Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دور جدید گفت‌وگوها بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) با هدف رفع تحریم‌ها دوشنبه (دیروز/هشتم آبان) در شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.

روزنامه «القدس العربی» در گزارشی به همین موضوع پرداخت و نوشت، مشخص نیست این دور هفتم بتواند نسبت به شش دور قبلی که میان طرفین در ماه‌های آوریل و ژوئن گذشته برگزار شد پیشرفت ملموس یا پیشرفت کیفی داشته باشد بویژه آنکه در قالب‌های بازدارنده‌ای انجام می‌شود که برخی از آنها که مربوط به مواضع آمریکا هستند، ثابتند و برخی فوری است که مربوط به متغیرها پس از انتخاب رئیس‌جمهور جدید در ایران «سید ابراهیم رئیسی» می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچین باید سفر اخیر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به این موضوعات افزود سفری که به دلیل مسائل فنی باقیمانده مانند نصب دوربین در تأسیسات کرج بدون نتیجه بود.

در ادامه این گزارش آمده: موضع آمریکا همچنان تأکید بر اصل "پایبندی مقابل پایبندی" است به معنای آنکه تهران و واشنگتن به توافق بازگردند همانطور که شش سال پیش امضا شد اما بدون بحث درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران چه برای کاهش آن و چه برای لغو نهایی آن. علیرغم آنکه بازگشت به توافق هسته‌ای از وعده‌های انتخاباتی "جو بایدن" رئیس‌جمهور آمریکا بود اما همانطور که ضرب‌المثل فرانسوی می‌گوید وعده‌های انتخاباتی تنها کسانی که به آن باور دارند را مقید می‌کند. اظهارات اخیر مقامات آمریکایی مربوط به برنامه‌ هسته‌ای ایران حاکی از آن مقدار انعظاف‌پذیری نیست که اجازه خوشبینی بدهد.

القدس العربی افزود: همچنین هیأت ایرانی که با تعداد زیاد به مذاکرات دور هفتم به وین آمده‌اند اساسا مقاماتی در تخصص‌های اقتصادی، صنعتی، تجاری، نفتی و بانکی هستند که پیام روشنی درباره ماهیت هدفی که تهران در این دور دنبال می‌کند یعنی مذاکره درباره رفع تدریجی یا یک باره تحریم‌های آمریکا دارند. در واقع بخش دوم پیام چندان واضح به نظر نمی‌رسد زیرا تهران قصد ندارد دوباره وارد مذاکرات سخت و پیچیده درباره درجات غنی سازی اورانیوم، برنامه موشک‌های بالستیک یا موضوع نفوذ منطقه‌ای ایران به صورت کلی وارد شود.

این روزنامه فرامنطقه‎ای نوشت: می‌توان در نظر گرفت که دورهای نشست‌ وین از ابتدا و این دور نیز از پیامدهای دو قطبی شدن بین طرف‌های بین‌المللی مذاکره‌کننده با تهران یعنی فرانسه، انگلیس و آلمان از یک سو که نزدیک به موضع آمریکا هستند و روسیه و چین که تمایل بیشتری به جانبداری از ایران دارند از سوی دیگر، آسیب دیده‌اند. همچنین پوشیده نیست که دولت رژیم اشغالگر اسرائیل از هیچ تلاشی برای بر هم زدن فضای مذاکرات وین دریغ نمی‌کند (این) سوای وارد شدن به ائتلاف‌های خصمانه برای هر نزدیکی با ایران همانطور که در توافق تکنولوژی اخیر انگلیس و اسرائیل رخ داد.

این روزنامه در پایان پیش‌بینی کرد: به احتمال زیاد دور هفتم مذاکرات محکوم به شکست است زیرا بن بست فعلی نه تنها تشدید می‌شود بلکه افق‌های راه‌حل را نیز بیشتر مسدود می‌کند.

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیشب در پیام‌هایی در توییتر بار دیگر در اظهاراتی متناقض با موضع‌گیری پیشین تل‌آویو گفت که با مذاکرات با ایران مخالف نیست.

این لفاظی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی انجام می‌شود که «ایهود اولمرت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی چند روز پیش در سخنرانی، هدف لفاظی مقامات این کشور علیه ایران را فاش کرد.

اولمرت در سخنانش گفت که تمام آمادگی‌ها و اقداماتی که اسرائیل مدعی است برای حمله به ایران انجام می‌دهد با هدف ترساندن آمریکایی‌ها به جای ایجاد قابلیت‌هایی برای آسیب رساندن به برنامه هسته‌ای تهران است. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران وین مذاکرات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۸۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعای ضد ایرانی واشنگتن مبنی بر تهدید بودن جمهوری اسلامی ایران برای منطقه مدعی شد که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل حمله اسرائیل متوقف شد.

به گزارش مشرق، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل عملیات رفح متوقف شد و تصمیم نهایی درباره چگونگی سرنوشت این محموله نگرفته‌ایم.

رئیس پنتاگون ادامه داد: آمریکا به صراحت گفته است که اسرائیل باید غیرنظامیان را برای انجام یک عملیات نظامی درنظر بگیرد. آمریکا نمی‌خواهد شاهد یک عملیات نظامی بزرگ در این شهر باشد و تمرکز بر روی حفاظت از غیرنظامی‌ها است.

او مدعی شد: هدف کنونی ما در خاورمیانه محافظت از غیرنظامیان و سربازان ما و آزادی گروگان‌ها است. ما همچنان مخالف یک عملیات نظامی بزرگ در رفح هستیم.

وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است. تعهد ما به اسرائیل قاطع است و از ۷ اکتبر تاکنون ما ده ها میلیارد دلار کمک به آن ارسال کردیم.

لوید آستین اضافه کرد: ما متعهد به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. ارتش اسرائیل نباید عملیاتی را آغاز کند که امنیت و ایمنی غیرنظامیان را درنظر نمی گیرد. ما درحال بازبینی تعدادی کمک امنیتی به اسرائیل در زمینه تحولات کنونی در رفح هستیم.

او همچنین گفت: ما به چندین کشور آفریقایی کمک می کنیم تا توانایی های خود را برای مقابله با تهدیدات تروریستی افزایش دهند و در تلاش هستیم تا توانایی هایی را برای حضور موثر در بسیاری از کشورهای آفریقایی توسعه دهیم.

دیگر خبرها

  • ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران
  • لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
  • فلسطینیان از قدس تا رفح و نقب، قربانی جنایات صهیونیست‌ها
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • حماس با پیشنهاد آتش بس موافقت کرد/ توپ در زمین اسرائیل!/ آمریکا: در حال بررسی پاسخ حماس هستیم
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • پیش بینی ۲۷ سال پیش برژینسکی درمورد ایران که درست از آب درآمد