Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، ابراهیم مظفری مدیرعامل شرکت فن‌آوران ابزارساز آریا، از توسعه سامانه‌های یادشده در داخل کشور گفت و ادامه داد: بهبود همزمان دقت و پاسخ زمانی از نیازهای روز افزون این سیستم‌ها است. سیستم‌های سروو هیدرولیک به علت دقت بالا و نسبت پایین وزن به نیرو، کاربرد گسترده ای در شاخه های مختلف صنعت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کاربردهای گسترده

سامانه‌های سروو هیدرولیک نسبت به سایر سیستم‌های مکانیکی و الکتریکی دارای مزیت های نسبی زیادی هستند که مهم ترین آن‌ها نسبت پایین وزن به توان و دقت بالا است. گستره کاری این سیستم‌ها به صورت روز افزونی در حال رشد بوده و بهبود همزمان سرعت و دقت این سیستم ها، از نیاز های صنایع مختلف است.

یک موتور سروو هیدرولیک در اصل یک موتور جریان مستقیم است و به همراه برخی دیگر از اجزای سازنده مخصوص دیگر که یک موتور جریان مستقیم را به صورت سروو تبدیل می کنند.

در یک واحد سروو، یک موتور جریان مستقیم کوچک، یک پتانسیومتر، چرخ دنده و یک مدار هوشمند پیدا خواهید کرد. مدار هوشمند به همراه پتانسیومتر باعث می شود سروو مطابق خواسته های کاربر بچرخد. همانطور که می دانیم، یک موتور جریان مستقیم کوچک با سرعت بالا می چرخد اما گشتاور حاصل از چرخش آن برای حرکت حتی یک بار سبک نیز کافی نخواهد بود.

این جایی است که سیستم چرخ دنده داخل به یک سروو مکانیزم اضافه می شود. مکانیزم چرخ دنده سرعت ورودی از موتور را که  بسیار سریع  است به سرعت آهسته تر تبدیل می کند و به یک سرعت خروجی می رسد که از سرعت ورودی آهسته‌تر اما کاربردی‌تر است.

 

کارایی هم‌پای نمونه خارجی

سروو هیدرولیک تولید شده در شرکت فن آوران ابزارساز آریا یک دوم نمونه خارجی قیمت دارد اما همان کارآیی را دارد. سروو هیدرولیک جز اقلام تحریمی است و پس از تشدید تحریم ها عملا واردات آن غیرممکن شده است.

سروو هیدرولیک در ساخت خودروهای اتوماتیک به کار می رود و به نحوی انجام امور به صورت خودکار را تسهیل می کند. سروو هیدرولیک ها براساس سیگنال های کنترلی که دریافت می کنند، رویه خود را آغاز می کنند.

 

ایجاد 25 فرصت شغلی

این فعال فناور، با اشاره به چالش های پیش روی شرکت های دانش بنیان گفت: تربیت نیروهای متخصص در داخل کشور یکی از معضلات جدی امروز است اما با این وجود نزدیک به 15 فرصت شغلی در شرکت فن آوران ابزارساز آریا ایجاد شده است در حالی که به 10 متخصص دیگر نیز نیازمندیم تا چرخه تولید خود را کامل کنیم.

این فعال فناور، جلوگیری از خروج ارز را یکی دیگر از مزایای تولید این محصول ایران‌ساخت دانست و گفت: توسعه تولید سروو هیدرولیک ها می تواند مانع خروج میلیون ها دلار ارز از کشور شود. بنابراین کمک های ریالی به شرکت های دانش بنیان می تواند ثمرات به مراتب بزرگ تر برای کشور داشته باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان خبرخوب سیستم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی

امیرشنوا دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان