Web Analytics Made Easy - Statcounter

با استناد به اظهارات منتشر شده از سوی دست اندرکاران سازمان لیگ و مدیران شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی، برخلاف فصل گذشته شرایط مالی استقلال در مقطع کنونی ایده آل به نظر می‌آید.

خبرگزاری میزان - بر اساس اظهارات فریبرز محمودزاده، مسئول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ، باشگاه استقلال با استناد به مستندات مالی تا این لحظه ۴۵ درصد از قرارداد کوین یامگا و ۳۵ درصد از قرارداد رودی ژستد را به عنوان پیش پرداخت به این دو بازیکن خارجی پرداخت کرده است که بر این اساس و ارائه اسناد و مدارک مرتبط با این فرایند و تکمیل سایر ضمانت‌های دیگر مجوز همراهی این دو بازیکن صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی خدایی معاون شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی از پرداخت مبلغ اجاره یک میلیارد و سیصد میلیون تومانی ورزشگاه آزادی قبل از بازی استقلال و نساجی خبر داده است.

همچنین باشگاه استقلال برای پرداخت سهم ۳ میلیاردی سازمان لیگ از محل تبلیغات محیطی طی نامه‌ای خواستار ارائه شماره حساب شده است تا این مبلغ را به حساب آن‌ها واریز کند.

این اظهارات و نقل قول‌ها از سوی مقامات رسمی فوتبال و زیر مجموعه وزارت ورزش نشان می‌دهد اوضاع و احوال مالی استقلال برخلاف سال گذشته ایده آل است و بازیکنان و کادر فنی تیم با چالش‌های مالی همیشگی رو به رو نیستند و تنها نتایج تیم در برهه کنونی باعث بروز تنش‌هایی میان هواداران شده است که ممکن است کادر فنی استقلال را باچالش‌های غیرمنتظره رو به رو سازد.

همین اتفاقات باعث شده هواداران باشگاه رقیب با استناد به گزارش‌های موجود مجید صدری را تحت فشار قرار دهند که چگونه استقلال در مقطع کنونی مشکل مالی ندارد و درآمد پایدار قابل قبولی در اختیار دارد، اما بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس با بحران مالی مواجه شده‌اند و بابت عدم پرداخت مطالباتشان دست به اعتراض زدند و صدری و وزیر ورزش و جوانان را بابت این مساله تحت فشار قرار دادند.

بیشتر بخوانید: ماجرای عجیب تأخیر در آغاز دیدار پرسپولیس - نفت مسجدسلیمان

انتهای پیام/

برچسب ها: استقلال سازمان لیگ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان لیگ استقلال سازمان لیگ سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • صدای پای بازیکن نام آشنا در استقلال گوش می‌رسد/ این شادی گل بی دلیل نبود!
  • قابی زیبا از سیدحسین حسینی کنار دخترش؛ یار همیشگی! + عکس