Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مظفر کماندار» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بودجه کلانشهر کرمانشاه در سه سال گذشته و سیر صعودی آن اظهار کرد: در گزارش های موجود هزینه و درآمد و تفکیک آن به مناطق شهری به صورت شفاف به مردم ارائه نشده و صرفا کلی گویی شده است؛ اینکه از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ به ترتیب از ۷۸۰ میلیارد تومان به ۱۳۰۰ میلیارد سپس به سه هزار میلیارد تومان رسیده و حدود ۶۰ درصد آن هم به هزینه های جاری شهرداری و ۴۰ درصد به هزینه های عمرانی تخصیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه مدیریت جدید شهر کرمانشاه باید این رویکرد را اصلاح کند، گفت: اگر که می‌خواهیم در مسیر توسعه قرار بگیریم باید هزینه سالیانه را در ۲ بخش فعالیت‌های سرمایه‌ای و هزینه‌ای (جاری) و درآمدها تبدیل کنیم که بیشتر از محل عوارض (مالیات بر ارزش افزوده و عوارض پایدار) و مشارکت ها ناپایدار ساخت و ساز، فروش دارایی (املاک و ...) ‌و دریافت وام های بلاعوض دولتی در قالب طرح های ملی و عمرانی است.

به گفته او، در این روش، هزینه و درآمد به صورت شفاف و تقسیم بندی اعتباری در میان مناطق و معاونت ها و سازمان ها شهرداری انجام می شود سپس باید رصد مدیریتی هم انجام گیرد.

کماندار که ۱۲ جلد کتاب در حوزه تخصصی مهندسی عمران تالیف کرده است، اظهار کرد: باید با اهتمام و همکاری با شورای اسلامی شهر طرح بازنگری در تعدیل و منطقی کردن بودجه مصوب امسال و سال ۱۴۰۱ به دلیل حاکمیت شرایط خاص در کشور دنبال شود؛ شرایطی ویژه ای از جمله شدت گرفتن تحریم ها، بیماری کرونا و شرایط نامناسب اقتصادی شهر و شهروندان، خشکسالی و همچنین با هدف صیانت از دارایی های شهرداری به منظور نگهداری از آنها برای آینده و استفاده درآمد پایدار از ظرفیت ها است.

این دکترای مهندسی عمران (گرایش مدیریت ساخت) بر بازنگری اساسی اهداف و تصمیمات مربوط به پروژه های نیمه کاره شهرداری (مانند قطار سبک شهری) و ارایه راهکار برای آن تاکید و بیان کرد: در این زمینه به کارگیری روش های نوین مشارکتی در مراحل مختلف ساخت و بهره برداری و واگذاری پروژه های شهری به منظور افزایش و پایدارسازی درآمدهای شهرداری ضرورت دارد.

«بروزرسانی و بکارگیری فناوری روز و مصالح متناسب با اقلیم کرمانشاه، استفاده از ظرفیت های کارخانه آسفالت و سنگ شکن به منظور ساخت قطعات پیش ساخته و بتن آماده به منظور اجرای پروژه ها با هزینه کمتر و ارایه خدمات به خارج از محدوده شهری با ایجاد درآمدهای پایدار برای شهر» از دیگر پیشنهاهای این صاحبنظر مدیریت شهری برای مدیریت کم هزینه و پربازده کلانشهر کرمانشاه بود.

کماندار همچنین موضوع «اجرای طرح ممیزی املاک به منظور کاهش اتکا به کمیسیون ماده ۱۰۰ در تامین مالی برای اداره شهر» را مطرح و عنوان کرد: تحقق درآمدهای شهری مصوب از طریق روش‌های تامین درآمد پایدار و کاهش اتکا به عوارض ساختمانی، پیگیری و ارایه طرح با مشارکت نمایندگان استانی جهت تخصیص ردیف های ملی در بودجه برای بافت ها فرسوده، کاهش آسیب های اجتماعی و رفع مشکلات حاشیه نشینی از دیگر راهکارهای مناسبی است که می تواند با استفاده از آنها به تقویت بودجه ای شهرداری پرداخت و بخش عمده ای از موانع موجود را برداشت.

کلانشهر کرمانشاه با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارای هشت منطقه شهرداری است.

با وجود اینکه این کلانشهر از چند ماه گذشته شهردار ندارد اما شورای ۱۱ نفره آن به دلیل اختلافات گروهی همچنان موفق به انتخاب شهردار نشده است.

برچسب‌ها شهرداری کرمانشاه پروژه ساختمانی مدیریت شهری کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری کرمانشاه پروژه ساختمانی مدیریت شهری شهرداری کرمانشاه پروژه ساختمانی مدیریت شهری کرمانشاه شهر کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: مقابله با ساخت و سازهای ناایمن و غیراصولی در کرمانشاه تشدید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افشین یگانه در بازدید از یک ساختمان ناایمن در شهر کرمانشاه، اظهار داشت: پیرو گزارش‌های شهروندان در خصوص احتمال تخریب منازل مسکونی مجاور یک گودبرداری ناایمن و دستور استاندار کرمانشاه، در راستای پیشگیری و روند رفع خطر از بناهای ناایمن به محل گودبرداری مورد نظر رفتیم.

وی عنوان کرد: در رابطه به این گودبرداری از چهار ماه قبل تذکرات مکرری به شهرداری منطقه 6 اعلام شده که متأسفانه عدم توجه و پیگیری از سوی مرجع مذکور منجر به این وضعیت فعلی شده است.

یگانه با بیان اینکه توجه به رفع موارد ناایمن و بحران‌ساز در سازه‌ها یکی از الزامات است و باید ناایمنی‌ها رفع شود گفت: پیرو حادثه قبلی در شهرک ظفر و ورود دادستان و دستورات قضایی در مورد آن موضوع، طی بازدید صورت گرفته از ساختمان ناایمن با همراهی نمایندگان سازمان‌های مرتبط، وضعیت آن بررسی و رفع خطر و نکات الزامی و قضایی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: جلوگیری از حوادث در جهت ایمنی و حفاظت از جان مردم و حفظ حقوق شهر برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است که با همکاری بین دستگاهی قابل پیشگیری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه