Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@02:22:00 GMT

افت شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۵۳۲۸

افت شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته

‌به گزارش ایرنا، در معاملات امروز بیش از چهار میلیارد و ۲۸۷ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۰ هزار و ۵۲۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) با چهار هزار و ۹۳۱ واحد واحد کاهش به ۳۶۷ هزار و ۵۶۳ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) با سه هزار و ۱۰۴ واحد افت به ۲۳۱ هزار و ۳۶۳ واحد رسید.

شاخص بازار اول، ۱۱‌ هزار و ۳۲۳ واحد و شاخص بازار دوم، ۳۷ هزار و ۸۵۱ واحد کاهش داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این در بین همه نمادها، نفت پارس (شنفت) با ۱۹۲ واحد، بانک تجارت (وتجارت) با ۱۷۳ واحد، داروپخش (وپخش) با ۱۳۸ واحد، پتروشیمی فناوران (شفن) با ۸۵ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری شفا دارو (شفا) با ۵۹ واحد، آسان پرداخت پرشین (آپ) با ۵۶ واحد، همکاران سیستم (سیستم) با ۵۴ واحد، مس شهید باهنر (فباهنر) با ۳۶ واحد، بهنوش ایران (غبهنوش) با ۳۰ واحد و مهندسی نصیر ماشین (خنصیر) با ۲۸ واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

در مقابل صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس (فارس) با ۲ هزار و ۸۱ واحد، پتروشیمی پردیس (شپدیس) با یک‌هزار و ۱۹۰ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) یا یک‌هزار و ۲۵ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با ۹۹۴ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۸۹۶ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری غدیر (وغدیر) با ۸۸۲ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۸۵۲ واحد، پتروشیمی نوری (نوری) با ۷۱۳ واحد و پالایش نفت تهران (شتران) با ۵۴۴ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۵۳۷ واحد و پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۵۲۳ واحد با تاثیر منفی بر شاخص بورس همراه شدند.

برپایه این گزارش، امروز نماد شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، بانک تجارت (وتجارت)، گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان (پترول)، پارس فولاد سبزوار (فسبزوار)، گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو (خگستر) و پالایش نفت بندرعباس (شبندر) در نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

گروه شیمیایی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۲۴۴ ‌میلیون و ۷۲۴ هزار برگه سهم به ارزش ۲ هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

امروز شاخص فرابورس بیش از ۲۲۴ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۹ هزار و ۲۳۵واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار یک میلیارد و ۷۱۸ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۹ هزار و ۵۱۸ میلیارد ریال داد و ستد شد.

امروز نماد صنعتی مینو (غصینو)، مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، تولیدات قائد بصیر (شبصیر)، بیمه پاسارگاد (بپاس)، مجتمع صنایع لاستیک یزد (پیزد)، سپیدار سیستم آسیا (سپیدار)، بیمه تجارت نو (بنو)، آسیا سیر ارس (حآسا)، ریل سیر کوثر (حسیر) و کلر پارس (کلر) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند.

همچنین پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پلیمر آریا ساسول (آریا)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، فرابورس ایران (فرابورس)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، پالایش نفت لاوان (شاوان)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، پتروشیمی مارون (مارون)، زغال سنگ پرورده طبس (کزغال) و گروه توسعه ملی مهر آیندگان (ومهان) تاثیر منفی بر شاخص فرابورس داشتند.

برچسب‌ها بازار سهام بورس کالا فرابورس ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام بورس کالا فرابورس بازار سهام بورس کالا فرابورس ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بورس سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت سرمایه گذاری شاخص فرابورس پالایش نفت شاخص بورس بر شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • پتروشیمی خراسان واحد نمونه ملی شد