Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعیدرضا عاملی در حاشیه هشتصد و پنجاهمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری و با حضور روسای مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه و اعضای حقیقی و حقوقی این شورای عالی انقلاب فرهنگی نهم آذرماه برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگاری درمورد مصوبه افزایش ظرفیت پذیش دانشجوی پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: دستور کار اول این شورا در جلسه آینده موضوع افزایش دانشجویان پزشکی است و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی هم دستور جلسه ۸۵۱ را مورد تایید قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ظرفیت مهم کشور در جذب و افزایش دانشجوی پزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۹، ۳۸ هزار نفر از داوطلبین علوم تجربی معدل بالای ۱۹ داشتند که این امر نشان دهنده ظرفیت داوطلبین پزشکی در ورود به حوزه حساس رشته‌های پزشکی است اما میزان پذپرش امسال دانشجو در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی هشت هزار و ۵۰۰ نفر بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: از سوی دیگر در سال ۱۳۶۸ تعداد دانشکده‌های پزشکی در کشور ۲۷ دانشکده بوده است اما اکنون این تعداد به ۶۸ دانشکده پزشکی رسیده است.

عاملی گفت: همچنین در سال ۱۳۶۸ تعداد تخت‌های بیمارستانی کشور ۸۰ هزار تخت بود که اکنون ۵۵۰ هزار تخت بیمارستانی است. دستگاه‌های مرتبط با موضوع از جهت تامین منابع مالی، موافقت خود را برای افزایش دانشجوی پزشکی اعلام کرده‌اند و نیز مطالعات دقیقی در زمینه مصوبه افزایش دانشجوی پزشکی صورت گرفته است.

وی یادآور شد: کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی نزدیک به ۲۰ جلسه به این موضوع اختصاص داده‌اند و ۲ جلسه هم با حضور ذی نفعان موضوع  افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در ستاد نقشه جامع علمی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی در ستاد نقشه جامع علمی کشور تصویب شده است.

به گزارش ایرنا، در یک صد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور پیشنهاد افزایش حداقلی پذیرش سه هزار دانشجوی پزشکی به ظرفیت موجود کشور طی بازه زمانی حداقل پنج سال به تصویب رسید.

همچنین مقر شد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیشنهادهای خود را درباره افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی از سه هزار تا پنج هزار به ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور ارایه دهد.

ادامه بررسی وظایف کار قرارگاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف توجه به مسایل اصل حوزه علم و فرهنگ

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به ادامه تشریح جلسه امروز این شورا پرداخت و گفت: دستور این جلسه در ادامه جلسه ۸۴۹ بود که وظایف کار قرارگاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف توجه به مسایل اصل حوزه علم و فرهنگ و رصد و پایش و بازخورد سریع به مشکلات مردم در حوزه علم و فرهنگ بود.

عاملی ادامه داد: در این جلسه هم الزامات مرتبط با رویکرد جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه علم و فرهنگ کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.   ۱۹ نفر از اعضای شورای عالی در مباحث مطروحه اظهار نظر کردند و در پایان رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تعریف رابطه ین شورا  با قوای سه گانه و سایر دستگاه و شوراهای عالی و توجه به ارتباطات بین المللی حوزه علم و فرهنگ و همچنین پرهیز از ورود به حوزه‌های اجرایی مورد تاکید قرار گرفت.

وی یادآور شد: ادامه مباحث مرتبط با تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور جلسه آینده این شورا قرار گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از انتخاب پنج نفر از نمایندگان این شورا خبر داد و تصریح کرد: ۱۱ نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در این دور جدید شورا حضور ندارند که از زحمات و تدابیر آنها تشکر می‌کنیم و قدردان زحمات آنها هستیم.

عاملی افزود: در جلسه ۸۵۰ نمایندگان شورای عالی در هیات تجدید نظر وزارت علوم، وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه آزاد مشخص شدند. محمدرضا مخبر دزفولی به عنوان نماینده شورای عالی در هیات تجدید نظر وزارت بهداشت، عادل پیغامی در هیات تجدید نظر دانشگاه آزاد و منصور کبگانیان در هیات تجدید نظر وزارت علوم مورد تایید و تصویب قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در هیات نظارت بر مطبوعات حسین ساعی به عنوان نماینده  شورای عالی انقلاب فرهنگی و محمدعلی کی‌نژاد نیز برای یک دوره  دیگر به عنوان رییس هیات عالی جذب مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفتند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این هیات‌ها تجدید نظر از این جهت مهم‌ هستند که اختیارات رسیدگی به اموری که مسوولیت دیوان عدالت اداری بوده به هیات‌های تجدید نظر واگذار شده است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی شورای عالی انقلاب فرهنگی قوه قضاییه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رییسی شورای عالی انقلاب فرهنگی قوه قضاییه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پذیرش دانشجوی پزشکی نقشه جامع علمی کشور هیات تجدید نظر حوزه علم و فرهنگ افزایش دانشجوی وزارت بهداشت تجدید نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه های پزشکی و ادامه رایزنی ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی ها و دغدغه های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه ای تعرفه های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سالهای اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می دهد دستاوردها و رایزنی های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره های قبل قابل قبول تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می دهد تعرفه های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظرها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می کند و معاونت های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان ها که بدون چشم داشت وقت می گذارند و کارهای مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسورهای ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

کد خبر 6093700 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش