Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@02:39:14 GMT

برای «جمعه سیاه» چند نفر ایرانی به ترکیه رفتند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۵۷۵۷

برای «جمعه سیاه» چند نفر ایرانی به ترکیه رفتند؟

هفته گذشته بلک فرایدی یا همان جمعه سیاه که فرصتی برای خرید با تخفیف‌های چند ده درصدی است با استقبال عجیب ایرانی‌ها از مراکز خرید ترکیه مواجه شد به طوری که هزاران ایرانی از مرز‌های زمینی برای خرید در این ایام ویژه خود را به مقاصد مختلف رساندند که گویا پرازدحام‌ترین و پرطرفدارترین مقصد در این برای ایرانی‌ها مراکز تجاری وان در ترکیه بوده و جمعیت قابل توجهی از ایرانی‌ها از مرز رازی خود را به مراکز خرید وان رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران درباره ورود و خروج مسافران ایرانی از مرز‌های ایران به ترکیه در هفته گذشته اظهار داشت:‌از سه مرز مشترک ایران و ترکیه از جمله مرز‌های سرو، بازرگان و رازی امکان ورود و خروج مسافر وجود دارد که معمولا از دو مرز بازرگان و رازی تردد مسافر رایج‌تر است.

وی گفت: در بازه زمانی ۱۱ روزه از ۲۷ آبان ماه تا ۸ آذر ماه ۱۶ هزار و ۷۵۹ نفر ایرانی از مرز‌های زمینی وارد ترکیه شدند که در همین ایام ۱۶ هزار و ۶۲۹ نفر به کشور برگشتند.

لطیفی ادامه داد: عمده جمعیت برگشتی در ۳ روز ۶، ۷ و ۸ آذر ماه به کشور برگشتند که در این ایام ۶۰۲۳ نفر از مرز رازی، ۶۱۵ نفر از مرز سرو و ۱۲۹۶ نفر از مرز بازرگان به کشور برگشتند.

سخنگوی گمرک ایران بیان داشت: در بازه زمانی ۱۱ روزه یعنی ۲۷ آبان ماه تا ۸ آذر ۵۱۶۹ نفر ایرانی از مرز بازرگان خارج شدند و در این بازه زمانی ۴۹۵۹ نفر از مرز بازرگان به کشور برگشتند. همچنین از مرز سرو ۲۱۲۸ ایرانی از این مرز به ترکیه رفتند و ۲۳۵۵ نفر ایرانی از همین مرز به کشور بازگشتند.

وی گفت: همچنین در این بازه زمانی ۹۴۶۲ نفر ایرانی به ترکیه رفتند و در همین ایام ۹۳۱۵ نفر به کشور بازگشتند.

وی با اشاره به آمار تردد‌ها از دو مرز مهم مسافری رازی و بازرگان در هفته گذشته گفت: در روز پنج شنبه ۲۷ آبانماه تعداد مسافر ورودی ایرانی از مرز رازی ۳۶۶ نفر و تعداد مسافر خروجی ایرانی ۴۲۳ نفر بوده است همچنین در مرز بازرگان تعداد ورود مسافر ایرانی ۳۹۱ مسافر و تعداد خروج مسافر ایرانی ۳۵۲ مسافر بوده است.

وی افزود: در روز جمعه تعداد مسافر ورودی ایرانی از مرز رازی به ۶۳۷ نفر و تعداد مسافر خروجی ایرانی از این مرز به ۲۹۹ نفر رسید همچنین در روز جمعه ۲۸ آبانماه تعداد مسافر ورودی ایرانی از مرز بازرگان ۴۹۱ نفر و تعداد مسافر خروجی ایرانی ۳۷۵ نفر بوده است.

سخنگوی گمرک ایران گفت: در روز یکشنبه سی‌ام آبانماه از مرز رازی ۲۹۴ مسافر ایرانی خارج شدند و همچنین ۳۹۴ مسافر ایرانی وارد این مرز شدند. همچنین در مرز بازرگان تعداد ورود مسافر ایرانی ۳۲۷ نفر و تعداد خروج مسافر ایرانی ۳۳۷ نفر بوده است. در روز دوشنبه یکم آذرماه ۴۴۴ مسافر ایرانی از مرز رازی خارج شدند و همچنین ۲۴۴ مسافر ایرانی وارد مرز رازی شدند. همچنین در روز دوشنبه از مرز بازرگان ۴۸۵ مسافر ایرانی خارج و ۳۹۵ مسافر ایرانی از این مرز وارد کشور شدند.

لطیفی ادامه داد: در روز سه‌شنبه دوم آبانماه شاهد افزایش خروج مسافر ایرانی از مرز رازی بودیم به طوری که ۷۲۶ مسافر از این مرز خارج و ۲۷۶ مسافر وار این مرز شدند. در مرز بازرگان هم دوم آبانماه ۵۵۱ مسافر خارج و ۳۶۴ مسافر ایرانی وارد شدند.

وی تاکید کرد: روز چهارشنبه سوم آبانماه خروج مسافر ایرانی از مرز رازی به دو هزار و ۵۴۴ مسافر رسید در حالی که ۲۲۲ مسافر ایرانی از این مرز وارد ایران شده است. همچنین در مرز بازرگان هم در سوم آبانماه ۵۸۹ مسافر ایرانی خارج و ۴۷۷ مسافر ایرانی وارد شدند.

لطیفی ادامه داد: در روز پنجشنبه چهارم آبانماه از مرز رازی دو هزار و ۶۱۱ مسافر ایرانی خارج شدند که در مقابل ۲۲۶ مسافر ایرانی از این مرز وارد کشور شدند. همچنین از مرز بازرگان در چهارم آبانماه ۴۶۱ مسافر ایرانی خارج و ۲۱۳ مسافر ایرانی وارد شدند.

به گفته سخنگوی گمرک ایران در روز جمعه پنجم آبانماه تعداد مسافر خروجی ایرانی به ترکیه ۵۳۵ نفر و تعداد مسافر ایرانی ورودی به کشور ۵۲۶ نفر بوده است همچنین در این تاریخ ۵۸۳ مسافر ایرانی از مرز بازرگان وارد کشور شدند و ۳۹۴ مسافر ایرانی هم از کشور خارج شدند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: گمرک ایران جمعه سیاه بلک فرایدی مسافر ایرانی از مرز ایرانی از مرز رازی سخنگوی گمرک ایران خروج مسافر ایرانی مسافر ایرانی وارد ایرانی از این مرز نفر و تعداد مسافر کشور برگشتند مرز بازرگان مرز بازرگان نفر بوده بازه زمانی نفر ایرانی نفر از مرز خارج شدند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار

به گزارش قدس آنلاین، حمل و نقل به معنای جامع آن شامل مدیریت، زیربنا و روبنا (ناوگان) از نیازهای اساسی جوامع امروزی است، به‌طوری که در هر کشور برای اعتلای توان اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، داشـتن شبکه حمل و نقلی گسترده و قابل اطمینان از نیازهای اولیه محسوب می‌شود.

امروزه حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می شود و به‌دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در همه زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی نقش غیرقابل انکاری عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تاسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگـان مطلـوب، تـصور رشد و توسعه عمومی کشور غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

در موضوع ترانزیت کالا در سال ۱۴۰۲، سهم بخش جاده‌ای ۹۰ درصد و بخش ریلی فقط ۱۰ درصد بوده است. دلیل این مساله نیز جذاب‌تر و به‌صرفه‌تر بودن مسیر جاده به دلیل سوخت ارزان گازوئیل است. با این حال مبدا حمل کالای ترانزیت از طریق شبکه راه آهن به کشور طی سال گذشته متنوع شد.

ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان می‌دهد.

ترانزیت بار توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن است که در مقایسه با سال پیش از آن (یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن) ۱۰ درصد افزایش داشته است.

از یک‌میلیون و ۵۷۰ هزار تن کالای ترانزیتی، یک میلیون و ۲۷۵ هزار تن کالای غیرنفتی و ۲۹۵ هزار تن کالای نفتی است.

ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است و راه‌های دسترسی زیادی دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

ایران با ۱۳ کشور دارای مرزهای آبی و زمینی است، به طوری که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای آبی و ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای زمینی دارد.

سهم ۷۴ درصدی حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر

در موضوع جابه‌جایی مسافر، در سالی که گذشت بخش جاده‌ای با ۷۴.۲ درصد بیشترین سهم را داشت و پس از آن بخش ریلی با ۱۶.۵ درصد و بخش هوایی با ۹.۳ درصد قرار گرفت.

تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۹ میلیون نفر به ثبت رسید که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۲۷ میلیون نفر) ۱۷ درصد افزایش داشته است.

در سال ۱۴۰۲ راه‌آهن با جابه‌جایی بیش از ۳۱ میلیون و ۷۸۴ هزار نفر، رکورد تاریخی جابه‌جایی مسافر را شکست.

همچنین در جابه‌جایی بار، بیشترین سهم را بخش جاده‌ای با ۹۳ درصد داشت و بخش ریلی تنها سهم هفت درصد داشت. در این زمینه سهم حمل و نقل هوایی بسیار ناچیز است.

بار حمل شده در بخش جاده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۷۲ میلیون تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۵۰۵ میلیون تن) ۱۳ درصد افزایش داشته است.

بار حمل شده توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۴۴ میلیون تن) ۲ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • (تصاویر) پریناز ایزدیار همزداش را پیدا کرد؛ شباهت عجیب دو بازیگر زن ایرانی و ترکی!
  • «س.ق» زن بازیگر ایرانی است که تتلو در اعترافاتش از او نام برد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • ۹۰ هزار ایرانی در مراسم حج امسال شرکت خواهند کرد
  • عبور «مست عشق» از هفت خان
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد