Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری ۴ جانبه وزارت جهاد کشاورزی با وزارت امور اقتصادی و دارایی، بنیاد برکت و صندوق کارآفرینی امید با هدف اشتغالزایی در بخش کشاورزی امضا شد.

مراسم امضای تفاهم نامه چهار جانبه اجرای طرح‌های کشاورزی در مناطق محروم کشور، بین وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و صندوق کارآفرینی امید، در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حاشیه این مراسم، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی، اظهار کرد: ظرفیتی در تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای رونق اشتغال در حوزه های مختلف وجود دارد و امروز بر اساس ظرفیت این تبصره، با وزارت امور اقتصادی و دارایی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و صندوق کارآفرینی امید، تفاهم نامه ای را امضا کردیم.

وی افزود: این تفاهم نامه در زمینه اشتغالزایی در حوزه روستایی، در بخش کسب و کارهای خُرد کشاورزی، گلخانه های کوچک مقیاس، برندسازی در کشاورزی، توسعه کشت گیاهان دارویی، پرورش شتر و حوزه‌های شیلاتی و دامپروری است که این اقدامات با استفاده از تسهیل‌گری بنیاد برکت، حمایت صندوق کارآفرینی امید و ظرفیت‌های مالی تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و نظارت وزارت امور اقتصادی و دارایی انجام خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال بتوانیم نتیجه عملکرد خوبی را از این توافقنامه ببینیم، البته این اقدامات با توجه به ظرفیتی که وجود دارد تا پایان تیرماه سال آینده می تواند استمرار داشته باشد.

استفاده از منابع تبصره ۱۸ برای اشتغالزایی در کشور

سید محمدهادی سبحانیان معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزارت اقتصادی و دارایی نیز در حاشیه این مراسم، گفت: به موجب تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰، منابعی برای سرمایه گذاری و تولید و اشتغال در نظر گرفته شده بود که متولی اصلی آن وزارت اقتصاد بوده است.

وی افزود: با استقرار دولت سیزدهم، تلاش های بیشتری برای فعال شدن منابع انجام شد و دستگاه های مختلف، برنامه های خود را به وزارت اقتصاد ارسال کردند و این برنامه ها مصوب شد و با تلفیقی که این منابع با منابع بانکی خواهند داشت امیدواریم بر خلاف سال های گذشته که منابع تخصیص داده می شد اما اشتغال ایجاد نمی شد، شاهد مصرف این اعتبارات برای برنامه های اشتغالزایی باشیم.

سبحانیان با بیان این که وزارت جهاد کشاورزی برای استفاده از این منابع در جهت اشتغالزایی پیشرو بوده است، تصریح کرد: با تفاهم نامه ای که با بنیاد برکت، وزارت جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید امضا شده است، امیدواریم تا سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ این اعتبار برای  پروژه های عملیاتی شده، هزینه شود تا شاهد تحول در بخش کشاورزی باشیم.

استفاده از تسهیلگران بنیاد برکت در طرح‌های کشاورزی

محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) نیز در حاشیه این مراسم، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان و به منظور اجرای طرح های کشاورزی و اشتغالزایی در مناطق محروم کشور امروز در وزارت جهاد کشاورزی امضا شد.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی اولین وزارتخانه ای است که در تحقق منابع تبصره ۱۸ برای اشتغالزایی در کشور اقدام کرده است، بنیاد برکت هم با استفاده از شبکه تسهیل‌گران و مجریان خود در سراسر کشور به اجرای هدفمند این طرح کمک خواهد کرد.

ترکمانه تصریح کرد: بنیاد برکت یک شبکه ۸۰۰ نفری از تسهیل‌گران در ۳۱ استان کشور دارد و توسط این افراد طرح های کشاورزی انجام خواهد شد، تاکنون ۴۰ درصد از طرح های ما مربوط به بخش کشاورزی بوده که با این تفاهم به ۶۰ درصد خواهد رسید.

عاملیت صندوق کارآفرینی امید در طرح های کشاورزی

اصغر نورالله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، در حاشیه مراسم امضای تفاهم، عنوان کرد: تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰، مجموعه شبکه بانکی و صندوق کارآفرینی امید را به عنوان عامل برنامه های اشتغالزایی دولت معرفی کرده است و با توجه به این که برنامه های ما عمدتا در حوزه های روستایی و زنجیره تامین بخش کشاورزی،  اعم از فرآوری، بسته بندی و سایر حلقه‌های زنجیره تامین بخش کشاورزی است، این عاملیت را پذیرفتیم.

وی افزود: مقرر شد، بنیاد برکت تسهیل‌گری در این پروژه را انجام دهد و صندوق کارآفرینی امید هم با توجه طرح هایی که وزارت جهاد کشاورزی به ما معرفی می کند، پرداخت تسهیلات را بر عهده گیرد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزارت امور اقتصادی و دارایی صندوق کارآفرینی امید تبصره ۱۸ قانون بودجه وزارت جهاد کشاورزی طرح های کشاورزی بخش کشاورزی بنیاد برکت تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: جلسه این هفته کمیسیون تلفیق شورای ششم اصفهان منتج به انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر شد تا مبنایی برای توسعه همکاری و استفاده متقابل برای پیشبرد پروژه‌ها باشد.

محمد نورصالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به موارد مطرح شده در جلسه این هفته کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در بخش عمده‌ای از این جلسه، به مدت سه ساعت میزبان مدیرعامل بانک شهر به دعوت شورای اسلامی شهر اصفهان بودیم.

وی افزود: بانک شهر یک بانک تخصصی مدیریت شهری شهرداری‌ها است که در طول سال‌های گذشته از زمان تأسیس اقدامات خوبی برای شهرداری‌های کشور به‌ویژه کلان‌شهرها برای تأمین منابع و اوراق مشارکت، «برات کارت» و ارائه تسهیلات برای تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی از جمله خرید اتوبوس و مترو انجام داده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: این جلسه فرصتی بود تا مجموعه شورا و شهرداری اصفهان به‌ویژه شهردار و معاون ایشان، درخواست‌ها، انتظارات و توقعاتی که برای سرعت‌بخشی به اجرای پروژه‌ها داشتند را مطرح کنند.

نورصالحی گفت: در این جلسه مدیرعامل بانک شهر شرایط فعلی سیستم بانکی و محدودیت‌های موجود با توجه به سیاست‌های بانک مرکزی و راه‌حل‌ها برای استفاده بهتر از منابع بانکی برای سرعت‌بخشی به پروژه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه جلسه کمیسیون تلفیق این هفته شورای اسلامی شهر اصفهان منتج به انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر شد تا مبنایی برای توسعه همکاری و استفاده متقابل برای پیشبرد پروژه‌ها باشد، گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شد زمینه‌های سرمایه‌گذاری بانک شهر در پروژه‌های شهر، استفاده از تسهیلات برای برای سازندگان مسکن به‌ویژه انبوه‌سازان، همچنین خرید اتوبوس، مترو، تاکسی برقی و انواع سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی که در تهران پیگیری می‌شود، با کمک بانک شهر در شهر اصفهان نیز فراهم شود و در مجموع برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ و BOT در تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه بین بانک، سرمایه‌گذار و شهرداری بتواند اتفاقات خوبی در این کلان‌شهر رقم بخورد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: در ادامه جلسه نیز دو لایحه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 751595

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی