Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، این باشگاه خواستار ورود نهادهای نظارتی به موضوع قراردادهایی شد که پیش از این به ویژه با بازیکنان و مربیان خارجی منعقد شده است و در جریان آن، نفراتی جذب شده‌اند که یا با توجه به عملکرد، توجیه فنی و اقتصادی برای حضورشان وجود نداشته است یا موثر و کارآمد بوده‌اند، اما در زمان مقرر نسبت به پرداخت مطالبات‌شان و همچنین انجام توافق در زمان جدایی برای جلوگیری از ورود خسارت به باشگاه، اقدام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درخواست باشگاه از نهادهای مربوطه از جمله سازمان بازرسی کل کشور و دیگر بخش‌هایی که بنابر وظیفه ذاتی خود، می‌توانند و لازم است به این‌گونه موارد ورود کنند بر این اساس صورت گرفته است که بخش زیادی از دارایی‌های باشگاه و منابع مالی محدود که با دشواری تامین می‌شود، صرف پرداخت‌هایی شده است که یا ثمری نداشته‌اند یا اصلا نباید اتفاق می‌افتادند.

مشکلات بسیاری که اکنون با آن مواجه هستیم و گلایه‌های بر حقی که همین حالا از جانب اعضای تیم مطرح می‌شود در حالی وجود دارد که باشگاه اگر این پرداخت‌های بین‌المللی را نداشت، اصلا بروز نمی‌کردند. اگر منابع مالی باشگاه به سمت و سوی جبران میراث برجای مانده از گذشته نمی‌رفت، با همین شرایط کنونی که هنوز قرارداد با کارگزار بسته نشده است، پرداخت به بازیکنان به روز شده بود و درآمد حاصل از کارگزار و اسپانسر هم به پوشش هزینه‌های آینده اختصاص پیدا می‌کرد.

باشگاه پرسپولیس، از زمان حضور سید مجید صدری در هیئت مدیره، فقط در ۲ پرونده ماریو بودیمیر (۵۶۰ هزار دلار) و گابریل کالدرون (۷۴۰ هزار دلار) در مجموع معادل یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار را بابت قراردادهایی که بسته شد، پرداخت‌هایی که در آن زمان صورت نگرفت و توافق‌هایی که باید برای جدایی انجام می‌شد و نشد پرداخت کرده است. ما درباره عددی نزدیک به ۳۸ میلیارد تومان فقط برای این ۲ مورد صحبت می‌کنیم که در همین مقطع از چرخه مالی باشگاه خارج شده است. اگر این ارقام از دست پرسپولیس نرفته بود مشکلی برای پرداخت مطالبات بازیکنان وجود نداشت. حتی اگر در زمان جدایی این نفرات، فقط اقدام برای توافق بر سر جدایی شده بود، بخش زیادی از رقمی که گفته شد در اختیار باشگاه باقی می‌ماند و چه موانع و مشکلاتی که با آن از سر راه پرسپولیس برداشته نمی‌شد.

در باشگاه پرسپولیس واقعا این باور وجود دارد که بخشی از خسارت‌های وارد شده باید از سوی مدیران وقت باشگاه در زمان وقوع این اشتباهات جبران شود، چون پرسپولیس مجموعه‌ای متعلق به مردم است. همچنین همیشه از خواسته‌های هواداران بوده است که مدیران، ضامن جبران خسارت‌هایی باشند که در پی اشتباهات ایشان به وقوع می‌پیوندد. این باید به یک رویه برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات در آینده تبدیل شود.

باشگاه پرسپولیس نیز از این پس، بیش از پیش در ارتباط با کلیه موارد، شفاف سازی خواهد کرد تا هواداران در جریان حقایق و زوایای مختلف مسائلی که وجود دارد قرار بگیرند. این اقدام تا آن‌جا که برنامه‌ها و منافع باشگاه را دچار خدشه نکند، در راستای احترام به حق هواداران برای اطلاع از چند و، چون مسائل تیم و باشگاه محبوب‌شان و برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های برخی حاشیه سازان صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1120271 برچسب‌ها پرسپولیس تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرسپولیس تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر به سه پرونده، قاچاق سوخت به میزان ۶۴ هزار لیتر و ارزش ۲ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال رسیدگی کرد.
انصاری افزود: این شعبه پرونده خرید و فروش و حمل ۲ هزار و ۴۰۰ هزار لیتر گازوئیل به ارزش ۸۹۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به مدارک موجود و نوع کشف سوخت در خودرو، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌ها متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون جزای نقدی محکوم کرد.
وی درباره پرونده قاچاق ۲ هزار و ۳۴۰ لیتر سوخت به ارزش یک میلیارد و ۲۶ میلیون ریال، ادامه داد: شعبه رسیدگی کننده ضمن ضبط سوخت کشف شده متهم را به پرداخت ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: همچنین شعبه پرونده قاچاق یک هزار و ۶۶۰ لیتر گازوئیل به ارزش ۷۳۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۴۷۶ میلیون جریمه نقدی محکوم کرد.

 

دیگر خبرها

  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان