Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،‌ نماینده مردم کازرون و عضو کمیسیون انرژی در مجلس یازدهم در رابطه با آغاز مذاکرات وین گفت: اگر مردم توقع بالایی از نتیجه مذاکرات دارند، باید مانند زمان انقلاب که به صحنه آمدند و طومار نظام شاهنشاهی را پیچیدند، دلیرانه وارد میدان جنگ شدند و اجازه ندادند که برنامه دشمن عملیاتی شود، بازهم به میدان بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی افزود: مردم همان گونه که در عرصه‌های سازندگی حضور درخشان داشتند و در نظام آموزشی متخصص شدند، در شرایط کنونی هم که با جنگ اقتصادی مواجه هستیم باز هم باید به صحنه بیایند و از تیم مذاکره کننده حمایت کنند.

وی با بیان اینکه "مذاکرات وین کاملا در جهت رفع تحریم‌ها است" ادامه داد: مردم سختی‌های معیشتی زیادی را تحمل کردند، توصیه می‌کنم با صرفه‌جویی در مصرف حامل‌های انرژی از تیم مذاکره کننده حمایت نرم کنند. الان زمانی است که مردم با صرفه‌جویی قدرت نرم کشور را پشت سر تیم مذاکره کننده بیاورند، زیرا قدرت سخت کار خودش را کرده است، نیروهای مسلح قدرت دفاعی خوبی دارند و توانستیم با هدایت و مشورت‌هایی که به کشورهای منطقه داده‌ایم، مانع پیروزی داعش شویم.

عباسی اضافه کرد: جمهوری اسلامی پروژه بی دولت سازی غرب را در منطقه خنثی کرد و اجازه نداد دولت‌های عراق و سوریه که جزو کشورهای اصلی منطقه هستند، ساقط شوند.

نماینده مردم کازرون با بیان این جمله که "ایران یک قدرت منطقه‌ای و قدرت نوظهور جهان است" بیان کرد: در مذاکرات قدرت نرم باید پشت سر مذاکره کننده ها باشد، قدرت نرم همان حضور مردم در صحنه است. باید در این شرایط در حامل‌های انرژی صرفه جویی کنیم، هر چه بتوانیم به دولت کمک کنیم تا از این بحران کمبود گاز و بعضا تولید برق عبور کند و مازوت مصرف نکنیم، اینها باعث می‌شود که تیم مذاکره کننده با اقتدار بیشتری مذاکره کند و بتواند در جهت رفع تحریم‌ها امتیاز کامل را از طرف مقابل بگیرد.

وی با اشاره به ایرادات و کاستی‌های تیم قبلی مذاکره کننده مطرح کرد: مبانی نظری حاکم بر تفکر تیم قبلی مذاکره کننده جمهوری اسلامی، مبانی غربی بود بر این اساس که در مقابل قدرت غرب عقب نشینی کنند، آنها نظریه تنش زدایی را دنبال می‌کردند و دستاوردهای کشور را در سال 92 واگذار کردند. تیم قبلی برجامی را که مجازات مجرمان بود، پذیرفت. مذاکره کنندگان کنونی بر مبنای نظریه مقاومت و یک شاخه‌ای از نظریه مقاومت که تهدید زدایی است، کار را پیش می‌برند که امیدواریم جواب بدهد.

نماینده مردم کازرون درخصوص حواشی تعداد نفرات هیئت ایرانی مستقر شده در وین با بیان اینکه "آقای دکتر باقری کنی را یک نفره یک لشکر می‌دانم" افزود: اگر نفرات مطلع و کارشناس همراه تیم مذاکره کننده باشند، خیلی خوب است البته به این شرط که نخواهند مدت زیادی در هتل کوبورگ وین اقامت کنند، نباید از ازدیاد نفرات مذاکره کنندگان ایران در وین وحشت کنیم و فکر کنیم هزینه سازی است زیرا اگر یک نفر هم در تیم باشد و بتواند کمک فکری لازم را بدهد و یک جمله‌ای را تصحیح کند آن مهم و ضروری است.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: تیم مذاکره کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید

محمود احمدلو از نیرو‌های لشکر ۱۷ می‌گوید: شهید امیرحسین ندیری فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بود و شهید زین‌الدین علاقه زیادی به او داشت.

یک شب امیرحسین ندیری به سنگر ما آمد و ما از سعادت دیدارش خوشحال بودیم. ساعتی بعد مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ و محمدجواد دل آذر فرمانده عملیات لشکر ۱۷ هم رسیدند، اما هر چه کردیم داخل سنگر نیامدند. زین‌الدین می‌گفت که ما کار داریم و لازم است که برویم.

من از میزان علاقه او به شهید ندیری خبر داشتم. به آقا مهدی گفتم: «بیایید داخل سنگر در خدمت باشیم؛ آقای ندیری هم هستند.» آقای مهدی در جوابم گفت: «محمود! چرا زودتر نگفتی؟!» 

به هر حال شهید زین الدین به شوق دیدار شهید ندیری به سنگر ما آمد. وقتی قرار شد شهید ندیری شب را در سنگر ما بماند تصمیم آقا مهدی به کلی عوض شد و به شهید دل آذر گفت: «شما بروید، من امشب را اینجا می‌مانم!» 

من به شوخی به شهید زین‌الدین گفتم: «شما که کار داشتی و می‌خواستی بروی! چطور شد که ماندنی شدی؟!»  پاسخ آقا مهدی را از قبل می‌دانستم! او به شوق دیدار شهید ندیری به سنگرمان آمد و ماندگار شد.

مرداد سال ۶۲ شهید ندیری و شهید شالی برای شناسایی به منطقه عملیاتی مهران رفته بودند که بر اثر برخورد با مین به شهادت رسیدند. شهید زین‌الدین بلافاصله بعد از شنیدن این خبر به معراج شهدا رفت و خیلی گریه کرد. این دوری زیاد طول نکشید و یک سال و سه ماه بعد مهدی زین الدین هم شهید شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید
  • (ویدئو) روایت تلخ فریدون زندی از افزایش قیمت نجومی دلار در ایران
  • یادی از شهید لشکر فاطمیون
  • باقری در نشست بریکس چه گفت؟
  • (ویدئو) تجربه فریدون زندی از اقتصاد ایران
  • باقری: کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است