۱۷، سیاستی مستقل از ریاض در قبال مسائل منطقه‌ای اتخاذ کرده است و در این مسئله نیز وزیر خارجه خود را برای بررسی راه‌های حل و فصل این بحران به بیروت فرستاد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میشل عون تحولات لبنان کشورهای عربی امیر قطر عربستان سعودی ریاست جمهوری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه

امیر آشتیانی در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه گفت: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفتگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران  به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

 وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود 10 سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزای برخوردار است.

وزیر دفاع تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار داشت: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

آشتیانی با اشاره به  کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به 40 هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است  تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر  اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاستهای دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف  آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • نخستین واریزی مالک جدید به حساب استقلال
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم