Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@04:38:03 GMT

عضویت ۳۰۰ دانش‌آموز گنابادی در مدرسه مجازی

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۵۱۹۱

عضویت ۳۰۰ دانش‌آموز گنابادی در مدرسه مجازی

شهردار گناباد از آغاز به کار مدرسه مجازی این شهرداری و عضویت ۳۰۰ دانش‌آموز از ۶۰ مدرسه گناباد در آن خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، حمید زارع حسینی عنوان کرد: مهمترین حرکت و کمک در بحث مدیریت شهری، حضور و مشارکت مردم است و مطمئنا هر شهر و مدیریت شهری که بتواند شهروندان را در زمینه فرهنگ شهروندی فعال‌تر و مسئولیت‌پذیرتر کند و آن‌ها را در امور شهری مشارکت دهد قطعا موفق‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
زارع حسینی اظهار کرد: با توجه به مأموریت‌های سنگین و دامنه کاری وسیع شهرداری به خصوص برای شهری مثل گناباد که محدوده خدماتی بسیار گسترده‌ای دارد و از طرفی مولفه جمعیت خیلی بالا نیست و بودجه و نیروی انسانی اصلا با این محدوده خدماتی گسترده، همخوانی ندارد؛ بنابراین به همکاری و مشارکت مردم نیاز مبرم داریم. وی افزود: در زمینه ارتقاء فرهنگ شهروندی قبلا نیز اقداماتی از سوی روابط عمومی شهرداری گناباد در قالب کمیته فرهنگ شهروندی انجام شده که در زمینه مسئولیت‌پذیری، ارتقاء فرهنگ شهروندی، مشارکت‌پذیری و تعلق‌پذیری شهروندان محتواهای خوبی در موضوعات مختلف شهری تولید شد. وی ادامه داد: در راستای ارتقاء فرهنگ شهروندی و در ادامه اقدامات کمیته فرهنگ شهروندی، ایجاد مدرسه مجازی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد را استارت زدیم که این مدرسه با محوریت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان، همچنین همراهی و همکاری پژوهش‌سرای پیامبر اعظم(ع)، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و مجتمع آموزش عالی گناباد به علاوه مرکز آموزش و تحقیقات سازمان همیاری و شهرداری‌های خراسان رضوی ایجاد و تفاهم‌نامه‌هایی امضا شده است. اولویت آموزش در مدرسه مجازی شهرداری گناباد، موضوع پسماند و بازیافت است زارع حسینی گفت: در محدوده خدمات شهری گناباد ۶۰ مدرسه داریم که از هر مدرسه ۵ دانش‌آموز علاقه‌مند و نخبه انتخاب شده‌اند و در حال حاضر مدرسه مجازی شهرداری گناباد ۳۰۰ عضو دارد که از دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی و بالاتر هستند. وی خاطرنشان کرد: اولویت آموزش در مدرسه مجازی شهرداری گناباد، موضوع پسماند و بازیافت و محیط‌زیست است و اساتید مجرب از شهرستان و مرکز استان، هفته‌ای یک جلسه مطالب لازم را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند. وی تصریح کرد: سرانه تولید زباله در گناباد، یک کیلوگرم است که این میزان، از سرانه تولید پسماند کشوری که ۷۰۰ الی ۸۰۰ گرم است، بالاتر است. شهردار گناباد گفت: با توجه به اینکه تولید بیش از حد پسماند علاوه بر اسراف، هزینه‌های زیادی را به شهرداری تحمیل می‌کند، بنابراین یکی از اهداف ما این است که از طریق آموزش‌های مدرسه مجازی بتوانیم سرانه پسماند را در شهرستان کاهش دهیم. وی مهمترین هدف ایجاد این مدرسه را استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای آموزش فرهنگ شهروندی و تمرین مسئولیت‌پذیری و مشارکت‌پذیری در امور اجتماعی دانست و توضیح داد: دانش‌آموزانی که در این مدرسه آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند این آموزش‌ها را به خانواده و جامعه منتقل می‌کنند و امیدواریم با مشارکت این دانش‌آموزان بتوانیم مباحثی همچون کاهش پسماند و از همه مهمتر جداسازی پسماندهای تر و خشک را در خانواده‌ها و جامعه نهادینه کنیم. وی افزود: برای دانش‌آموزانی که در این آموزش‌ها شرکت می‌کنند امتیازاتی در نظر گرفته شده، از جمله برگزاری بازدیدها و اردوهای علمی و آموزشی در سطح شهرستان، استان و خارج از استان (به شرط مساعد بودن اوضاع به لحاظ شیوع کرونا)، همچنین در تلاشیم بتوانیم از طریق هماهنگی‌هایی که با مرکز آموزش و تحقیقات سازمان همیاری و شهرداری‌های خراسان داشته‌ایم، گواهی‌نامه‌های معتبر برای این دانش‌آموزان صادر شود که ارزش آموزشی هم داشته باشد. شهردار گناباد گفت: امیدواریم با همراهی و همکاری مدیریت‌ها و دانشگاه‌هایی که تفاهم‌نامه امضا کردیم و از همه مهمتر اعضاء این مدرسه که دانش‌آموزان هستند بتوانیم دست در دست هم، شهری آباد، تمیز، پاک و شاداب را که درخور گناباد و گنابادی باشد، بسازیم. انتهای پیام منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گناباد مدرسه مجازی فرهنگ شهروندی مدرسه مجازی شهرداری شهرداری گناباد فرهنگ شهروندی دانش آموزان آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است