Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@11:42:39 GMT

۴۰۰ مجمع خیران مدرسه ساز در کشور تشکیل شده است

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۳۶۱۷

۴۰۰ مجمع خیران مدرسه ساز در کشور تشکیل شده است

ناصر قفلی روز چهارشنبه در حاشیه گردهمایی یک روزه  روسای مجمع خیرین مدرسه ساز کشور به میزبانی البرز در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه جامعه خیران مدرسه‌ساز ۲۳ سال پیش شروع به فعالیت کرده است،افزود: اکنون میزان مشارکت خیرین در ساخت فضاهای آموزشی در کشور به ۵۰ درصد رسیده است.

وی بیان داشت: در زمان حاضر یک هزار خیر مدرسه ساز خارج از کشور داریم که برخی از آنها تعداد زیادی مدرسه ساخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور،خاطرنشان کرد: اکنون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، زمین و تجهیزات رایگان در اختیار خیران قرار می دهد که خیران می توانند از این فرصت برای سرمایه گذاری در امر مقدس مدرسه سازی که توام با آرامش است،استفاده کنند.

قفلی تصریح کرد: امروز در امرمهم مدرسه سازی هر کس در حد توان خود می تواند حتی با اهدای هزینه یک آجر مشارکت داشته کند.

وی اضافه کرد: به نیکوکاران فعال در امر مقدس مدرسه سازی اطمینان می دهیم که پول آنها در نیتی که خود آنها دارند، هزینه می شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته خیران سه هزار میلیارد تومان برای امر مدرسه سازی کمک کردند،عنوان کرد: دولت هم ۳۳۰ درصد آورده خود را به این امر اختصاص داد  که نتیجه آن به سرو سامان رساندن ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره در کشور شد.

رییس جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور ادامه داد: تا کنون خیران ۱۳۵ هزار کلاس درس در استان های مختلف از جمله مناطق محروم و کم برخوردار کشور ساخته اند.

وی اظهارداشت: با شکل گیری پویش‌های مختلف مدرسه سازی و تبیین اهداف و اهمیت مدرسه سازی، علاوه بر این که تعهدات پیشین، رشد قابل توجهی یافت و خیرین جدیدی با شوق بیشتر وارد این عرصه مهم شدند.
قفلی یادآورشد: به عنوان مثال در پویش « مهر را با محرم آغاز کنیم و من مادرم، بچه‌های ایران، فرزند من»  که با استقبال یک میلیون نفر از مردم نیکوکار  کشور روبروشد بالغ بر هشت میلیارد تومان به مدرسه سازی کمک شد که این مشارکت و همدلی نشان از دغدغه‌مندی مردم نسبت به امر آموزش و پرورش دانش آموزان و اهمیت مدرسه‌سازی دارد.

وی گفت: توسعه و گسترش فرهنگ مشارکت‌های مردمی در کارهای خیر، اثرات تربیتی و اخلاقی در اجتماع دارد و موجب تشویق بیشتر مردم به این کارها می‌شود.

رییس جامعه خیران مدرسه‌ساز کشورتاکید کرد: جامعه خیرین مدرسه ساز به عنوان بزرگ ترین نهاد مردمی کشور و با سرمایه بیش از ۲۲ سال فعالیت نیکوکارانه، توانسته است اعتماد خیراندیشان را جلب کرده و از عموم مردم دعوت کند تا با هر میزان آورده، حتی به اندازه یک آجر، سهمی در ساخت مدرسه برای کودکان و فرزندان ایران داشته باشد.

برچسب‌ها مدارس البرز خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مدارس البرز خیرین مدرسه ساز جامعه خیران مدرسه ساز مدرسه ساز کشور مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری

محمد صفرزاده اظهار داشت: از این تعداد ۷۰ مدرسه با ۳۵۱ کلاس درس و ۴۶ هزار متر مربع زیربنا، دو نمازخانه، هشت سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی با ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که برای تکمیل فضا‌ها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی افزود: برای کمک به مدرسه سازی از گروه‌های جهادی، شورای بانوان، نهاد‌های دولتی و حاکمیتی و دانش آموز خیری کمک گرفته می‌شود، در صورتی که بخشی از مسئولیت اجتماعی به سمت مدرسه سازی سوق پیدا کند مشکل مدارس در استان حل می‌شود.

صفرزاده با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲۸ متر مربع و سرانه استاندارد ۸.۳۹ مترمربع است، اضافه کرد: میزان سرانه در استان ۸.۲۵ متر مربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی نداریم، البته با بازنگری شناسنامه فنی فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی در استان مشخص خواهد شد.

وی بیان داشت: در جشنواره خیرین مدرسه ساز دور گذشته میزان مشارکت و تعهد خیرین ۶۴ میلیارد تومان بود که حدوداً ۵۰ میلیارد تومان آن محقق شد، از طرفی عمده مبالغی که از محل خیرین تامین می‌شود از خارج از استان بوده که لازم است میزان مشارکت مردم استان افزایش یابد، بنابراین می‌توان گفت باید فرهنگ چند خیری به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در استان نهادینه شود.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

صفرزاده افزود: زیربنای کل طرح‌های خیری در دست اجرا در استان ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: هم‌اکنون سرانه آموزشی کشور ۸.۳۹ متر مربع و استان ۸.۲۵ متر مربع است که این آمار براساس آمار طرح شناسنامه سال‌ها ۹۳ است و باید این اطلاعات به روز رسانی شود.

صفرزاده ادامه داد: در سرانه فضای آموزشی در کل نسبت به کشور در وضعیت مطلوب قرار داریم، اما دربرخی مناطق آموزشیبا کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم و باید آمار مدارس براساس منطقه به منطقه استخراج شود تا بتوان وضعیت فضا‌های آموزشی را در همه مناطق استان به سطح متوسط و استاندارد برسانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است