Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، نشریه اشتاندارد اتریش در مقاله ای نوشت: در حالی که مذاکرات بر سر توافق هسته ای جدید با ایران در وین آغاز شده است، وزیر امور خارجه اسرائیل مشغول یک تور تبلیغاتی در لندن و پاریس است. لاپید روز دوشنبه پس از دیدار با وزیر امور خارجه انگلیس گفت، ایرانی ها فقط به یک دلیل به این مذاکرات می آیند: آنها می خواهند تحریم ها برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به غرب توصیه کرد که فریب نخورند.

 نفتالی بنت نیز روز دوشنبه هشدار داد که آمریکا و اروپا در خطر فریب خوردن از سوی رژیم تهران هستند. وی خطاب به قدرت های مذاکره کننده گفت: تسلیم این باج خواهی هسته ای نشوید. در غیر این صورت، تهران برای مسیر مصمم خود به سمت انرژی هسته ای پاداش خواهد گرفت.

اسرائیل در جریان مذاکرات وین چیزی برای به دست آوردن ندارد، اما چیزهای زیادی برای از دست دادن دارد. در اسرائیل این نگرانی وجود دارد که شرکای مذاکره کننده تعهدات مبهمی را از سوی تهران به قیمت کاهش گسترده تحریم ها بخرند. تل آویو با نگرانی و عصبانیت شاهد است که دولت بایدن علاقه زیادی به راه حل مذاکره نشان داده، اما در عین حال هیچ طرح جایگزینی ارائه نکرده است. یک افسر ارشد اسرائیلی می گوید اگر از مداخله نظامی صحبتی نباشد، تهران تشویق می شود تا با [گستاخی] بیشتر رفتار کند.

پاتریک کلاوسون، کارشناس مسائل ایران می گوید: «جهان کم کم به این واقعیت عادت می کند که ایران در حال پیشرفت هایی است که در گذشته غیرقابل قبول بود و امروزه به سادگی نادیده گرفته می شود». دلایل متعددی برای این امر وجود دارد. یک افسر اسرائیلی آن را اینگونه توصیف کرد: "آمریکا فقط به کووید، چین و تغییرات اقلیمی علاقه مند است."

ایران طی چند ماه گذشته برنامه هسته ای خود را به شدت گسترش داده است. دولت جدید اسرائیل، سیاست ایران در زمان نتانیاهو را شکست خورده می بیند. درست است که همه می دانند که حمله نظامی بدون آمریکا امکان پذیر نیست و بایدن علاقه چندانی به آن ندارد، اما تل آویو انتظار داشت واشنگتن حداقل به صورت لفظی این گزینه را به روشی قطعی تر تصدیق کند.
 

۳۱۱۳۱۱

کد خبر 1578354

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و اسرائیل هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد: پلیس اواخر روز یکشنبه پس اینکه معترضان در چمن مرکزی دانشگاه تکنیک ویرجینیا چادر برپا کردند، اقدام به پاکسازی و بازداشت معترضان کردند.

مقامات دانشگاه به کسانی که تجمع کردند توصیه کردند که وسایل خود را جمع کنند و داوطلبانه متفرق شوند؛ و سپس، پلیس ویرجینیا افرادی را که از این خواسته پیروی نکردند، بازداشت کرد.

این دانشگاه افزود: "حدود ساعت ۱۰:۱۵ شب، پلیس به معترضان نزدیک شد تا از آنها بخواهد ظرف ۵ دقیقه متفرق شوند. کسانی که باقی مانده بودند دستگیر شدند. "

به گفته شبکه‌ای بی سی نیوز، پلیس ده‌ها معترض را بازداشت کرده است.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

استفاده از خشونت و ابزار‌های پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعا‌های آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

اینگونه سرکوب‌های خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتار‌ها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می‌رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی‌های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

منبع :ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد