Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر سید وحید حسینی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آئین گشایش دهمین کنفرانس سلامت زنان با تقدیر از تلاش‌های برگزارکنندگان این رویداد علمی طی ۱۰ دوره برگزاری، توجه به محور کرونا برای این دوره از برگزاری را انتخابی مناسب دانست و اظهار کرد: بانوان بیش از نیمی از جمعیت دنیا را به خود اختصاص داده و در فعالیت‌های اجتماعی، نقش موثری را ایفا می‌کنند؛ هسته اولیه خانواده در زمینه تربیت، مراقبت و حتی امور اقتصادی نیز در مواردی بر عهده بانوان است و این مسوولیت‌ها موجب شده تا با استرس و مشکلات بیشتری در بحران کرونا مواجه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان مشکلات بانوان سرپرست خانوار که موجب حضور آنان در فعالیت‌های اقتصادی شده است، افزود: همین امر موجب شده تا این گروه از بانوان و همچنین بانوان شاغل، در دوران پاندمی کرونا در معرض خطر ابتلا به بیماری باشند.

دکتر حسینی، به شرایط فیزیولوژیک ویژه بانوان اشاره کرد که در دوران‌های بارداری و شیردهی، بیش از دیگران با چالش‌های کرونا مواجه هستند و ادامه داد: اگرچه یافته‌ها نشان می‌دهد بارداری احتمال ابتلا به کرونا را بیشتر نمی‌کند، اما در این دوران و به ویژه در ماه‌های پایانی، شدت بیماری افزایش یافته است؛ از همین رو انتخاب این محور برای برگزاری این رویداد علمی را می‌توان انتخابی شایسته دانست که موجب جلب توجه بین بخشی به سلامت بانوان، در کنار تلاش‌های مجموعه سلامت کشور می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اظهار کرد: حمایت از سلامت بانوان به عنوان اساس خانواده و به ویژه در جامعه اسلامی، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در اصلاح جامعه و تامین سلامت عمومی جامعه تاثیرگذار است.

دهمین کنفرانس سلامت زنان صبح امروز، دهم آذر ۱۴۰۰، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به صورت آنلاین آغاز شده و تا فردا ۱۱ آذر ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلامت بانوان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کلنگ پارک بانوان شهر امیریه زده شد
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا