Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا صیادی رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص برنامه این سازمان برای احیا و ترمیم بناها و بافت های تاریخی پایتخت گفت: یکی از وظایف سازمان زیباسازی مرمت و احیای بافت تاریخی است و در این حوزه مجموعه ای از خانه موزه ها در سال های قبل به بهره برداری رسیده است. اخیراً نیز خانه نیما یوشیج در همین راستا به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولویت ما در مرمت بناها، نشانه گذاری نقاط خاص در شهر و سپس ایجاد دسترسی عمومی پس از مرمت است. البته ظرفیت سازمان محدود است و نمی توان مرمت برخی بافت ها را صرفاً با ظرفیت سازمان زیباسازی پیش برد و توافق دیگر سازمان ها نیز نیاز است.

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران بیان کرد: اما با برنامه ریزی، در راستای ایجاد دسترسی عمومی برای بناهای تاریخی در شهر حرکت خواهیم کرد. امسال نیز چند بنا در لیست مرمت و احیا برای استفاده عموم مردم قرار گرفت و انجام شد.

صیادی تاکید کرد: برای سال آینده نیز همکاران در حال بررسی هستند تا چند نقطه خاص را نشانه گذاری، مرمت و سپس در دسترس عموم قرار دهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است تا پایان سال بنایی پس از مرمت در دسترس عموم قرار گیرد یا خیر گفت: در بافت تاریخی مسائل چند وجهی است و برای ورود به ترمیم بافت های تاریخی باید با وزارت میراث فرهنگی، مالکان ورثه ای و غیره به توافق رسید. از همین رو نمیتوان گفت که تا پایان سال قطعاً عملیات اجرایی کدام بناها آغاز و تکمیل خواهد شد.

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اشاره بر اولویت فعلی این سازمان در ترمیم بافت های تاریخی سطح شهر بیان کرد: اما در حال حاضر پروژه میدان حسن ّآباد را در دستورکار داریم که یکی از مهم ترین برنامه های ما است. خوشبتانه در حال حاضر مشکل معارض با مالک این بنا حل شده و وزارت میراث فرهنگی نیز اجازه نهایی را صادر کرده است.

صیادی با بیان اینکه این میدان یک سرمایه بزرگ برای تهران است، ادامه داد: بنابراین با رفع مشکلات معارض، پروژه به‌سازی و زیباسازی میدان حسن آباد را به زودی آغاز خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی پروژه بهسازی این میدان تکمیل خواهد شد، تصریح کرد: مرمت بنا و جداره های بیرونی میدان حسن آباد که بر عهده ما بود تا ۹۰ درصد انجام شده است. اما پس از انجام توافقات، قرار بر نصب یک گنبد نیز شد.

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران افزود: به طورکلی امیدوارم با توافق وزارت میراث فرهنگی و مالک، برنامه های خود برای این میدان را تا پایان سال اجرایی کنیم و به اتمام برسانیم.

کد خبر 5365109 ساناز باقری راد

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان زیباسازی شهرداری تهران وزارت میراث فرهنگی رضا صیادی شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران قاسم سلیمانی آلودگی هوا مواد مخدر وزارت آموزش و پرورش بنیاد شهید و امور ایثارگران قوه قضاییه شرکت کنترل کیفیت هوای تهران یوسف نوری وضعیت معابر مهدی چمران علیرضا زاکانی گردشگری رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران بافت های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان